חצאית מעטפה

חצאית מעטפה../images/Emo185.gif

בלילה בלילה ליל סערה תקבל אותי כמכתב בחצאית מעטפה. תפתח תגלה את האמת העירומה תגלה את הפי-מיילית הכי שלך. אי- מיילים יש למכביר גבר נדיר קשה למצוא בעיר שריטה אל שריטה נחבר במחול האימה כרטיסים לתיאטרון האבסורד נמכרו במכירה מקדימה.

mr_lonely

New member
תראי

בעולם הזה הכל טוב בעולם ההוא לפעמים טוב כאן כל אישה מאהבת מושלמת שם היא לעיתים בוסת... לעיתים כועסת... ולעיתים סתם בלי חשק... כאן כל גבר מאהב אמיתי, ולנטינו בשיא היצירה שם לעיתים הוא זקוק לויאגרה כאן הכל אידיאלי, אין כל מגבלות שם יש מינוס בחשבון וטרדות יומיום יש צורך לעשות הפרדה ? ההפרדה לא ברורה כל צרכה ?

תשמע

לא היתה לי כל תלונה רק ציון עובדה שסוףסוף רכשתי חצאית מעטפה. אבל פנטזיה כזאת לא מספיק מרגשת לשים במקום כל כך מיני אז עטפתי אותה בהזייה יקירי.

mr_lonely

New member
למה ?

דין חצאית מעטפת כדין כל מיני אחר הכל בעיני המביט וברגלי הלובשת....אוווך

mr_lonely

New member
מבט עיניים

מלאכים שותקים בשמיים, אין להם צורך במילים. די להם במבט עיניים, כפי שמביט אני בך הרגע, צולל במערבולת חושייך.

mr_lonely

New member
שמלה פרחונית

שמלה פרחונית מכסה, מנסה לכסות... שפעת איברים.... שפעת פרחים... כה חיוורת הייתה השמלה *** דין חצאית מעטפת כדין שמלה אפשר לכתוב: חצאית מעטפת מכסה, מנסה לכסות... שפעת איברים.... שפעת פרחים... כה חיוורת הייתה החצאית

bugbuster

New member
מעטפה? מה? שסע, שסעעעעעעעע?

ישנו השסע הזה? כשברך לבנה ניגלית? מה?

זהו בדיוק קלטת את הקטע.

ובחורף הגרביון הדק הזה שהעין לוטפת מהקרסול עד למעלה הגבוהים והטהורים ואז שואלת את עצמה העין יש בכלל חיבור בין הגרביים?

mr_lonely

New member
לא ! זה עדיין לא ברור...

את מתארת כל כך יפה בצורה כזו חושנית פשוט חבל שנבין...ותפסיקי להסביר הפסד שלנו

למעלה