חצאית סקוטית...

שאלה-גם על חצאית סקוטית...../images/Emo140.gif

ובכן... מצאתי בארון של אמא שלי, חצאית סקוטית שמגיעה אחרי הברכיים. היא קנתה אותה לפני 20 שנה בסקוטלנד, והיא במצב חדש, כי נראה לי שהיא לבשה אותה פעם אחת (אולי)... החצאית מאוד מיוחדת, והחלטתי לאמץ אותה לארון שלי, מאחר שהיא ישבה לה שם בודדה, ויש גם הסכנה שהיא תתחורר ע"י עש...מה שמאוד חבל... אבל אני חושבת שכדאי לי לקצר אותה לבערך 10 ס"מ מעל הברך.... מה דעתכם\כן??? THANK´S... קלודי

Tequila Sunrise

New member
חצאית סקוטית...

אוקיי אנשים יקרים שלי... איפה אני מוצא בארץ הזאת חצאית סקוטית מקורית...ואל תתבלבלו לא חצאית לנשים אלא לגברים !!

BelKirill

New member
שני נקודות למחשבה...

היי קלודי, דבר ראשון, אני חושב שהיית צריכה להוסיף את זה כתגובה להודעה המקורית, זה מספיק דומה. עכשיו, בקשר לחצאית, תראי, חצאית סקוטית צריכה להילבש מחצי הברך עד לקצת מתחת לברך. זוהי המסורת. אבל על פי חצאיות לובשים רק הגברים אז מבחינה טכנית את יכולה לעשות מה שאת רוצה! דעתי האישית? תקצרי לאורך סטנדרטי, תלבשי גרביים גבוהות ותשיגי תיק מתאים! אם סקוטלנד אז עד הסוף! לתמונות בקרי בקישור ששמתי לטקילה. שלך <כשברקע מתנגנות חמות חלילים>, המטורף על סקוטלנד, -BelKirill

Tequila Sunrise

New member
לא לא לא...../images/Emo4.gif

אל תהרסי אותה, לא הורסים דבר כזה... אוף, למה יש לך?! נתתי לך רשות...למה לי אין ?!... תהני איתה, שתמשי בה בחכמה ו...ו...זהו אני מניח !!!

ובכן ...

אולי אני לא הכי מבינה באיך חצאית סקוטית "אמורה " להיות אבל לפי דעתי תקצרי אותה
זה יהיה ממש יפה ולפי דעתי סקסי בטירוף אז לכי על זה ילדה שלך תמיד יולי

Tequila Sunrise

New member
לא...רציני

חצאית סקוטית זה לא משהו שמוצאים כל יום (מנסיון) ובמיוחד לא אחת שעבר עליה 20 שנה... שמרי אותה כמו שהיא, למצוא היום חצאית מיני עם דוגמא סקוטית זה לא בעיה, אבל חצאית אמיתית זה כן !! אז הצעה שלי וותרי, גם בשביל שלא תהרסי אותה בטעות !!

BelKirill

New member
נוסף בזאת...

יש שני מטורפים אשר יקצרו אותך אם תקצרי את החצאית... סתם, אנחנו לא כאלה
. מה שכן הוא שאת יכולה באמת להרוס אותה. שימרי אותה, או תמכרי לטקילה. בכסף את יכולה לקנות חצאית מוכנה... שלך (ויודע איפה את גרה במקרה ו...
), -BelKirill

BelKirill

New member
אופס...

רק האותך היה אמור להיות מודגש... Sorry Everybody. שלך, המודגש, -BelKirill

BelKirill

New member
לא מתוקה! ../images/Emo140.gif

למרות שאם קלודי תקצר אותה... אני יודע גם איפה את גרה... אני אשתלט על החדר באותה ההיזדמנות... אוהבים אותך יולי! אבל לא יותר מטרטן...
שלך, בסכנת סירוס (והמבין יבין) -BelKirill

Tequila Sunrise

New member
אווו טרטן...

אם רק היה אותו בארץ, קיבינימט אנחנו והארץ המזד***ת שלנו...זה לא פייר. גם הרעיון של לרכוש אחת בלונדון ירד, למה אתם בטח שואלים ... (גם אם לא תקבלו תשובה) המחיר...המחיר רבותי 250 פאונד !!!! אתם יודעים כמה זה?! ?! מלא מלא כסף... אוף !!

קלודי יקירתי יש לי הצעה מפתה

תגידי לי מה המידה שלך ונעשה החלפות יש לחברה שלי חצאית בדוגמא סקוטית באורך מיני קצת מעל הברך והיא מהממת, בצבע סגול ולבן, תביאי לי את שלך ואני אביא לך את שלה, וככה לא תקצרי שום דבר ותהני מחצאית סקוטית קצרה, שתמיד נוכל להחליף שוב מתי שתרצי... רק תגידי כן וזה שלך, כי על חברה שלי היא גם ככה לא עולה והיא רוצה למסור אותה. לינוי

הצעה מאוד מפתה לינוי...

