חצוף

• פותח הנושא G 2
  • פורסם בתאריך

G 2

New member
חצוף

פעם ראשונה שקרה לי משהו כזה במשחק... אחרי שעזבתי את ליון, הגעתי לקבוצה הרביעית שלי, ארסנל, שבמקביל גם לקחתי את צרפת, בתחילת עונת 2018-19 אחרי כמה חודשים שהבנתי מי נגד מי, החלטתי למכור את רייהור פיליפנקו, בלם בלרוסי טוב מאוד, אבל היה אצלי בעדיפות רביעית. לא הייתה לי בעיה עם זה שהוא בלם רביעי, הייתה לי בעיה עם זה שהוא מרוויח 130,000 יורו לשבוע, קצת מוגזם בשביל שחקן שלא רואה אפילו ספסל ברוב המקרים. אז מילאן הציעו עליו 14 מיליון והסכמתי. אחרי שהם הציעו לו חוזה, פתאום אני מקבל הודעה מפיליפנקו, שהוא מוכן להצטרף למילאן בשכר נמוך יותר ממה שהוא מקבל בארסנל, רק בתנאי שאני אשלם לו את ההפרש, 26 אלף יורו בשבוע עד תום החוזה שלו בארסנל, שזה עוד שנה וחצי. חצוף, אולי לאבא שלו קוראים יעקב? כמובן שלא יצאתי פרייאר וסירבתי, הייתי לקראת חלון העברות של ינואר וחשבתי שאני אצליח למכור אותו בלי הדרישה הזאת. ועבר שבוע, מילאן שוב הציעו 14 מיליון, והפעם הוא נרגע והסכים לעבור בלי דרישות מעצבנות. הוא מקבל שם 66,000 יורו לשבוע.

sok777

New member
לא סליחה,

סתם שתדע שזה לא באג חלילה. אכן חוצפנים.. אני מאוד מתעצבן כששחקנים עושים את זה.

DrBall20

New member
שיסתכל על הצד החיובי..

איזה עוד בלארוסי אתה מכיר שמרויח 66,000 יורו לשבוע? (בוא נראה מי יקפוץ ויגיד חלב נו.. לא הוא לא..)

למעלה