חציתי עכשיו

Patrick kim

New member
אייך אפשר ללכלך רגל קרושה?אייך?

אייך אפשר לוותר על מלכות הצרבת?אייך?מקיגל וחמין, צרבת כזאת עמוקה מתחפרת נאבקת בך פן תישכחנה וככלב שב אל קיאו וחתול למירבצו.שבים ומכלים בחורי ישראל מעיהם בנזיד שומן חומצי-ובין אנחת סיפוק וגרעפס וסיגריית שנור והרבה לשון הטוב מבקשים שירשום על הקרח את החוב.

Patrick kim

New member
חלות צריכים. וטשולענט לא על הלחם

לבדו.אכילת טשולענט זה גאוות יחידה. להעדיף ויז`ניץ על כהן מראה על אנינות.הצד השווה שאם אוכלים משניהם אפשר למות אם מצרבת אם מפגיעש מחנה אניני טעם יריב.לאכול טשולענט בעמידה מקערית פלסטיק דומה ללוגם שמפניה בנשף קוקטייל?וחלה עם הרינג?במקום מציות וקויאר?

חיים 1990

New member
מה נורא בה?

חציתי אותה לאורכה ורוחבה הרבה פעמים ולא מצאתי מה נורא בה

חיים 1990

New member
../images/Emo46.gifאני לא גדול?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Patrick kim

New member
שאלת מה לי ולב``ב? הלואי ולא הייתי

צריך להכיר אותה. ומיום שהכרתיה וככל שנוקפים הימים דעתי השלילית צוברת תאוצה גוברת.אתה גר בב`ב. אני כמבקר מכיר את תחלואיה המורכבים ביותר ודבר אחד אי אפשר למכור לי בקשור לבני ברק, את חלקות הלשון המנסה לצייר אותה כמעוז תורה וחסידות .מעוז כן: לכל תועבה ודקדנטיות שחברה אסור שיתקיימו בה.ב`ב משקפת את כל החולה בחברה החרדית ובסיטונות.

פעם אחרונה שהייתי שם

הייתי עם שרוול חצי חצית ארוכה ובלי גרביים!! ופחדתי שירביצו לי.נכנסתי לאיזה חנות ובעל הבית לקח מטאטא. אני קפצתי אחורה בבהלה. הוא שאל" הכל בסדר גברת? " עניתי שפחדתי שהוא ירביץ לי. למה? שאל. היה מופתע. "כי אין לי גרביים "עניתי לקח לו זמן להרגיעה אותי וזה די יצחיק אותו..

free2

New member
../images/Emo88.gifכן אבל !

רק בבני ברק אתה יכול לקנות הכי בזול רק בבני ברק הפשיעה הכי נמוכה בארץ רק בבני ברק יש מרקם אוכלוסיה מגוון ומרתק רק בבני ברק אנשים נוהגים כבוד איש ברעהו רק בבני ברק יש לך קצת שקט ושלוה בשבת רק בבני ברק יש מאות גמחים ואירגוני חסד לכל דורש מה, כל כך נורא..?

רק בבני הפשיעה הכי נמוכה?

אתה מתכוון הפשיעה נכוה כי לא מדווחת.. זה לא חוכמה להיות במאזן תלונות נמוך...אף אחד לא מתלונן אסור להם להתלונן...

למעלה