חציל מטוגן

נירה תגידי לא מכינים את זה מחצילים

אני חושבת שהתבלבלתי והכנתי ת'סלט הזה מחצילים נכון, תזכירי לי פליז.

נירהמ1

New member
יש לי שניים - אחד חצילים ואחד

מקישואים. ויש לי גם אחד נוסף מאגוזים. שרשרתי שלושה מתכוני כבד צמחי בשרשור הכבד שהיה בראש השנה. אם תרצי קישור רק תגידי. שרשרתי את המתכון מתחת להודעה של merf. ממש מתחת להודעה הקודמת שלך. נדמה לי שיש תמונה שלו איך שאילנית הכינה במאמרים.

satr

New member
חייבת לציין שאני אוהבת חצילים -תודה

על המתכונים
ורד

נירה תודה, אז זכרוני התעורר ואני

הכנתי את החצילים בטעם כבד ויצא
והמתכון עם האגוזים נשמע חבל"ז, בטוח שינוסה

אילנית12

New member
אוףףףף,בא לי עכשיו על הסלט../images/Emo3.gif

......................................................................

נירהמ1

New member
איך הוא נראה יפה עם העגבניות ../images/Emo140.gif

הייתי מנגבת עכשיו צלחת אחת כזאת.

כן נירוש שילבתי את שניהם, היה לי

חציל 1 ו-4 קישואים, טיגנתי עם המון בצל וטחנתי עם ביצים קשות, אוח כמה טעים

נירהמ1

New member
בדיוק ראיתי בסדנה של איילת לטוביץ'

איך מכינים כבד קצוץ פולני - הוא שונה מהכבד הקצוץ (לא הצמחי) שלי. השפים שהדגימה שמה שומן אווז, ואני עושה בלי שומן - יש מספיק שמן מהטיגון. איך שהיא עשתה את זה זה נראה מעולה. היא קישטה למעלה בטבעות בצל מטוגן, ומסביב לכבד היא שמה פלחי עגבניה (שהוסיפו המון צבע למנה). זה נראה ממש טעים.

נירה תשמעי אני מאוד אוהבת כבד אווז

וחזה אווז על האש, כשאנחנו אוכלים על האש אני לא מוותרת על חזה אווז (על כבד כן כי נורא יקר), הקיצר מה שאני רוצה להגיד שבעצם אני לא סובלת שומן אווז, לא יודעת למה, קניתי בצנצנת זכוכית שומן אווז והשתמשתי בו קצת, כל המאכלים יצאו לי לי לא טעימים
מהר מאוד העברתי את הצנצנת לאחותי שאהבה מאוד, אני לא
עכשיו לשאלתי, חברה חכמה שלי: מה דעתך? איך זה יכול להיות?

נירהמ1

New member
אני לא שמה שומן אווז - אל תספרי לאף

אחד אבל אני לא סובלת שומן מהחי (כל אחד והשריטה שלו כבר אמרתי?). אני חושבת שהוא מיותר - יש מספיק שומן מהטיגון של הבצל. בכלל, זה מעדן טעים מאוד (גם בלי שומן אווז), אבל עתיר קלוריות וכולסטרול, לכן אני משתדלת לא להכין אותו בכלל, אלא רק את הצמחוני. בסך הכל, סיפרתי שראיתי איך מכינים את זה בסדנה של לטוביץ' ושהשפית שמה שומן אווז (שאני לא שמה), איך שהיא הגישה את המנה היה מאוד יפה בעיני - הסלט הזה לא נראה יפה אם לא מקשטים אותו. חסר צורה וצבע. אילנית למשל, קישטה את סלט החצילים בטעם כבד עם עגבניות שרי, וזה נתן המון צבע למנה הזאת. אני אוהבת אוכל צבעוני. זה יפה לעין.

למעלה