חצי אורגזמה...

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
חצי אורגזמה...

טוב אז ככה N0 לימד ביום שלישי האחרון ב``מכללה`` למחשבים החביבה עליו. ואחד מאותם גמלאים אותם הוא טורח ללמד איך להשתמש באי מייל, שנוהג בקביעות להטריד אותו מינית החליט לציין בפניו שלהשתין בעיתוי נכון זה כמו חצי זיון (מעורר בכם חלחלה, צרת רבים חצי נחמה). בכל מקרה N0 עכשיו הוציא קולה מהפריז, בדיוק בזמן הנכון שיכבה של רסיסי קרח מכסה את הקולה מלמעלה דקה וטעימה פשוט חצי אורגזמה... אז מה הדבר שגורם לכם להגיע לחצי אורגזמה... שילחו את חוויותכם לנעל המעוכה... (ודרך אגב למי שתהה נעל חזרה , N0 ראה הודעה נמחקת). N0

snoozy

New member
אוף, יש כל מיני סוגים

אבל בעיקר: karma police שלג שירים של נתן אלתרמן גלידת פיסטוקים (שהגעתי למסקנה שהיא צירוף נורא יפה של הברות, אז היא כנראה תככב בכל הודעה שאני אכתוב מעכשיו, למרות שמבחינה קולינרית זה דבר מזויע למדי). ויש גם רבע אורגזמה, שזה בעיקר כשרואים באי מייל שלך שקיבלת 12 הודעות חדשות.

גם יש 1/8 אורגזמה!!

כשמעבירים אצבע על הגב, או ציפורניים על הברך. או שזה רק אצלי?

N0

New member
כן...

זה לא רק אצלך. אבל די אתם מפספסים את הפואנטה כל המטרה היא חצי אורגזמה ומעלה דברים שעושים לכם את זה הכי עושים לכם את זה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו גם אם הוא נראה לכם הכי קטן בעולם...

snoozy

גם לי קארמה פוליס, השיר האלילי עושה את זה... אני שומעת אותו ופשוט מרגישה...אחרת!!! אוף. אני לא מצליחה לחשוב על עוד דברים.. white boys are delishes white boys are so finnneeeee white boys are so damn yummy..!! והמשך כבר ידוע..:) אבל למי בנים לא עושים את זה? האמת.. אוף...אני מחורפנת לגמרי דמיט.

נעל

New member
חצי אורגזמה?

נעל משערת שלפעמים כשהיא כותבת הודעות עם קונספט מסויים יש לה חצי אורגזמה, כשהיא מרגישה שהיא מצליחה להעביר אתאותו קונספט כמו שהיא רוצה. הרבה פעמים גם מוסיקה מצליחה להביא לעל התפרצויות געשיות ממש של אנרגיה, לרוב מוסיקה חדשה ולא מוכרת, אבל יש גם הרבה דברים שפוטנציאל חצי האורגזמה שלהם משתמר עם הזמן, ואף משתפר. גם ספר מעניין יכול לעשות את זה, ומספיקה אפילו המחשבה ``אל דאגה, יש זמן לעשות את הכל``. נעל ;-)

*may*

New member
מוזיקה.

אבל מוזיקה טובה. ממש טובה. (ונראה לי שקלטתם את הרעיון שזאת חייבת להיות מוזיקה טובה. :) ) שום דבר אחר לא בא לי לראש כרגע.. מממממ אולי מסאז` טוב. אבל ממש טוב (רבע אורגזמה) ולראות גבר מבשל תמיד עושה לי טוב. :) אבל זה 1/8 אולי.

flowr..

New member
טוב.... אז,

גם לי מוזיקה עושה את זה, כמו לרוב כאן, אבל, יש קטע אחד ומיוחד, מתוך שיר אחד ומיוחד, ואולי זה קצת נדוש, אבל- הסולו גיטרות של סלאש ב-``November Rain``. אתם יודעים, כשיש פתאום קטע שקט כזה, כמו השקט של לפני הסערה, למשך איזה דקה, ואז... אני היחידה פה שחושבת שזה קטע ממש מדהים?

אז אני מניחה

שלשמוע את דרים טיאטר ברדיו... או להצליח לנגן סולו של פטרוצי במהירות שלו... ולמצוא את הדיסק שחיפשתי כבר שנים:)

למעלה