חצויה

Berethor

New member
חצויה

הסדרה הישראלית הראשונה על ערפדים כבר כאן! יש לומר שזה יותר טוב משחשבנו. אוליי זה יעזור להעיר תפורום הזה. החדשות הרעות, הערפדים קצת יותר מדיי טובים, החדשות הטובות אין ערסים!. ככה שכנראה תהיה סדרה טובה.
ערפד או אדם ? האתר הביתי

Mystic Circle

New member
אני לא מבינה איך זה הגיוני

שהפאתון הזה בן 100 ונראה כמו בן 50. וליאו בן 600 ונראה בן 15
וחוץ מזה לדעתי לא יודעת.. לא מתאים שהיו ערפדים בישראל... איך הם אמורים להסתובב בשמש ובחום פה...בתמונות הם לבושים כמו בלונדון, אבל תכל'ס, מתי באמת אפשר להתלבש פה ככה ולא לעלות באש? אפילו בדצמבר כבר קשה ללכת עם חולצה ארוכה או מעיל. רק חודש-חודשיים אפשר להיות פה ערפד נורמאלי. ולא הבנתי באיזו עיר הסידרה מתרחשת. מקווה שזה לא בת"א כי זה ממש לא מתאים. אם כבר אז ירושלים. ובאסה שלקחו לשם סתם שחקנים רגילים ולא אנשים שיש שבאמת חיים את האפלה יום יום. יש המון גות'ים ומטאליסטים בארץ שהיו יכולים להתאים הרבה יותר. אני אישית הייתי גם שמחה גם בלהסתפק להיות ניצבת בסידרה. מישהו יודע איך מתקבלים? תודה על ההזמנה ברת'ור

Mystic Circle

New member
טוב, עכשיו ראיתי את הסרטונים

ו............זה ממש לא הגיוני!!! המדים של הבית ספר!? איפה בארץ לובשים מדים כאלה!? מה זה אנגליה? כאילו GET REAL זה פאקינג ישראל!!!!!!!!!! כולם שם אשכנזים לבנים. אולי הייתי שמחה שזה היה ככה, אבל זה ממש ממש לא. צריך קצת להתקרב למציאות, אחרת אנשים לא יאמינו. והם ממש ממש ממש מחכים את כול הקטע של אדוארד בלה עם אלה וליאו. זה כול כך בולט שהסופרת של דמדומים או הבמאי של הסרט בטוח יכול לתבוע אותם ולנצח!

amb2

New member
מיסטיק לא יפה להזכיר עדות

זה ממש פאסה כל העניין העדתי לא מדברים על זה כבר עשר שנים לי זה לא משנה מה הצבע של הבן אדם העיקר ...שלא יהיה בן אדם רגיל משעמם

Berethor

New member
זה סתם קטנוניות

קודם זה זה שלא מתאים לך, לא רלוונטי. ערפדים לא מסתובבים בשמש בכל מקרה, מהחום לא אכפת לעפדים כי הם קרים באופן תמידי, חום הגוף של ערפד לא יכול לעלות לעולם. בנוגע לשנים זה מאוד הגיוני, השעון הביולוגי של האדם נעצר ברגע שהוא הופך לערפד, אם הפכת בגיל 15 תשארי ביולוגית בגוף הזה ואם הפכת ב50 אז תשארי בגוף של בן 50. אצל ערפדים הגיל/השנים(אחרי שהם הפכו) זה באמת רק מספר. אפשר לתלבש פה ככה, קחי תחרדים לדוגמא. הסיבה שלא לקחו גותים ומיטלסטים זה דווקא כי א-אפשר לדעת שהם ערפדים. למי אכפת איפה מתלבשים ככה ? כנראה רוצים להראות משהו וברמה ומתאים. בנוגע לאשכנזים שוב מה זה מפריע לך ? מה רצית ערסים בסדרה על ערפדים ? אוליי הם רוצים שהסדרה גם תצליח בחו"ל או שלפחות היה נעים לראות. לא חושב שהעתיקו, כולה יש שם ערפדים ומקום לימודים. אם זה היה לא בלימודים אז היו אומרים שמעתיקים ממונלייט.

