חצי יובל...

נעמי 1

New member
חצי יובל...

היום הילדה הקטנה, זו שבאלבום עם התלתלים והפנים המתוקות שלבושה במכנסים קצרים עם שלייקס, נעלים גבוהות בצבע חום וגרביים לבנות מקופלות כמו שפעם אימהות קיפלו, אמרה לי: "היום את בת 50". הסתכלתי עליה ואמרתי: "כן, ואני לא מאמינה כי אני מרגישה בדיוק כמוך". "אני מרגישה שאני עדיין ילדה". היא הסתכלה עלי ברצינות האופיינית לה, ואמרה: "אבל כשהיית קטנה חשבת שבגיל 50 אנשים כבר זקנים". הסתכלת על ההורים שלך ואמרת "יו הם כבר זקנים" צחקתי ואמרתי לה, "אם הייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום"!?. תגידי, אמרה לי הילדה הקטנה "ואיך את מרגישה"? "אני מרגישה נפלא". עניתי. "שמחה בחלקי. שמחה על מה שנפל בחלקי". "נכון, על כמה דברים הייתי מדלגת", אמרתי לה. תגידי, "מאיפה האופטימיות" היא שואלת אותי. נו, את בטח יודעת...שחלק מזה קשור לבית החם שגדלנו בו. בית של אהבה ותמיכה. בית שספגנו בו תרבות. בית פתוח ומארח. בית של טיולים...(את בטח זוכרת את הטיול שלנו לקיבוץ חניתה... חחחחחחחחח) והחלק האחר, אני אומרת לה, זה את בעצם אני. האישיות שלי! היא מחייכת ואומרת: "טוב, אז אני נשארת באלבום, נשארת שם בשבילך וכשתתגעגעי אלי תוכלי להציץ. אבל תזכרי, את כבר לא ילדה, את כבר גדולה". נעמי

נעמי יקרה יום הולדת שמח..../images/Emo49.gif

מי יתן ותזכי לעוד הרבה יובלים.. והרבה אושר וסיפוק בחיים, מאחלת לך את הטוב שבטוב.. וכל שתרצי לעצמך
בוקר טוב לך..

יאצפן

New member
חצי יובל../images/Emo117.gif

מזל"ט בריאות, ונחת. ברוכה הבאה למועדון,

הצעתי אלייך ../images/Emo140.gif

שוב מזל טוב ליום הולדתך . אגב , אם את רוצה טיול נוסטלגיה בחניתה את מוזמנת ,אפשרות לצרף חברים באה בחשבון כמובן . את האיזור אני מכיר מאוד מקרוב . נשתמע , יהונתן 38 .

שיווה

New member
לנעמי חברה שלי

איך הזמן רץ כשנהנים מה...כבר עבר חצי יובל? איזה איחולים לשלוח לך? ה"רגילים" - הרבה אושר ועושר? ה"מקוריים" - את ילדה גדולה - ולא על גיל אנחנו מדברים... ה"מצחיקים" - הגודל לא קובע... ה"רוחניים" - שתהה דרכך מוגנת על ידי אנרגיות... נו...כל אלה... את יודעת כבר... שולחת לך אתה אהבתי, היא לא משהו, את יודעת... אבל מכל הלב... אוהבת אותך, חברה שלי, בכל הימים, ובמיוחד ביום הזה... שיווה

מיהNY

New member
נעמי יקרה...

רוצה שתהיי לידי כשאהיה שם... האופטימיות שלך גורמת גם לי להרגיש נפלא פתאום
עד 120 אוהבת...מיה ניו יורק

מזל טוב נעמי !!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מאחל לך .......את כל מה שאת מאחלת לעצמך!!! בני "אדום עולה" פורמן

giulietta

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

שתי ילדות. ילדה קטנה וילדה גדולה.
ג´ול

טאKילה

New member
../images/Emo65.gifנעמי1 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לילדה שבאלבום,לקרוא את האישה שמתבוננת בך היום, לקרוא כי את ילדה כבר בת יובל שנים,אבל כן את אותה ילדה שבאלבום,היא בת יובל שנים,אבל ילדה לנצח. המון אושר ושמחת חיים,המון בריאות ושנים יפות. הישארי ילדה,זיכרי תמיד שההיא באלבום זו תמיד את.. [URL='http://'] יום הולדת שמח [/URL]

למעלה