חצויה

אני כנ"ל חצי חצי

אבל יש שדכניות שמתעסקות רק עם חצי חצי.. אגב מבחינת ילדות וחברים אין כמו חצי חצי.. מסתדר עם כולםםםם ואפילו הגזענים שבשני הצדדים!

רבע רבע...

זה כבר משולש פיצה בלי תוספות

אני מדבר על הנערים...

שעדיין לא מבינים כלום מהחיים שלהם.. ומקטלגים את החברה לפי עדות.. אגב.... כשאת חצי חצי שום אשכנזי לא ירצה אותך.. כי יש בך צד מעורב עם ספרדי.. והן רוצים אשכנזיות "טהורות".. ככה שבמידה שאשכנזי ירצה אותך (אנלא מכליל) סביר להניח שיש לו בעיה גופנית או משהו בסגנון... ואת הרי לא תרצי ספרדי... כי יש בך צד אשכנזי.. מה שבעצם מצמצם לך את מעגל הבחירה רק לאלו שהן חצי חצי... בכל אופן ביני לבינך אין על החצי חצי... הכי מושלמים יש בהם גם את הצד האשכנזי - להיות קר במקות הנכונים.. וגם את החמימות של הספרדים

אני מקווה שאתה צוחק...

כי באמת חשבתי כמוך(בעיה גופנית וכיו"ב) לפני כמה שנים... כיום זה ממש לא ככה. אז נכון שיש משפחות מצומצמות שייתנו את הילד שלהם רק אם הוא סוג ב'...(שונאת לומר סוג ב' אבל זה המצב) אבל אז כבר ספרדיה לא תיקח אותו(אם היא נורמאלית). לרוב הבחורים כיום זה לא באמת משנה כמו שלמשפחה שלהם זה משנה... כמו שלאנשים אחרים זה משנה... כמו שהשם שלהם יפגע... ושוב, אם אני הולכת על סגנון אשכנזי חרדי שמור וחזק אז בוודאי שלא. אם אני הולכת על הסגנון עם ראש פתוח דווקא הגיוני שכן. אבל אין לי בכלל העדפה מסויימת לפי עדה.. באמת לא אכפת לי!! גם ככה אני רוצה לגור יום אחד בחו"ל(פנטזיה?) הרחק מכל הסטיגמות המגעילות שהרסו בי כל חלקה טובה של אמון באנשים.

ארטיימר

New member
מסכימה איתך..

בחורים בסגנון מצומצם גם ככה לא מתאימים לך, וסגנון פתוח יש להם ראש בריא יותר. ובחו"ל זה כמעט לא קיים. זה בעיות שקיימות בארץ, פה הציבור הרבה יותר נעול בדעות מיושנות.

בגלל דברים כאלה משיח לא בא

מילא שלא ירצו להתערבב בגלל מנהגים וכו'... שימליצו לא... אבל מכאן ועד לשנוא? וואי וואי הדרך ארוכה... חוץ מזה שהרבה אשכנזים מייחסים חשיבות רבה לכסף.. למשל אם הייתי ממשפחה מוכרת עשירה וידועה אז לא היה בעיה לאשכנזים להתחתן איתי חח(כלומר להורים שלהם)

ארטיימר

New member
כן זה נכון

אבל הם לא ראויים לך גם ככה. את הולכת לקבל בחור ברמה ולענין. שירצה אותך. אותך לגמרי. לא את העדה ולא את הכסף. זה התוצאה הסופית מהכל..

שםאנילא

New member
כי הקב"ה כנראה ריחם על האשכנזי ואמר להורייך

היקרים לא להיות עם כסף... וכך ניצל האשכנזי ממך...

שםאנילא

New member
הרבה ב"ה...יש כאלו שלא עוזר להן...../images/Emo13.gif

סה"כ אם מישהו לא רוצה מישהו בגלל עידה אז שיסתלק ויגיד תודה שניצל מהאדם הזה וזהו... סתם עניתי לך מקודם בהלצה וללא כווונה לפגוע בך ח"ו אמרת שמשיח לא בא בגלל זה...מוזר לי...עוד לא שמעתי רב שאומר את מה שאמרת... בבני ישראל היו 12 שבטים אז זו אפלייה?? לא...זה דרך החיים בדיוק כמו שלא תקחי מכוער או הפוך...ענין של בחירה ותו לא..

שםאנילא

New member
איני מתלונן...זכותך לקלל...זו בעיה שלך אישית

איני פונה לאדם ספציפי... את לא מבינה שכשאת מכנה אדם בשם את רק פוגעת בעצמך...תרגישי חופשי אני כולה ניק וירטואלי...

שםאנילא

New member
לא ממש לא...אני משתדל מאוד בנושא...ושוב זו

זכותך להחליט מה לכתוב... סה"כ זה פוגע ברושם עלייך

למעלה