חצות

אפי לוג

New member
חצות

נוסעת על כביש החוף. נוסעת אליך, בכיוון ההפוך. נוסעת ממך, נוסעת אותך. בחצות, הופך כביש החוף את אורו, מחשוך לחשוך יותר. שום דבר כבר לא ברור. אתה יודע שבימין נמצא הים. פעם אמרת לי שים הוא כחול. בחצות על כביש החוף, גם הכחול חשוך. אתה בשמאל. פעם אמרת לי שבצד שמאל נמצא הלב. בחצות על כביש החוף, צדדים מתערפלים. נוסעת על כביש החוף, מחפשת אורות . למה אף אחד לא נוסע בחצות על כביש החוף? פעם אמרת לי שבקצה תמיד יש אור, בחצות על כביש החוף, אין קצה, אין שפה אין בדל אין גדה נקודת האחיזה היחידה היא האספלט החשוך. בחצות על כביש החוף אין שוליים. החושך של כביש החוף גורם לשוליים להיות רחבים יותר. פעם אמרת לי ששוליים הם הילדים של המרכז בחצות על כביש החוף, המרכז הוא השוליים של החושך. נוסעת על כביש החוף, פותחת חלון, מוציאה יד לגעת ברוח. פעם אמרת לי: בואי ניסחף ברוח. בחצות על כביש החוף, אין רוח. מחנק. נוסעת על כביש החוף. לוחצת על הדוושה. מגבירה מהירות. לעזעזל, שמישהו ידליק כאן אורות.

softy

New member
אחר הצהרים

על כביש החוף...בדרך לחיפה...כמעט לפני יש רוח צד חזקה...היא מעיפה. מעיפה את מי שלא שולט.. לא שולט בכניסה לחיפה. סופטי
אחר הצהרים של בוגדנות

אפי לוג

New member
לפנות בוקר

על כביש החוף מאבדים שפיות השליטה בידי הזריחה. לחיי הבגידות הטרופות בנמל

6 פעמים כתבת נוסעת!!! ורק פעם אחת..

...נוסע... ככה? ככה? אני לא נחשב?... פוייייייייייייי
נ.ב. בואנ´ה איזה שטויות אני עושה בחצות...

softy

New member
אפילוג

מה אגיד לך?! המסרים עוברים! אבל את עושה לעצמך ולי עבודה מה זה קשה,ובכל זאת נוע תנוע. סופטי
בתמסורת

אני מגיע בנוסע השמיני...

...כתבת רק 6... יש עוד פעמיים...
נ.ב. ואת יודעת מה יקרה אחרי הפעם השמינית?... . . . . . . . . . . . . . . . יקרה מה שקרה אתמול!!!

כמו שנאמר בכל הרצינות...

...עשית לא כתבת=לא עשית לא עשית וכתבת=עשית עשית וכתבת=עשית...
נ.ב. אז האפשרות השניה הכי טובה...

נוסע, I am comming......../images/Emo110.gif

כן, כן, עוד... מתגעגעת למגע שלך... לזיונים שלנו.. לריח התאווה... אופס, התבלבלתי.. זה לא הפורום הנכון? זה לא אתה היית בחושך?

לא מוניקה(סקס), זה לא הייתי אני...

...למה לרגע חשבת שזה אני?... מה? מה? מה? מה? מה קרה?... ספרי לחברי הפורום, אולי יעזרו במשהו?... מה אני ניראה לך? אחד שמתמסר מיד, ברגע הראשון?...
שבת שלום ומבורך... נ.ב. תני להוריד ת´בגדים, יקח רק שתי רגעים...אז את רואה? אחרי שלושה רגעים אני מתמסר...

לא אכפת לי שלא תתמסר לי

אני כבר אתמסר לך כל כולי רק תזדיין בסבלנות, לוקח לי קצת יותר משלושה רגעים. אתה יודע אני בחורה עם אופי...

בסדר, ממתין 1 2 3 4...זהו...

...רק אל תשאירי בבית את היופי כשאת באה... האופי זה "בילד אין"...
שבת שלום מוניקה...

אני אמתין עד שתיגמר הסוללה...../images/Emo8.gif

...ואת?... כמה תמתיני?... כי אני נוסע 160 קמ"ש לפחות...
נ.ב. שבוע טוב, שחקנית ראשית...

אני גר בבנין ללא מעלית...

...האם תסתדרי עם המידות הטובות והמעלות הנאות... כי אם, אז לא נצתרך למצוא פתרון... אני טוב באילתורים וממש רע בשגרה
שבוע טוב מוניקה נ.ב. היות ולמדה איתי באוניברסיטה בחורה בשם מוניקה, מרשה אני לעצמי לקחת את דמותה ולהעמידה כנגד דמותך...האם טוב הדבר בעינייך?...

לא חכם להעמיד אף אחת כנגדי

אני מחוץ לכל השוואה או תחרות פשוט מפני שאני בכלל לא קיימת אני וירטואלית. ואתה?! האם אתה קיים איפשהוא? אם כן אז מיד כתובת וטלפון... מוניקה שולחת זרועות

אני קיים, לא וירטואלי ולא דמיוני...

...ואני חושב שמה שאני כותב מייצג אותי 1:1, בלי חרטא מסביב... ויש לי טלפון ויש לי כתובת... אבל למה לך?...לשלוח בי זרועות
?...
נ.ב. בחור ביישן אני...
ומפחד מהזרועות...

למעלה