חצי טופיק:

Padme Amidala

New member
חצי טופיק:

אם אתם ממש בדיכאון, אל תלכו לקולד מאונטן. זה רק יכניס אתכם עוד יותר לדיכאון.

shiray

New member
אויי

האמת אבל גם שדוגוויל והשעות לא ממש מומלצים.... עכשיו רק בבקשה תסבירי לי- אם את בדיכאון, למה את לא רואה מולאן רוז'?? לי הסרט תמיד עוזר כי למרות שאני בוכה בו כשכריסטיאן רץ אחרי סאטין וצורח לה שתגיד לו שהיא לא אוהבת אותו וכל זה, עדיין זה סרט שסוחף אותך לעולם אחר ואז כשאתה בוכה בו אתה לא ישר נזכר בסיבות אחרות שיש לך לבכות אלא אתה יותר מדי בתוך הסרט...

galileo2003

New member
../images/Emo31.gif לאאאא מה את צוחקת? מולאן רוז'?

למרות שזה סרט מרשים עם שירים , ריקודים ופה ושם צחוקים... זה סרט מדכא בטירוף עם קטעים שפשוט עושים רעעעעעע... את בדיכאון? תראי סרטי ג'ים קארי, אל תראי מולאן רוז'!

shiray

New member
אבל אבל אבל

אני לא אוהבת סרטים של ג'ים קרי.... חחחח והתכוונתי להגיד שמולאן רוז' הוא עצוב, אוקיי מאוד עצוב, אבל לא יודעת כשאני אישית רואה את הסרט אני שקועה בו לגמרי וחוץ מזה כבר מרוב שחרשתי על הסרט זה לא שאני ממשיכה לבכות אחרי שאני רואה... אני רואה, נהנית, מעבירה שעתיים בלי לשים לב בכלל, בוכה בקטע שאני תמיד בוכה בו, מפסיקה בקרדיטים וזהו.... נגיד רקוויאם לחלום זה סרט שאח"כ חושבים עליו ומתבאסים ממנו ימים, קולד מאונטיין גם... אבל מולאן רוז' לפחות עבורי הוא שונה (כנ"ל גם נגיד בדלתות מסתובבות שטוןב שאני לא תמיד בוכה שם בסוף אבל עדייןהסרט משאיר אותי עם טעם טוב).

American Girl

New member
תראי את...

החתונה היוונית שלי סרט נחמד שאני אישית נהניתי ממנו מאוד!

galileo2003

New member
אוקיי הבנתי...

אבל אם כבר אני בדיכאון, הסרט שיוציא את זה ממני על בטוח זה הסרט "מיס דאוטפייר" זה פשוט סרט שעושה מצב רוח טוב 'נאו מאטר וואט..' או תני לי כל סרט קומדיה על משפחות אמריקאיות וזה יעשה לי טוב... אבל את מולאן רוז' אני יראה רק במקרים של "אני מתגעגעת לניקול קידמן". ורקוויאם לחלום אני בכלל לא מתכוונת לראות שוב... קקי!

למעלה