חצי יובל לחברות

עזורא

New member
חצי יובל לחברות../images/Emo150.gif

היום 8.1 לפני עשרים וחמש שנה היצטרפתי לאירגון אני יודע שכל מוסד שמכבד את עצמו מעניק למי שחבר במוסד מינימום שעון כלומר מענק פז"מ. אני ממתין לקבל שעון מהמוסד שאליו היצטרפתי לפני חצי יובל.(האם למישהו זה זר מה שכתבתי?).אבי 359 לתשומת ליבך נא להעביר למנהלים את העינין .אולי מי יודע נקבל משהו ביובל. אך קשה יותר הוא לזכור את היום הארור ההוא שבמקום להגיע לחגיגת היום הולדת של אישתי שחל אז וגם היום 8.1. הגעתי הישר לחדר ניתוח שיצאתי ממנו רק למחרת . ובכל מקרה מזל טוב לרעיתי עזרא הסופר עכו

kor30

New member
לעזורא

מזל טוב ליום ההולדת של רעיתך ושתראו אושר ביחד עד 120 שנים ביחד

matt52

New member
../images/Emo49.gif ליום ההולדת של אשתך

ובמלאות 25 שנה לחברות באירגון נכי צה"ל.אני לא חגגתי את 25 שנות חברותי באירגון זה עבר כמויום נוסף בחיי

עָנת

New member
יום הולדת שמח לאישתך../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המשך חיים מאושרים.

rozgil

New member
עזורא-גם אלויס פרסלי נולדב-8 לינואר

מזל טוב לאישתך ליום הולדתה....ולך אחרי כול כך הרבה זמן באירגון-בהצלחה

AVI359

New member
לעזורא

לעזורא שלום רב אני מאחל לך כי תגיע ליובל 50 , 75 , 100 בבריאות מלאה אני סומך עליך אתה כבר תבחר לך שעון כלבבך שרק תהיה לך בריאות ופרנסה וכמו שנאמר "לך פשוט נבלה בשוק ואל תזדקק לבריות". בברכה אבי

AVI359

New member
לעזורא - איזה פספוס

לעזורא שלום רב ברכות לגברת שתהיה בריאה ומבסוטה השאר יבוא מעצמו אשת חיל מי ימצא בברכה אבי

מזל טוב

איך הזמן חולף ועובר כאיו הכל היה אתמול שתזכו אתה וזוגתך לחיים ארוכים ומאושרים, ותפסיק לספור ימים, חודשים, שנים, חצאי יובלות, יובלת. תהנה סתם מחיים טובים ממני אילן.

moti portal

New member
../images/Emo13.gifמזל טוב עזורא../images/Emo13.gif

תמסור לגברת את מיטב איחולי מוטי

עזורא

New member
חן חן למברכים../images/Emo150.gif

המון עצות מקבל הבן האדם כמעט על צעד ושעל .ובכל תחום יש לנו בחיים הרבה לאווים לא תדבר, לא תצעק, לא תלכלך וכו'וכו' אבל ישנה פה עצה לא לספור את הימים את היובלים השנים והימים.וואלה אני מקבל בכלל ובפרט ממך אילן. אבל לחשוב לרגע שאולי אפשר בכלל לחיות ללא ספרות אך איזה כיף .אבלללל גם שרוצים לא יכולים. לדוגמה קטנה. כשהייתי בטיפולים בטבריה החלטתי שאני מוריד את השעון מהיד /לא מדליק טלויזיה שבוע / מנסה לשכוח ספרות ומספרים.ומשתדל להנות מכל רגע .אבל רבק לא היצלחתי . עליתי למעלית אז אני מסתכל ללוח הנורות באיזה קומה אני. קובע פגישה עם ענת אז צריך להיסתכל בשעון וגם פה רואה ספרות.כך שלהינתק מהכל זה אולי על אי בודד אישם באוקינוס.לכן כל עוד אנו בראש צלול נזכור ולא נשכח את התאריכים לפחות של ימים יפים. כי מה רוצה הבן האדם ?שמחות שמחות ושוב שמחות. תודה למברכים עזרא הסופר עכו

למעלה