חצי הגמר - המשחק הראשון!!!!!!

Aeroguy

New member
חצי הגמר - המשחק הראשון!!!!!!

גבירותיי ורבותיי, הנה מתחיל המשחק האמיתי, מה שכולם ציפו לו: הפיינל פור של אלבומי אירוסמית'. לשלב הגורלי הזה הגיעו ארבעה אלבומים: Rocks משנת 1976, שעבר בדרך את Nine Lives בקרב קשה שהוכרע בהארכה ואת JPP. המתמודד השני בפיינל פור הוא Pump מ-1989, שעשה כברת דרך לאחר שהשאיר מאחור את GYW ןאת PV. המתמודד השלישי זה Get A Grip, שהשאיר את Toys המצויין מאחור ועבר בהארכה את האלבום הראשון. והמתמודד האחרון, המפתיע, ה"אנדר-דוג"- האלבום החדש, Honkin' On Bobo, שעבר את RIAHP ואת DTL בדרכו לפיינל פור. והנה, המשחק הראשון של שמינית הגמר, מפגיש בין Rocks לבין Get A Grip . מי ייתן והאלבום הטוב ביותר ינצח! להלן לוח הזמנים של הפיינל פור: היום: Rocks vs Get A Grip ראשון: Pump vs Honkin' On Bobo שלישי: המשחק על מקומות 3-4 חמישי: הגמר הגדול! אההה... עוד שאלה אחת... למישהו יש כרטיס למכור לי? הספסרים ממש יקרנים וכולם כבר נמכרו...

AeroSlash

New member
אני ראשונה!!!

GET A GRIP

Aeroguy

New member
ROCKS

יצירה כל כך מושלמת, גרמה לסלאש להרים גיטרה... פשוט הדבר המושלם ביותר שהם יצרו. Rocks all the way!

AeroTom

New member
NL אומר לי לבחור ב-Rocks...

Nine Lives היה צריך להיות כאן עכשיו באחד מארבעת המקומות בפיינל-פור אבל אירועים טרגיים לא הביאו אותו לכאן ולכן הבחירה הברורה היא Rocks כי NL היה רוצה גם שאחד מהם יקח את התואר... ואחד מהם גם צריך לקחת את התואר... כי הגמר האמיתי בעצם היה בשמינית הגמר...

SaintJohn

New member
עם כל האהבה שלי לGAG...

ROCKS תמיד ישאר אצלי בטופ, אני לא רואה את גמר הפלייאוף בלעדיו. אני נותן קרדיט מלא לGAG שהגיע עד הלום וניצח בדרך שני אלבומים מדהימים שאני נורא אוהב, וכמובן שיש לי את החיבור האישי שלי לGAG, אבל רוקס עולה על כולם ביחד. שאני יוותר עליו!? לא יוותר, לא יוותר. ואני עוד לא דיברתי על הניצחון שלו על NL בשמינית הגמר, שזה מעשה גבורה לכל הדעות. מתוך ארבעת אלבומי הפיינל פור, זהו היחיד מהתקופה הישנה והטובה - מגיע לו להיות בגמר.

Xboy123

New member
GAG ללא שום ספק

אחרי החלטה קשה ומייגעת בחרתי בGAG... אני פשוט מתחבר אליו יותר...

the freaky girl

New member
לאחר מחשבה..

אני יותר מחוברת ל-GAG, אפילו שבצער רב אני נפרדת מ-ROCKS (
) יותר מחוברת לשירים שם (בעיקר אמייזינג, קריינ', וליבינג.. )

Aerogirl

New member
../images/Emo168.gifRocks

אלבום נפלא, יצירה שלמה ועוצמתית מהשיר הראשון עד לאחרון. האם ניתן לאלבום שהביא אלינו את אירוסמית' בגדולתה ושיצר את Guns ואת Metallica ללכת הביתה מורכן ראש? הרי זהו חטא כלפי הלהקה לא להצביע לו...

Aerogirl

New member
הערה לאוהבי Guns

איך אתם יכולים להצביע לגט א גריפ (כבודו במקומו מונח כמובן) כשהאלבום שיצר את הלהקה שאתם אוהבים הולך הביתה (מצטערת על המצפון, אבל זה חשוב)? זה כמו לירוק לבאר שממנו אתם שותים. תחשבו על זה...

בינג

New member
צודקת...

מוזר לי שלא הרבה התחברו פה לROCKS... ובכלל, נראה כאילו GAG ינצח

AeroSlash

New member
זה לא קשור...

אוהבי גאנס שבחרו ב-GAG או לפחות אני, בוחרים אלבומים של אירוסמית' ואין לזה קשר עכשיו לגאנס, אני נותנת את כל הכבוד המגיע לרוקס שזה באמת אלבום משגע ומדהים אבל אני לא יכולה לעשות עם עצמי שום דבר אם אני פשוט יותר מתחברת לרוקס...

AeroSlash

New member
אופס.... ../images/Emo13.gif הכוונה הייתה..

שאני מתחברת יותר ל-GAG, אבל עדיין ROCKS זה אלבום גדווול וזה מה שעושה את הקרב קשה כל כך ....

למעלה