חצויה- פרק 12

קרניjack

New member
חצויה- פרק 12

מי עדיין עוקב? (אחריי שכבר לא שמים את הפרקים באתר
) מי אתם אומרים על השתשלשות האירועים?

jack 1

New member
אני עוקב

ואני מוכרח לציין שלמרות שהייתי אנטי,השתיי פרקים האחרונים היו דיי טובים

Bartal j

New member
ראיתי את פרק 18 בחצויה

אני רואה את זה רק כי הסקרנות שלי הורגת את החתול למרות שכל פרק אני נכנסת להלם מחדש ואומרת לי אל תצפי יותר מידי מסדרות ישראליות. הרעיון יפה לדעתי, רק חבל שזה מוקצן מידי ולעיתים פאתטי. אומרים שזה חיקוי של דמדומים ובלייד ביחד עם דם אמיתי. נכון שרואים שהסרטים הנ"ל שימשו השראה לכותבים מן הסתם (טרנד אופנתי נהייה לשים ערפד רגיש עם בת אנוש בסיפור אהבה גדול מהחיים שמתרחש בתיכון בלה בלה) לדעתי השחקנים טובים, אבל אני לא קונה את זה שליאו אמור להיות ערפד בן 600, השחקן עצמו משחק טוב אבל הביום והכתיבה כל כך עושה לדמות שלו עוול לדעתי! כאילו בחייכם ראיתם את התגובות שלו? הייתי מצפה מערפד בן 600 שיהיה שקול יותר הגיוני יותר ולא כל כך "נערי".

קרניjack

New member
לדעתי לא צריך לנסות לחפש למה הסידרה דומה

נכון, לדעתי היא באה בעקבות גל ההצלחה של ערפדים רומנטיים ונעריים בעקבות דימדומים, אבל לנסות להשוות את זה לדימדומים ולדם אמיתי (ועוד לדם אמיתי WTF) ולאמר שזה חיקוי שלהם זה רחוק מהאמת כי הערפדים היו כאן לפניי כולם, לפני דימדומים ולפני דם אמיתי... לדעתי המשחק של ליאו מאוד טוב, ומאוד מתאים לערפד- אבל נכון- העריכה פשוט איומה! מעבר סצנותנוראי, סצנות מקוטעות שבא לי לתת כאפה לעורך....ליאו בן 600- לא הגיוני בעליל, לא באופי של הדמות (למרות שדיון בנוגע להשתנות אופי של ערפד במזך הזמן הוא דיון בפני עצמו ) ולא באיך שהוא משתלב בעלילה. מה שהכי מפריע לי זה איך שהעלילה מתקדמת (מהר מדיי או לא הגיוני) ואיך שהתסריט פשוט טיפשי לפעמים ....סה"כ עלילה נחמדה וכל הכבוד שיש סידרה ישראלית שדורכת בנושא.

Bartal j

New member
אכן התסריט טיפשי למדי

גם אני חושבת שיון תומרקין שחקן טוב אבל הכתיבה של הדמות שלו לא אמינה לדעתי אני לא הרגשתי שמדובר בערפד בן 600 יש הרבה חורים בעלילה, כנראה שככה זה עם סדרות חלוציות ראשוניות מקווה שימשיכו לייצר סדרות רק שיהיו טיפה יותר מקוריות והגיונית.

למעלה