חצילים על האש

חצילים על האש

שלום לפורום! אז ככה: שרפתי חצילים, הוספתי טחינה, הרבה שום ומיץ לימון... יצא מה-זה טעים! עשר! ללקק את האצבעות! האמריקאים קוראים לזה באבא גאנוש אבל - לא נעים להודות - הם לא יודעים להכין את זה. בתיאבון, הגולה (לשעבר מקס 2001)

וייס

New member
אתה לא יודע עד כמה אתה צודק !

לא רק שהם לא יודעים להכין, הם לא יודעים מה זה סלט חצילים. הם אולי יודעים מה זה באבא-גאנוש, אבל סלט חצילים? פורגעט אבאוט דיס.... U FIND U GIRL....... ?

Gefen

New member
../images/Emo6.gif חהחה איזה צחוק איתכם בחיי...

מקס 2001....למה החלפת ניק אם מותר לי לשאול? ולאן נעלמת לנו לאחרונה...? וטוב לשמוע אותך שוב ... החצילים נשמעים אחלה ואם יש לך טיפים מעניינים במתכון אתה מוזמם לשתף..שתף שתף אל תתביייש..
וייס..תבלבלת... זה שמחפש לו בחורה קרא לעצמו מקס 2002 אם אני לא טועה..
בכל מקרה שעשעעת אותי עכשיו כהוגן..!
גפן

וייס

New member
סליחה....

בחייאת, זה לא קורה לי הרבה... אבל הסיבה להתבלבלות: זה שתי טיפות סודה של ניק, אחד עם גזים השני בלי.... בכל אופן, סליחה כבר ביקשתי. אבל מתכון עוד לא... יאללה, שלח לנו !

אז זהו ש...

עלית על הנקודה, הניק של מקס 2002 היה יותר מדי דומה ולא רציתי שיצא לי שם של אשמאי רודף שמלות! מקס

Gefen

New member
אבל למה גולה מרצון?../images/Emo5.gif

יווו....יכולת לחשוב על עוד מיליון ואחת ניקים חביבים יותר מאשר להשתמש במילה "גולה"..(מתגלגל מרצון... גול מרצון .....חומד לו לצון.
.ועוד ועוד..) ולא שחלילה זה באמת ישנה משהו ביחסי אליך סתם ככה תהיתי לי מי זה הגולה הזה שכתב פה הודעה עד שפתחתי וראיתי שזה אתה ומיד עלה חיוך על פניי.. מרשה לי להמשיך ולקרוא לך מקס?? גפן

על הגלות כמצב קיומי

האמת שחשבתי על הוויתי האקסיסטנציאלית בהקשר של "ישראלים בחול" וניסיתי להגדיר את מצבי: עולה? יורד? מהגר? מבקר? תייר? אף אחד לא ממש התאים. מצאתי שגולה מוגדר כאדם המתגורר במדינה שאינה ארץ מולדתו שזה בדיוק מה שחיפשתי. לא יותר ולא פחות. אבל אני מסכים שיש משהו גלותי (?) בניק. אולי אחליף ל"השף הערום"? -- מקס

Gefen

New member
אני בעד!!../images/Emo6.gif

אתה יודע כבר ששפים אני אוהבת.. ועירומים זה בכלל יכול להיות מעניין..

למעלה