קודם כל, עשיתי בירור אצל אמא שלי, ומסתבר שהחצאית לא קנויה בסקוטלנד, אלא מיוצרת שם, וקנויה בלונדון... שנית, החצאית הזאת מיוחדת, היא כזאת מקורית....אולי אני אוכל לסרוק ולהעלות אותה... הקטע בה, הוא שיש לה שתי חגורות שסוגרות אותה, ומין סיכת ביטחון גדולה למטה, וקפלים מיוחדים בצדדים(קשה נורא-נורא לתאר) והצבעים שלה גם מיוחדים- בורדו אפור ולבן... לא חצאית סטנדרטית.....זה בטוח. מידה יכולה להיות מ-34 עד 38..... למרות שהחצאית של חברה שלך נראית מפתה.....יש לי הרגשה שלאמא שלי יש ערך סנטימנטלי לחצאית... חוץ מיזה שהיא יותר מבוגרת ממני(החצאית) LOVE קלודי

Tequila Sunrise

New member
כן, אני יודע על מה את מדברת...

כן... ככה נראית חצאית סקוטית, הקפלים בצד שעליהם את מדברת זה סוג של תפירה מיוחדת מה שגורם לקפלים להראות כמו שהם, אם הייתי בקיא בצורה מפחידה בכל הדגמים והשבטים והטקסים וכו וכו... הייתי יכול להגיד לך לאין זה משתייח (הדוגמא) אבל אני לא יודע, אבל יש אתר מסוים עם כל הדוגמאת (אלפיים) אם אני אמצא אותו אני אתן לך אותו...זה יהיה מאוד נחמד אם תצליחי לגלות לאן היא קשורה... בכל מקרה, סבבה לך על החצאית תהני איתה... וזהו זה כל מה שיש לי להגיד :)

Pucci

New member
לדעתי חצאיות סקוטיות זה ממש יפה!!

אני עצמי קניתי לא מזמן חצאית סקוטית מקסימה עם כפלים בצד אחד שנפתחים כשאת הולכת........ היא דיי מיני אבל לא יותר מדי והיא צמודה אבל לא מצמר. צ´או

אייייייייייייי זהו נעלבתי ../images/Emo7.gif

זה לא היה מכוון עלי ??? אתה מעדיף טרטן על פני ????????????????
טוב חכה חכה מה יקרה לך שלך ב
יולי

ברוך בואך ../images/Emo65.gif ואתה מוזמן לחפש

בשוק הפישפשים ראיתי שם כמה, מעבר לזה נסה אצל אבנר חסון בשנקין גם שם יצא לי לראות, אל תתבלבל החנות שלו לא נמצאת בול בשנקין אלא באחת הסמטאות שחותכות את שנקין ליד המסעדה "עגבניה" שבשנקין. ושיהיה בהצלחה... תעדכן אם מצאת. והיכן. לינוי

BelKirill

New member
והנה קישור עדכני...

יש בד טרטן בארץ? בסקוטלנד זה עלה די הרבה (למכור סימן היכר של שבט למישהוא שלא מהשבט. למרות שאני חושב שאנחנו די קרובים אחד לשני. אכלתי שם את הסופגניות הכי טעימות שאכלתי אי פעם) אני מקווה שאתה יודע את השבט שבחצאית שלו אתה מעוניין. תביא איתך גם דוגמת בד או תמונה (קלוז אפ) מהרשת, ככה תוכל לזהות את החיקויים. אבל אתה בטח יודע את זה. והנה הקישור, האתר STYLE בדיוק כתב קטע קצר על הנושא. ויש גם תמונות. שלכן <כשברקע מתנגנות חמות חלילים> -BelKirill

Tequila Sunrise

New member
אוקיי...

בוא נתחיל עם זה שלבד הטרטן יש מאות אם לא אלפי דוגמאות (סמוך עליי בדקתי) אם הייתי יודע מה אני רוצה זה היה טוב מאוד, אבל לחפש מכל הודגמאות ולמצוא אחת רק אחת שאני ממש יאהב...אין סיכוי, אבל אני לא מחפש משהו רציני מידי, משהו פשוט ויפה שישלב בתוכו אדום שחור ירוק וכחול !! זה הכל !! אני עוד אמצא, סמכו עלי !! בכל מקרה, תודה על העזרה ועוד עזרה תתקבל בברכה !!

למעלה