חצי גמר שני למי אתם מצביעים? מי הייתם רוצים שיעלה לגמר ?
E elad atias 1989 New member 14/8/07 #2 בועז בטח יעלה לגמר, שלומי שני למרות שהכל יכול להיות מבחינת דורון יש לו סיכוי לזכות במקום השני בזכות התדמית שבנה לעצמו יש לו גם קול מדהים אבל שלומי יותר מתאים
בועז בטח יעלה לגמר, שלומי שני למרות שהכל יכול להיות מבחינת דורון יש לו סיכוי לזכות במקום השני בזכות התדמית שבנה לעצמו יש לו גם קול מדהים אבל שלומי יותר מתאים
E eyalk16 New member 15/8/07 #3 חצי גמר שני למי שאני מצביע בחצי גמר השני זה לבועז מעודה המלך זמר מס 1 ומי שאני רוצה שיעלה לגמר זה בועז מעודה המלך מס 1
חצי גמר שני למי שאני מצביע בחצי גמר השני זה לבועז מעודה המלך זמר מס 1 ומי שאני רוצה שיעלה לגמר זה בועז מעודה המלך מס 1
M matapuz New member 15/8/07 #8 דורון../images/Emo57.gif ואני מקווה שמקום שני יקח בועז... לא סובל את שלומי
T talytal New member 15/8/07 #9 בועז ושמקום שני יהיה דורון, ויפסיד למי שיהיה מקום שני מהחצי גמר הראשון. בתכלס, מבחינתי הייתי שמחה אם אליסה, מרינה ובועז היו עולים לגמר. סיכויים קלושים, אבל בכל זאת....
בועז ושמקום שני יהיה דורון, ויפסיד למי שיהיה מקום שני מהחצי גמר הראשון. בתכלס, מבחינתי הייתי שמחה אם אליסה, מרינה ובועז היו עולים לגמר. סיכויים קלושים, אבל בכל זאת....