חצילול

חצילול

אני חש עצמי מחדש הלשון העברית.. חצילול- חלום חצי צלול!
הלילה חלמתי שאחותי לוקחת אותי לאזור כלשהו בארה"ב ומראה לי נופים יפים וגשר תלוי מרשים. אנחנו הולכים על הגשר, ואני שם לב שהראייה שלי מתערפלת. כמעט בלי לחשוב אני מייצב את החלום עם פקודות ושאר שיטות, ואחרי זה ממשיך כאילו הכל כרגיל. ידעתי שאני חולם, ולא ידעתי באותו הזמן (אתם יודעים איך זה).

ShalevAH

New member
(((:)

חצילול - אהבתי..
בטח קורה לכולם אפילו יותר מחלומות צלולים..
מעין חלומות כאלה שאתה מודע לזה שזה חלום אבל עדיין לא שולט בו.

בכל מקרה אני עוד לא הצלחתי לחצלל, אבל אני עדיין מנסה את הווילד וזה כבר לא מפחיד אותי בכלל... אתמול אפילו (בחלום רגיל או בשיתוק השינה) ראיתי דמות של ילדה עם שיער על הפנים (מסרטי האימה היפנים) שזה בערך הדבר שהכי מפחיד אותי ביקום, ואפילו לא התרגשתי ממנה..
ידעתי שהיא לא יכולה להזיק לי. אבל התעוררתי וזה קצת דפק לי את השינה.
כל הנסיונות האלה קצת מעייפים אותי אם להגיד את האמת (אני קם ב6 בבוקר, ואז מנסה את הווילד ולפעמים מתרכז חזק מדי במשהו והשינה קצת נדפקת
)
אני כבר לא יכול לחכות לחצלל.. אני מקווה שזה לא ייקח יותר מדיי.
בכל מקרה שחר, התחלתי לראות את ההרצאה שלך ביוטיוב על חלומות צלולים, נראת מעניינת.
תעשה עוד סרטונים שקשורים בנושא, עשיתי סאבסקרייב :) (אני זה TheOneAndTheOnly)

נקווה להתעדכן על חווית חצלולים בקרוב

קרוב...

אני לא רוצה לטעת בך תקוות שווא, אבל סימנים ראשונים של צלילות בחלום, כמו לדעת שדמות לא יכולה לפגוע בך, בדרך כלל מראים שאתה על הדרך הנכונה

ווילד באמת נוטה לדפוק את השינה אלא אם אתה ממש מיומן בו. השיטה הזו לא מומלצת להתחלה ולא עובדת לכל אחד. רוב הפעמים לאנשים נגמר הדלק לפני שהם משיגים משהו בכלל. אני באמת ממליץ לך להשקיע הרבה בבדיקות מציאות ויומן, ולדעת שאתה צריך להיות סבלני. אתה באמת מנסה ללמד את המוח שלך לסגל דפוסי חשיבה שהוא לא רגיל אליהם. כדי שהאפקט יהיה איכותי ומתמשך (חלומות צלולים טבעיים מדי פעם עם צלילות גבוהה) אתה צריך להשקיע בהעלאת מודעות כללית (ב.מ.).

בהצלחה עם זה. עדכן איך הולך.

ShalevAH

New member
אני כותב גם יומן חלומות

בקובץ במחשב, איך שאני מתעורר.. אני מקליד ממש מהר וזה עוזר.
יש חלום אחד שזכרתי ממש טוב לפרטי פרטים, השאר דיי מעורפלים..
אני לא זוכר הרבה חלומות, אבל אני כותב כל מה שעבר עליי בכל מקרה איך שאני מתעורר... לוקח לעצמי כמה דקות להיזכר במיטה ומתחיל לכתוב.
בקשר לבדיקות מציאות ...
אני עושה כל פעם שאני מתעורר (למקרה של התעוררות כוזבת), אבל עוד אין לי סימנים קבועים במהלך היום.. זה נורא מוזר לי להכניס את כל הדברים האלו לשגרה היומיומית, מה גם שלפעמים יוצא שאני ישן מחוץ לבית ככה שלא יוצא לי להתעסק בזה כל יום.

אוליי לא הכי מומלץ להתחיל ישר מהווילד ואני אסוג מזה ואתחיל ביותר רגוע,
נתקדם לאט לאט, יהיה טוב בסוף

וולפהרט

New member
יכול להיות גם חצלול שאוכלים בו חציל;)

הנוף והגשר נשמעים נחמדים:)
אז אתה בחול או בארץ עכשיו? אולי החלום היה בעצם מציאות, או המציאות חלום, תבדוק מציאות ליתר ביטחון;)

אני בודק כל הזמן...

מיד אחרי שנפצעתי ולאורך כל השבוע בדקתי מציאות כל הזמן. לפעמים כשקורים דברים מבאסים אני מגלה שזה חלום, אז שווה לבדוק :)
אני בארץ כרגע. חזרתי כדי להחלים כמו שצריך. כרגע אני מנסה להשקיע זמן בנושא של חלומות צלולים. מתלבט איך כדאי לתקוף את הנושא כדי שאנשים יחשפו לנושא הזה שבקושי מוכר.

וולפהרט

New member
נפצעת?

מה קרה?
בגלל זה קיצרת את החופשה?
אני מציעה שתעשה עוד סרטונים מצחיקים וקלילים. אם אתה צריך אנימציה קטנה לקטע שם אולי מתישהו אמצע זמן לעשות, אם תמצא רעיון נחמד!

למעלה