חצי בעייה חצי קיטור

nutmeg

New member
חצי בעייה חצי קיטור

אחרי שבועיים של חופשה מאונס (כי הייתי חייבת להגיש עבודות לאוניברסיטה), חזרתי ביום ראשון שמחה וטובת לב לעבודה. שמחה בעיקר כי גמרתי את העבודות... וכי נמאס לי מהפיג´מות. עם חזרתי גיליתי ששליש מהצוות חולה - כלומר הגיעו לעבודה חולים, מנוזלים מתעטשים ומרססים חיידקים. שני השליש האחרים מחייכים כי הם היו כבר חולים לפני שבוע, או כי יש להם חיסון טבעי. יור ראשון עבר בשלום, גם יום שני... אבל אתמול כבר ישבתי בישיבת צוות עם צמרמרים ברגלים ובגב וצורך דחוף ללבוש סוודר למרות שהיה 30 מעלות. היום אני בבית עם אף אדום ומרוט ושרירים דואבים. מחר אני חייבת להעביר הרצאה שאת האריך כבר סגרו איתי לפני חודשיים!!! לבוא חולה? לבטל? מה? אני לא מסוגלת לשקול שומדבר ברציונאליות כרגע. לא רק זה, עשיתי לעצמי בושות ופרסמתי את ההודעה הזו כלשונה בפורום אחר בטעות - פורום לא מתאים בעליל. Just shoot me וזהו! LOL......

איזה כיף זה להיות פיקולו

חייבת לבוא!!!! סומכים עלייך ואסור לך לדפוק ברז, חולה לא חולה יש סטודנטים שצריכים אותך

zimes

New member
קודם כל - תהיי בריאה!

מרק עוף כבר בישלו לך? לפי פיקולו - בטח לתת את הרצאה! להגיע, לתת אותה, ולחמוק בחזרה לתוך הפוך. > צימעס מבזבזת זמן באינטרנט במקום לבשל מרק עוף <

דן צ

New member
מרק עוף צח עם קרייפלך......

אני מוכן להיות שבועיים חולה בשביל זה!!! ואני בכלל תימני

nutmeg

New member
יש מרק במקרר

אז אני מסודרת במדור המרק. בקשר להרצאה - אם העניינים ימשיכו ככה - אצטרך להעביר אותה בפנטומימה. הקול הלך לבלי שוב.

taz512

New member
גוגל מוגל

הפיתרון הטוב ביותר לחוסר קול. שתי ביצים הרבה דבש קצת חלב לערבב טוב טוב לעצום עיניים ולבלוע. רק שתדעי שדוקטור טאז ממליץ אחרי זה לפחות יום שלם של אי שימוש בקול. וכמובן לא לצאת מהמיטה. היי יש לחיי האהבה
טאז, השד והמרפא

אני בעד לא לבטל את ההרצאה

רק כשתביני שאת פשוט לא יכולה לקיים אותה מסיבת אי אפשרות להפיק צלילים ממיתרי הקול... צינון רציני בדרך כלל עובר אחרי יממה, ואחרי זה נשארים הספיחים המרגיזים למשך שבוע-חודש (שיעול, נזלת קלה מטפטפת, וכמובן האדמומיות החיננית מתחת לאף). מה שכמובן תומך בהליכה להרצאה היא האפשרות הקוסמת שתדביקי את כל שומעייך, ובכך עשית מצווה, נקמת את נקמתך, ואיכות חייך תשתפר להפליא !

leeloo

New member
לחיי האהבה? שידורים חוזרים?

דחפת שני דברים מזעזעים ביותר בהודעה אחת - גוגל מוגל (רק מהמילים יש לי בחילה) ולחיי האהבה? מה אתה מנסה לעשות? להרוג את הבחורה? חבל עליה, יש עליה עוד כמה שנים טובות.. שמעי לי, מרק עוף רעיון סוף הדרך, רק אתמול ידידי המלומד ביותר סיפר לי שמצאו הוכחה מדעית שמרק עוף עוזר לשפר את הרגשת המחלה לכיוון חיובי כמובן, והרבה מנוחה זה גם לא יכול להזיק, מים, וניצול בני המשפחה להבאת דברים שונים אל חדרך...

nutmeg

New member
עידכון מהפוך

חוץ מהילדים והבעל שמאוד שמחים שהלך לי הקול ("יש! יש! היא שותקת!) - נאלצתי לבטל את ההרצאה כי - בחיי שאני נשמעת כמו צפרדע. חוצמזה, נגיד שכבר הייתי מוכנה להתבזות ולקרקר את ההרצאה - הבעייה היא שדיבור קרקור מחזיק רק כמה דקות שלאחריהן - דממת אלחוט. לא קול לא קירקור ולא ציוץ - נדה!. אז אני בבית מביאים לי דברים ומדי פעם מציקים לי עם שאלות ואמירות שאני לא יכולה להגיב עליהן. אין כמו סדו-מזו כדי לגוון מדי פעם את השגרה. ודרך אגב - כל העניין הזה עם מרק עוף: אני עכשיו משוכנעת שהכל נכון בקשר לסגולות המדיצינאליות שלו אבל זה תופס רק אם מישהו אחר בישל לך אותו!! בחיי!!

למעלה