חציתי עכשיו

חציתי עכשיו

את עיר התורה לאורכה על עורקה הראשי. הרשו לי לצרוח : מה נוראה הארץ הזו!!!!!!!!!!

evc

New member
זה לא רע,

הרעיון הזה של לפתוח עוד ניק בשינוי אדרת ולהגיד מה שבא לך.אשקול זאת בחיוב.

Patrick kim

New member
חצית ושרדת?זאת העיר הכי מאוסה שיש

עד כדי כך מאוסה שחרדים ממקומות ישוב אחרים ישראלים כחוצניקים מתעבים אותה.הצביעות ניגרת וניכרת-שם בשואו אוף מוקצן כל אבן ומרצפת תעיד באחרית הימים שלבוי בריק אין קיום מלבד היותה ביב שופכין ותיאטרון הכזב ורמיסת שמץ קורטוב של מה שיכול להיות טוב בדת.

Patrick kim

New member
קו 54על מנת לצאת משם ועדיף מונית

ועדיף כפליים לא להכנס אליה.כניסה אליה דומה כהתפלשות בדומן חזירים.לבן תרבות לא מגיע עונש כזה.

Patrick kim

New member
רף אנטישמיות?עוד לא נמצאה הגדרה

לשונית שתכיל את הרגשת התיעוב הגועל והדחיה שאפשר לחוש כלפי ציבור שחי בשקר העצמי משל שתול הוא על פלגי מים חיים,בני ברק היא פלנטה חייזרית ולא מהזן הידידותי.לא אפורים לא נורדיים,פשוט חייזרים שחורים שדתם לא דת אמונתם לא אמונה דרכם דרך חתחתים ומהמורות להם ולמצטרפים למחנה.זאת עיר שמקיימת בפועל את הפרענק חיה ופרענקינה א`מחיה.

חיים 1990

New member
לא מבין מה הבעיה שלך עם בני ברק

אני גר בתוך בני ברק, תרשה לי להגיד שלדעתי היא עיר די מוצלחת.

עיר מוצלחת?

כל פעם שאני נמצאת שם (לעיתים נדירות) אני מבינה למה משוואים בין עזה לבני ברק שביתות זבל זבובים ילדים שחוצים את הכביש בזיגזוגים הם פשוט לא הכוס תה שלי...

חיים 1990

New member
לא ראיתי שיש בבני ברק

יותר זבובים מבתל אביב. מתי פעם אחרונה שהיה שם שביתה? רק בבני ברק יש שביתות וילדים שמזגזגים בכביש?

לא אוהבת אותה...

המבטים של האנשים ברחוב ...שלא תבין לא נכון אני תמיד בחצאית אני גם לא מעשנת בבני ברק בגלל שיותר מידי אנשים שם מכירים אותי..ואת המשפחה שלי.. זה אולי בגלל שגדלתי שם אבל ממש לא אוהבת אותה.. שישי בלילה רבי עקיבא מוצפת שאבבניקים.. הכרוז הזה של הלוויות... לא יודעת ..מלא דברים..

barr1969

New member
מי משווה?

עד עכשיו לא שמעתי השוואה כזו, ובין כל ההקבלות שהבאת, טוב שלא הוספת: טרוריסטים. שקלי דברייך. שתי קולה אבל אל תשמיצי את התה.

הם לא טרוריסטים...?

חסימת כבישים לשרוף פחי אשפה לא נכנס להגדרה של טרור.. חמודה אני טעמתי על הגוף שלי את הטרור שלהם והוא לא נחמד ...ממש לא..

barr1969

New member
חסימת כבישים ושריפת פחים

זה סוג של מחאה. לא טרור. פעם הבאה שאת מגזימה, חשבי מה היית עונה לירושלמי 2007 אם הוא היה כותב את זה.

למעלה