Mystic Circle

New member
תקרא שוב,

כתבתי שהייתי מאוד שמחה אם זה היה ככה, אבל זה ממש לא. לא מציאותי. כבר יש מספיק סדרות על ערפדים בחו"ל, בארץ זה סתם נראה כמו חיקוי. זה אולי נעים לראות, אבל קשה להאמין.

Berethor

New member
לך זה מספיק, לי זה לא

במקרה הזה כל המרבה, הרי זה משובח. אפשר חשוב כמה כבר סדרות וסרטים יש, ויותר חשוב כמה מהם באמת שוות משהו ובאמת הערפדים שם במרכז. ברור שזה יצא בגלל הטרנד ובגלל שלא מעט סדרות וסרטים הצליחו בחו"ל. אבל מה זה משנה ? בעבר פשוט לא היו חושבים בכלל להוציא סדרה מהסוג הזה. בקשר ל"מציאותיות", שמצד אחד יש "מציאותי"/"ישראלי" ומצד שני יש מושלם/על טבעי, אני תמיד בעד האפשרות השניה. אף אחד לא מצפה מסדרה על ערפדים להיות מציאותית, וכנראה שאף אחד(חוץ ממך) לא מצפה גם שידחפו לשם ערסים. אם לא היה לך בעיה לא היית מתלוננת על כך. את לא אמורה לאמין, ראית ערפדים, ראית מלא אשכנזים, ארץ הפלאות. כולם "מחקים" מכולם, אין זכויות יוצרים על ערפדים.

Mystic Circle

New member
אני לא מצפה שידחפו לשם ערסים../images/Emo2.gif

אתה הופך כול מה שאני אומרת... אני מתחילה להצתער שבכלל כתבתי פה.

Berethor

New member
לא הופך

זה רוח הדברים, אני לא מבין למה לתלונן על הסדרה, ולרצות שזה היה גרוע ו"אותנטי". תחשבי שזה צולם בהוד השרון..

Mystic Circle

New member
אוף איתך

אני לא רוצה שזה יהיה גרוע או אותנטי. אני מעדיפה שלא תהיה סדרה בכלל! כי זה לא הגיוני בישראל.

Berethor

New member
ועוד משהו

הם תמיד יכולים להכניס ערסים בתור צרות, למשל סצנה כמו בדמדומים רק עם ערסים שמנסים לאנוס את אלה ואז ליאו מגיע ודוחף להם טחינה לתחת. ופרק אחר עם ערבים שמתכננים פיגוע וליאו עושה להם חיסול ממוקד. ראיתי בפרומו שהיה גם אקשן בסדרה, ציידי ערפדים בטוח היו.

בדנתמ

New member
חח אהבתי את החתימה ../images/Emo45.gif

המזגן, או בית קיץ באלאסקה... כרגע אני לא מספיק עשיר לאופציה השניה
לא ראיתי את הסדרה, אבל תכלס, להתלבש כמו באיזה פרייבט-סקול באנגליה, רק פה בארץ, ולצלם סדרה כזאת בעיר "חדשה" לא ממש תורמים לרושם הראשוני
תכלס סדרת ערפדים בישראל זה משהו עם המון פוטנציאל לדעתי. אם עושים אותה באווירה אפלה כזאת (איפה "טים ברטון" הישראלי...) ובמקום כמו ירושלים, השומרון (מה שלא נראה לי סביר שיצלמו עקב המוני הפלסטינים באזור), או הגליל והגולן (הגולן במיוחד טוב בגלל שהוא יחסית נידח, מה שתורם לאותנטיות של סדרה כזאת)... אם מנסים להשאיר את ההסברים הטכניים על הערפדוּת מעורפלים (במקום להיכנס ל"חצי ערפד", "ערפד", גילו המדויק של הערפד, ריבוי דמויות ערפדיות, עדיף בעיניי לצייר תמונה שבה הערפדים הם מסתוריים יותר. לא ברור אם הם אכן ערפדים, או סתם אנשים קניבלים, עד כמה פרקים לתוך אותה סדרה היפותטית שם כבר ברור שהם לא אנשים רגילים.)... סרט אימה טוב, הוא לא כזה שבו יש פשוט הרבה דם והרבה אנשים מתים כתוצאה מכוח שהם לא מסוגלים להיאבק בו. סרט אימה טוב הוא כזה שמשאיר הכל בערפל, וגם ברגע ה"חשיפה" לא מגלה הכל. בסרט אימה טוב, המון פעמים לא רואים את ה"רוצח" בפעולה עד לסוף הסרט. סרט אימה טוב ינסה לצייר הכל בצורה כמה שפחות בדיונית ופשוט לא לתת הסברים רחוקים מהמציאות של חיינו לתעלומות שהוא מעלה, כדי לאפשר לצופים להתחבר בצורה חזקה והזדהותית אליו... בסדרת ערפדים ממש טובה, בעיניי, גם לא צריך להיות מצב ברור של טובים מול רעים. צריכים להיות אינטרסים מנוגדים, מידה מספקת של רוע ו"חטאים" בכל אחת מהדמויות, ודמות אחת שנותנת לצד הרשע שבה להתבטא יותר מהשאר
נסחפתי. זאת השעה הזאת...

