גם אבל מחאה שאין לה שום הצדקה.
ח חיים 1990 New member 22/7/07 #29 מתי פעם אחרונה חילקו לך מכות? מעולם לא הרביצו לי בבני ברק סתם. פעם אחת נכנסתי עם האופנים באיזה נכה מבוגר והוא הוריד לי כאפה, לא זכור לי עוד מיקרה.
מתי פעם אחרונה חילקו לך מכות? מעולם לא הרביצו לי בבני ברק סתם. פעם אחת נכנסתי עם האופנים באיזה נכה מבוגר והוא הוריד לי כאפה, לא זכור לי עוד מיקרה.
ט טכנופבית New member 22/7/07 #30 בוא נגיד שאני לא אפתח על זה דיון בפורום.. אבל אתה מוזמן בכיף לשמוע פרטים ...
מ מוישה בלוי לב שומע New member 22/7/07 #32 שקר וכזב!!! מעולם לא היה מכות על ידי משמרת הצניעות בבני ברק... ואם היה זה על ידי שבבניקים חוליגנים שמוצאים שם רע על מחננו.
שקר וכזב!!! מעולם לא היה מכות על ידי משמרת הצניעות בבני ברק... ואם היה זה על ידי שבבניקים חוליגנים שמוצאים שם רע על מחננו.
ט טכנופבית New member 22/7/07 #34 וואלה אני לא אמרתי ממי היו המכות.. מה אתה נדחף? קראת שכתבתי עליך משהו?
מ מוישה בלוי לב שומע New member 22/7/07 #39 אני לא יודע אם את מכירה אותי אבל אני אחראי על כל נושא החינוך של צעירים. כל השבבניקים ויוצאים בשאלה מטופלים על ידי
אני לא יודע אם את מכירה אותי אבל אני אחראי על כל נושא החינוך של צעירים. כל השבבניקים ויוצאים בשאלה מטופלים על ידי
מ מוישה בלוי לב שומע New member 22/7/07 #42 אני לא מטפל בבנות אבל מתייעצים איתי. כל מי שסוטה מהדרך צריך טיפול!
S Sonic hedgehog New member 24/7/07 #90 אתה לא מטפל בבנות אז מי יטפל בי? כ"כ רציתי מישהו שיציל אותי מהריקנות האיומה שבחיי חסרי הדת
ה הקפיטליסט New member 22/7/07 #36 מוישה אני הבן דוד שלך, ואני לא מבין איך אתה לא מתבייש, אתה שלחת אלי הביתה אנשים שירביצו לי, לפני 5 שנים. תתבייש לך!!! שקרן, נוכל!!!
מוישה אני הבן דוד שלך, ואני לא מבין איך אתה לא מתבייש, אתה שלחת אלי הביתה אנשים שירביצו לי, לפני 5 שנים. תתבייש לך!!! שקרן, נוכל!!!