חצי איש הברזל שלשות.

חצי איש הברזל שלשות.

אני ושני חברים טובים שלי החלטנו להשתתף כשלישיה בתחרות חצי איש הברזל. אנו חוששים שלא יהיו יותר מדי משתתפים בקטגוריית השלשות, ולכן אני יוצא בקריאה נרגשת לכם המשועממים שתמיד נכנסים לפורום הזה... שכנעו חברים טובים שלכם לאתגר אותנו בתחרות. אני משוכנע שיש לכם מלא חברים שהם או רק שחיינים, או רק רוכבי אופניים, או רק רצים שאם קצת עידוד ולחצים סבירים יתלהבו מהעניין של התחרות. חוצמזה ד"ש לכולם ונתראה בכינרת. צפריר.

omerB

New member
צודק, מומלץ

כל מי שרוצה לרוץ בתנאי תחרות חצי מרתון (יש רק שניים, שלושה כאלה בארץ) או לרכב 90 ק"מ אופניים או לשחות 2 ק"מ בכינרת - זה האירוע בשבילו וניתן למצוא שלשות. מי שמסוגל לעשות את כל השלושה מוזמן למקצה הבודדים - אליפות ישראל בחצי איש ברזל (או בשמו הרשמי "טריאתלון למרחק בינוני").

berale

New member
למי שמחפש רץ....

אם מישהו עדיין מחפש רץ לשלשות (אולימפי או ברזל) צרו איתי קשר (מייל/ מסר אישי)... יום טוב לכולם....

Lance_Armstrong

New member
אם מישהו מחפש רוכב...

והשלשה שלו חזקה, אני מוכן לדבר עם הרוכבים בקבוצה שלי (הבוגרים... או הנוער...)

start up

New member
I may run the Half Marathon if..

Hi all , I may join a Triple and run the Half Marathon unless i find a bike to ride by myself (the sprint course) . I am not in my best shape but i can run the half marathon around 1:24 (i hope anyway).

trumpet

New member
שלשות בחצי איש הברזל 2002

בעקבות פנייתו מעל גבי האתר של צפריר גולן. שמי אילן אשד (נגן חצוצרה בתזמורת הפילהרמונית)ומחפש שותפים לשלשה. רקע: עשיתי את איש הברזל ב -2000 באילת ועוד הרבה תחרויות טריאתלון וחצאי איש ברזל. כעת איני יכול לרוץ בשל "דורבן". אני בכושר מעולה באופניים וכאמור מחפש שותפים לשלשה (ריצה + שחייה). אנא התקשרו. 6969776 03 או בדאר אלקטרוני [email protected] בברכת הספורט והמוסיקה - אילן

yuvalhets

New member
אפשר לפתוח קטגוריה של חילופי זוגות

אני רואה שכולם פה מחפשים שלישיות...
|ליצן
|
|

acmt

New member
מה הקשר

למה בכלל צריכים הדבר הזה של שלשות?? סך הכל אחד שרק רץ אחד שרק רוכב וכו´ או שעושים את כל התחרות (אני השחיין הגרוע ביותר אבל עשיתי בעתלית בשנת 98 את כל התחרות כולל לצאת אחרון מהמים) אבל למה השטות הזאת של הרכבת קבוצה מישהוא יכול להסביר לי מה המשיכה? ומה עושה השחיין אחרי השחייה?? הולך הביתה?? לא מבין!!

הרעיון שבמרוץ שליחים

הרעיון במרוץ שליחים זה כמה מהר אתה יכול להעביר ולקבל את המקל בין חבר לחבר... אין במרוץ שליחים מסוגטריאטלון כל שינוי או אתגר נוסף שמיחד את השלישיה... אם הרעיון מביא יותר עניין ומשתתפים כנראה שזהו רעיון מוצלח... דעתי האישית ...הוא חסר כל טעם...

הרעיון והמניע מאחורי שלשות

ספורטאי שמתחיל להתחרות בטריאתלון מומלץ שיתחיל לאחר הכנה ורכישת יכולת אירובית וסיבולית שיתחרה לראשונה בספרינט מספר פעמים ואח"כ יגש למקצה אולימפי ויבצא מקצוע אחד בלבד במסגרת תחרות או שנ ובפעם אחרי זאת יבצע מלא. לכן חשוב לתת לאנשים אפשרות להתאמן ולהתכונן במסגרת תחרות כולל תרגול האלמנטים ובנוסף להנות מאוירה טובה ומפרסים. בנוסף זה מושך אנשים ממקצועות אחרים להתענין בטריאתלון. ראה למשל מיקי חליקה שנה שעברה בצע ספרינט מלא לבד. נראה לי שאחרי שימצה עצמו בשחיה יוכל להתחרות היטב בטריאתלון וכולם ירויחו מכך= וזה בזכות שלשות. השחיין אחרי השחיה מעודד את בני הזוג שלו!!! מצד האיגוד זה מגדיל את מספר המשתתפים ואת הפרסום של הארועים!! עכשיו נקוה שהנושא הובהר. מייקי כץ

neuron

New member
ואני לא מבין???

...מה בכלל המשיכה הזו לעיסוק בספורט- כל ספורט- בשביל מה צריך את כל הכאב והזיעה, ...בשביל מה בכלל???

nd30

New member
בהנחה שספורט ברמה הזאת מזיק

לבריאות על כמה וכמה לא מובן,אבל זה כניראה "השריטה" במוח של כולנו

yuvalhets

New member
ברוך הבא תותח - מומלץ למי שמחפש

רוכב אופניים חזק, זריז וטקטי !!!

למעלה