חציית גבול עם ידיד

חציית גבול עם ידיד

היי לכולם רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. לפני יותר מחצי שנה ידיד שלי הכיר לי מישהו למטרת שותפות עסקית. שעות של ישיבה ותכנון יצרו חיבור מדהים והיה מתח מיני רציני. כל הזמן אמרנו שלא מערבבים עבודה וסקס כי זה יכול לסבך את הכל. אחרי חודשיים בערך החלטתי לפרוש מהפרוייקט כי אין לי זמן. נשארנו חברים טובים. מדברים בטלפון לפחות פעם בשבוע. ונפגשים מדי פעם לקפה. העניין הוא שלאחרונה יש מצב להסחפות... ואפילו יצא לנו דיבור על זה ומסתבר שהמשיכה היא הדדית. שנינו פנויים אבל אין מצב לקשר זוגי מסיבות שלא אפרט כאן. מה אתם אומרים?

אנחנו אומרים:

"לכו על זה" ואת אומרת: "אין מצב לקשר זוגי מסיבות שלא אפרט כאן" אז מה השאלה?

וזה..

מתחייב להיות קשר זוגי.. זאת האופציה היחידה שיש..אני מכירה עוד כמה אופציות.. אב לא מערססים עבודה וסקס.. אבל אפשר להפריד זוגיות וסקס..זה לחוד וז לחוד... באומנות כמו באומנות<וסקס זה אומנות>..אין דבר כזה.. שאין דבר כזה..

../images/Emo111.gifתחיי את הרגע../images/Emo111.gif

תקשיבי עלינו אומרים שאנחנו הגברים מאבדים תראש לא חושבים לפחות אנחנו אחר כך לא מצתערים. תהני מהרגע תכייפי ומה שיהיה יהיה.

השאלה המרכזית היא

אם אפשר להפריד בין רגשות לסקס. מבחינתי אין בעיה!!! כמו שהגברים כאן אמרו..לכי תזדייני ואל תשכחי להנות... הדבר היחיד שמטריד אותי שאני מפחדת על הידידות שלנו שמאוד חשובה לי...

Rinattt

New member
כשיש ספק אז אין ספק...

אני כשמתחילות לרוץ לי בראש המון שאלות ותהיות - בורחת מהבלגן וזהו. אם את פוחדת על הידידות ושואלת אם ניתן להפריד בין רגש לסקס - סימן שלא תוכלי לעמוד בזה. לא הייתי הולכת על זה אילו הייתי במקומך.

ד ו ל ה

New member
מצב אידאלי...

הסחפות, משיכה מינית ושכרון חושים עם תאריך תפוגה גבולות ידועים וברורים מראש... מה יותר טוב מזה?? לכי על זה!

ערסlight

New member
ואני אומר

אחרי שקראתי אותך שאין מצב להסחפות. זה מסוג הדברים שלא חושבים עליהם, לא מתיעצים... נסחפים. נראה לי שהחלון נסגר כבר. מה שנשאר זה זיון אחד בטעם סבון בשביל לדעת את זה.

סליחה על הבוטות

אתה מה זה הפלת אותי מהכיסא

שלי 9

New member
לכי על זה

למה לא ללכת על זה בעצם? חיים פעם אחת, את אומרת שאין מצב לקשר זוגי,אז למה לא להנות ממה שיש..בהנחה שמה שיש הוא לא פחות ממצויין:).. אם את אדם בוגר ומודע לעצמו , עם תאווה לחיים אין שום סיבה שלא תהני מההרפתקה החביבה הזו שנקרתה בדרכך..

למעלה