חצילים????????.

חצילים????????.../images/Emo20.gif

אני מחפשת מתכון טוב לחצילים במילוי גבינה או מיונז למישהו יש רעיון?

תשמעי אני מכינה חציל קלוי בתנור

פורסת לפרוסות, מושחת בשמן זית ומפזרת שום כתוש ומלח גס. אח"כ שמה מעט לבנה בקצה הפרוסה ומגלגלת. אפשר לשים גבינת שמנת. על מילוי מיונז טרם שמעתי, נשמע לי מיונזי מדי, אולי לערבב עם מיונז אבל זה כבר משהו אחר. ובתמונה הזאת את יכולה לראות את החציל שהכנתי.

רחלה1223

New member
יש לי גם..

בשעות כאלו.... אני מתגנת פרוסות חצילים.(כמו בתמונה למעלה) אחרי זה אני חותכת גבינת "מחד" אפשר כל גבינה אחרת.. אני חותכת כמו אצבע ומניחה בקצה החציל. מעליו אני מניחה עלה של נענע ומגלגלץת... מניחה בכלי זכוכית צמוד צמוד... ומשאירה במקרר כמה שעות למיזוג טעמים... נפלא

רחלה1223

New member
עקב השעה נפלו לי טעוית...

*גבינת "חמד" *מגלגלת סליחה.. יום בישולים נעים

pirge

New member
שכבות של חצילים במיונז פשוט מעדן

מ ע ל ףףףףףףףף. 10:35 | 16/01/05 חצילים בתחמיץ עם מיונז- מעדן.ו pirge ו 2 חצילים פרוסים ומושהים במלח כשעה. מייבשים ומטגנים. או אופים בתנור (מרססים עליהם משני הצדדים שמן). מכינים רוטב: 3 כפות מיונית 3\1 כוס חומץ רגיל 3-5 שיני שום כתושות 4\1 כפית פפריקה חריפה או משולבת עם פפריקה מתוקה- לפי טעם... מלח לטעם 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה לעיטור מסדרים בכלי יפה שכבות של חצילים ורוטב ולמעלה מצע של פטרוזליה. נותנים לנוח כמה שעות מכוסה היטב. אפשר להוסיף בין השכבות צבע מקוביות של גמבה כבושה ומלפפונים חמוצים.

למעלה