Berethor

New member
אתה לא שם לב שיש פה קאץ'

"אנשים קניבלים", כל הקטע של סרט רציחות על ידי ערפד, בעצם שם את הערפד בשוליים, בתכלס רוב הסרט הוא על בני תמותה ועל ההשרדות/פחד שלהם וכו. הערפד היה וישאר בערפל במקרה הטוב, במקרה הרע הוא עוד יהרג בסוף על ידי ה"heroes". זה גם לא ממש משנה אם זה ערפד, רוח או הגיבן מנוטרדם בסרט כזה. שערפד במרכז הבמה זה סרט/סדרת ערפדים הרבה יותר טובים.

בדנתמ

New member
זה נראה לי טלנובלי מדי...

סדרת נוער שגובלת בטלנובלה ממש לא מסתדר לי עם ערפדים
ערפד הוא יצור שניזון מדם אנושי... גם אם הוא "מתורבת" ו"קלאסי" אמור להיות בו צד מאוד ברוטאלי וגס, וקשה לי להאמין שסדרה בסגנון הזה, על בני נוער, תוכל באמת לשקף את זה בצורה לא דביקה וקיטשית וכל מה שסרט על ערפדים לא אמור להיות...

Berethor

New member
נו לפחות

לא תאכל לומר שאין להם ניבים, וגם במקום הנכון בניגוד ל'דם אמיתי'.

בדנתמ

New member
הניבים נראים לא רע...

פחות אהבתי את הקטע שהערפד נראה כמו ילד בן 16... מה לעשות, זה פשוט לא יכול להפחיד
דמות מסרט אימה שאמורה להפחיד, עדיף שתהיה מבוגרת, או לחילופין ילד/ילדה ממש קטנים. או בובה כזאת של פיתום
מצד אחד אהבתי את טרו בלאד ואת האפלוליות שבה, וגם את האווירה הדרומית הנידחת שהם עשו בה ממש טוב לדעתי, אבל בהחלט הפריע לי שבמקום ניבים, היו להם שיניים חותכות חיצוניות

Berethor

New member
זה לא הגיל, זה התרגיל

כבר יש לך שני טעויות בדנתמ, הוא לא דמות מסרט אימה, הוא פשוט ערפד. ערפדים גם לא אמורים להפחיד, נהפוכו ערפדים משיגים את מה שהם רוצים בדרך ההפוכה. אם הוא לא מפחיד אתה מוזמן לתת לו חיבוק. הם גם לא יכולים להשאיר הכל בערפל כי הערפדים כאן הם במרכז הבמה. המטרה פה זה לא להציג אתה הערפד בתור ה'רוצח הפסיכופט', ואלה שנלחמים בו, אלה הדמות הראשית. 'מבוגר' או 'ילד קטן' זה דיי מנוגד לרעיון הכללי של ערפדים, דיי ברור שאתה מצפה לסרט אימה יותר מאשר לסרט ערפדים. תראה הצילצול או צעקה וזהו, מה אתה צריך ערפדים ?

למעלה