חצובות

yaelgro

New member
חצובות

אני יוצאת לטיול, וכלקח מהטיול הקודם שלי, הפעם אני לא מוותרת על חצובה, מרות שלפעמים היא עשויה להוות מטרד. ועל כן, מבקשת המלצה לחצובה קלה(ולא הטיטניום של GITZU, כי לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי), ושתתקפל לגודל כמה שיותר קטן(40 ס"מ בערך). תודה מראש, יעל.

ted

New member
לא ידעתי שלגיטסו יש טיטאניום -

ראיתי רק אלומיניום וקרבון... וברצינות - איזה משקל את הולכת לשים עליה? - שאלת השאלות.

yaelgro

New member
אבא שלי צלם, והוא אמר לי, אבל...

יכול להיות שהוא טעה, הרי גם הוא בן אדם. בשבת אברר את העניין עם צלם טבע של מסע אחר, ואז אני אדע בוודאות. ולגבי המשקל, אני מתכוונת לשים עליה במקסימום EOS300 עם פלש חיצוני. יעל.

yaelgro

New member
אהה... ואני שואלת פה כי....

מאבא שלי קשה לחלוב מידע.

ומהי העדשה הכי גדולה שתצרפי למצלמה?

והפלאש?הכי גדול של קנון? חצובות של סליק - קלות ודי יציבות.המנפרוטו כבדות יותר ויציבות יותר - אבל יכבידו בטיול. חצובת כיס\שולחן של מנפרוטו - יכולה להיות גם כן סוג של פתרון. בעיקרון חצובות הנושאות משקל של כ2 ק"ג -2.5 ק"ג יספיקו.

yaelgro

New member
הכי כבדה תהיה

עדשת 80-200 של קנון, ואת הדגם של הפלש אני לא זוכרת.

גיZמו

New member
אני יכול להמליץ על הSLIK U8000

קטנה, קלה, נוחה לשימוש, הטריק של נעילת הרגליים עובד מהר. החיסרון שלה הוא שהיא מתעוותת ברגע משטעינים עליה משקל כבד כמו למשל הEOS1N עם ה 100-400. מעבר לזה היא מצויינת. אם את רוצה להשקיע קצת יותר או שיש לך ציוד כבד ואת רוצה חצובה שלא תתנדנד גם עם משקל כבדאזי המונפורטו 055A תהיה מצויינת בשבילך. היא קצת יותר מסורבלת להתקנה אבל ברגע שהיא עומדת, שום רוח לא מזיזה אותה מילימטר.

למעלה