חצאי
ות

TheRedHeaded

New member
יש לי מישהי חדשה.

אהא! יש לי גיטרה חשמלית! [http://img179.imageshack.us/img179/2268/gitur7jm.jpg]

vampire girl 1

New member
בוקר טוב אנשים חי חי חי ../images/Emo9.gif

אני כבר פעם שנייה בשבועה שמיתעוררת ב 6 בבוקר אני יודעת שאני חולת נפש חחח טוב עכשיו אני יכולה להבין למה היתעוררתי כול כך מוקדם כי אלכתי לישון מוקדם (סהכ אלכתי ב 10:20 משהו כזה)חחחח
הישארתי תמוח ב טאוור רקורדס חחח(אם העכבר בצד שזז-בדיחה אישית ביני לבין חני לא תבינו סורי
)

Kfiriboy

New member
אני מתעורר כל יום ב-6.......

יש אנשים שעובדים את יודעת...

Blade Of Fire

New member
רכישות מאתמול.. חיחי

אהמ... טוב הדיסק החדש של אינפקציה-"בכיף"
, פאץ' של אורפנד לנד
והדיוידי של EPICA
..

Blade Of Fire

New member
קבל "סיפור" כבר עכשיו

דיוידי מעולה... אבל יש לשים דגש-זו אינה הופעה! זה דיוידי של הקלטות של כמה שירים בגירסא הרגילה, שני שירים אקוסטיים ועוד חידוש ל"ממוריז" מהמחזמר "קאטס" (או בגירסת הפורום-"חתוצים") שגם הוא אקוסטי. זה כמובן מיועד רק למעריצים השרופים של הלהקה, שזה כמובן אני
עוד אפשר למצוא שם זה איך עשו את הדיוידי, שני הקליפים של אפיקה ("פיינט" ו"פאנטום אגוני") ואיך עשו את הקליפים האלו, הקולות מאחורי הדיסק הראשון (הלהקה שמלווה, כלי המיתר ועוד), תמונות, דיסקוגרפיה (כמובן, לא לשמיעה או משהו) ואת האתר. מה שעוד טוב בדיוידי הזה זה שאתה יכול לבחור את צורת הסאונד- דולבי 2 (שזה שני רמקולים למי שרואה מטלויזיה או שומע ממערכת רגילה), דולבי 5.1 (שזה הסראונד למערכות קולנוע ביתי) ושיטת TDM (שאין לי מושג מה זה). עוד דבר זה שבסרטים המלווים (כלומר סרטי ה-"דה מייקינג אוף") ניתן למצוא גירסא בהולנדית או גירסא עם תרגום אנגלי, שזה למשל אין בדיוידי של נייטוויש (פרום ווישז טו איטרניטי). הדיוידי מומלץ מאוד אבל שוב-רק למי שכבר מכיר את הלהקה ואוהב אותה, כי יש גם ראיונות עם חברי הלהקה ואיך סימון הצטרפה אליהם ואיך היא התחילה לשיר את סגנון השירה הזה (הושפעה מנייטוויש, כמו כולן) וכו'. עובדות מעניינות מהדיוידי הזה: -סימון רק בת 19. -השם של הלהקה נלקח מתוך הדיסק של קאמלוט בשם "אפיקה" שנלקח במקור מספר ששימש השראה לדיסק. -הגיטריסטים הם יוצאי "אפטר פוראבר" שהיא להקת גות' אחרת.

NiKi†a

New member
קנית את הפאץ' של אורפנד?

איזה מגניב, הוא היה ממש יפה! תתחדש!

חח כן העכבר...../images/Emo6.gif

הממ אני הייתי מתעוררת כל יום באיזה 7 בבוקר.. זה היה מעצבן אותי. עד שהחלטתי שאחרי 10 לפחות אני לא קמה מהמיטה ובאותו יום התעוררתי ב-11... זה היה מגניב..

TheRedHeaded

New member
מבית טוב, מביאה נחת להורים,

שומרת שבת ומורידה מים גם אחרי פיפי. נכס לבית משפחת Schecter.

למעלה