חצי גמר רביעי

הגעתי קצת באיחור...

אבל עכשיו אני כאן :) סתם עשיתי סיבוב ברשת על משינה, והגעתי גם לפורום הזה. פורום נחמד, ומשתתפים עם ידע רחב. מה אומר חצי הגמר הזה אגב? אמנם הגעתי באיחור, אבל אני מסכים עם שלמונזה וחושב ששלמונזה זה השיר הכי טוב של משינה, מה שטיפה מפליא כי יובל בנאי כתב אותו, וללא ספק שלומי ברכה מוכשר ממנו בכתיבה. מקווה לבקר פה לעיתים קרובות יותר. אסף.

הפריק

New member
הכל התחיל בנאצר

נראה לי קצת לא פייר, כל השירים מהתקופה הראשונה חוץ ממה אני עושה למעני, תחזור תחזור והכל התחיל בנאצר

טוב,שלום למצטרפים החדשים

במהלך השבוע האחרון אנחנו עושים את מבצע "השיר האהוב" ואתם צריכים לתת קול....זהו חצי הגמר האחרון שאחריו יעלו כל השירים שעלו מחצאי הגמר הקודמים(2 הראשונים,תעיפו מבט בהודעות הקודמות)... אסף,אתה מוזמן לבחור שיר מתוך הרשימה שהוצעה למעלה,ולספר לנו מאיפה אתה ולפריק,בחצאים הקודמים היו שירים לא מהתקופה הראשונה.....יצא מאוזן פחות או יותר.... נשמח גם לדעת עליך פרטים. קרית אתא רולזזזזזז......

Mashina Girl

New member
אח שלי../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif הכל התחיל בנאצר-3

התאהבתי בשיר
בעע הלכתי לישון.. מחר מבחן בלשון
>>בוחן<< **חדשים-ברוכים הבאים
התמכרות נעימה**

מצב ביניים (2):

4-רני בפאריז (הנוחות הפכה לשיכחון מרגיע) 3-תחזור תחזור(זה כתוב בספרים) 3-הכל התחיל בנאצר(ניסים קיוויתי ורציתי שידעו אתה הכי טוב בעולם) 3-שלח לי מלאך(סתם,הזיות,זה גן חיות,אריות ונמרים) 1-בלדה לסוכן כפול(הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי) אלו תוצאות הביניים וצירפתי סתם משפטים מרשימים מתוך השירים... אז ככה,הכל ממש ממש צמוד(אני שמח על ההחלטה לערוך עוד חצי גמר),ואני קורא ל"חובת הגבול" להחליט למי הוא נותן את קולו מכיוון שלפי ההתלבטות זה יכול להיות מכריע.ואני קורא גם לשאר שלא הצביעו,להצביע....

שלמונזה

New member
מתי הסגירה?

אני חושבת שכל מי שבאמת פעיל בפורום כבר הצביע... תעלה את רני בפריז (הבחירה שלי!!!) ותעשה סיבוב חוזר נגד התיקו... או שאתה רוצה שמי שבחר ברני בפריז לבחור עוד ישר ואז מעלה את התוצאה... בקיצור, בוא נגמור אם זה כי אחרת זה לא יגמר!

אני אבחר באופטיקאי המדופלם, בגלל...

ששלח לי מלאך כבר קיבל הרבה קולות, ו..נו, מישו חייב לתמוך בחלשים יותר (;

למעלה