חצאית כשרה

ועל זה נאמר

שום דבר כבר לא יפתיע אותי, שם. זה לא שלקראת כל חגים כל שנה פתאום בוקעים ויוצאים שם צדיקי דור אשר בגזרה/מצוה/מודעה/הנפצה החדשה שלהם הם למעשה מצילים את הדור כולו מאימת הדין ?

hemi32

New member
אין מילים , פשוט טירוף מוחלט ..../images/Emo12.gif

עד כמה שאני יכול לצפות את העתיד , כנראה הפיקוח רק ילך ויתגבר .. ולטעמי זו תופעה מבורכת , שתביא עוד ועוד יוצאים , ויפוצו מעיינותינו חוצה , הלואי ויוסיפו לחנוק עוד ועוד את הציבור המסכן הזה , אנשים ונשים יתפקעו מרוב חנק ולחץ , וכך נזכה לראות יותר ויותר יוצאים .. הרבנים בשירות הל"ל ... כל הכבוד .. יש לכם שם משתפי"ם ... כולנו נשב ונחייך .

אף אחד לא פראייר

גם לא החרדים, בת"א לא יקבלו חרדי (הודי דפקא כן) כמוכר או אפילו כמנקה כי זה ירחיק לקוחות, אז בל נלין על החרדים שלא רוצים עובדים חילונים.

אבזץ

New member
מפגרים... הם יורים לעצמם ברגל

כל הטרררם האפנתי (הלא אפנתי בעליל) הזה יפגע וכבר פוגע אך ורק בחנויות הבגדים שבתחום היישוב הישן... עם כל הכבוד, מהיחנעס שקונות איזה סמרטוט אחת לשלוש שנים (בחתונה של אסתי...) לא שווה להחזיק חנות בגדים. מה גם שלעניות דעתי, רוב בנות הסמינרים ונשות האברכים הגרומים לא תתלבשנה בסמרטוטין כשרין. מספיק לילך איזו שבת אחת ברבי עקיבא כדי להגיע למסקנה משוערת זו. ומספיק להקשיב לדודה ינטע הצולעת שמספרת כי היום החנות כבר לא רווחית ובאותה נשימה היא מציינת בגאווה את תעודות הכשרות המפוארות שקיבלה. מה שיקרה הוא שימצאו את בנות בני ברק החסודות משוטטות ברחבי הקניונים בחיפושן אחר איזו חולצה ארוכה אך צמודה. ואגב, כבר כיום ניתן לפגוש אותן בפוקס עד כדי זרא. בכלל כל התופעה של הדור האחרון החרדי היא חולנית ומטורפת. הכל התחיל בסבונים הכשרים לפסח שכבר הפכו בעזר"ה לכשרים לכל ימות השנה, ב"ה. המשיך בפיאות, בפלאפונים, בבגדים. בעצם הרבנים כבר מזמן נכנסו לתחתוני נשות האברכים... (על בד צח, כבר שמעתם?). וזה בהחלט מזכיר לי למה אני כבר לא שם...

justchip

New member
מה שגרם לי לפרץ צחוק בלתי נשלט

ולכל עובדי המעבדה להתבונן בי בתמיהה גם כשניסיתי להסביר את הבדיחה הוא חותמת הכשרות OU (איחוד הרבנים האורתודוכסי) על האקנומיקה במעבדה שלנו (אנחנו לא בארץ ומסופקני עם הבקטריה שומרת כשרות)

אבזץ

New member
לכי תדעי מה שותים השוטים...

מאז ומתמיד שנאתי לקבל לחיים בטיש. ואולי עלינו כאן על סנסציה... כך הרבנים הופכים את צאן מרעיתם לזומביים - משקים אותם באקונומיקה....

נראה לי אחלה ג'וב

להיות משגיח כשרות לחצאיות נראה שאני הולך על זה. יהיה קטע פה וקטע שם שווה וחוץ מזה בעל חנות שידבר אלי לא יפה לא יקבל הכשר החנות תהפוך לטריפה. הקיצר אני הולך להפוך אותם לחומר ביד היוצר.

justchip

New member
זה נראה לי הרעיון להרחיב את המאפיה

ויכולת השליטה תוך מציאת תחום איום וסחיטה נוסף לסיפוק תעודות כשרות

Mr Majar

New member
שליטה

במידה מסויימת זה משמח אותי. כשאנשים תאבי שליטה חשים שהשליטה שלהם מתפוגגת הם קומצים את היד ומהדקים את השליטה וממשיכים לעשות כן- עד שהכל מתפוצץ. אני מקווה להיות בסביבה, בימות המשיח, כשזה יקרה. בינתיים, ליבי ליבי על האנשים האלה.

רוולי 21

New member
הפעם הגזימו ממש!!!

לא מספיק שחב"ד לא הולכים ככה, וגור לא הולכים ככה. וש"ס לא הולכים ככה. וכו' , עוד המציאו תן תקן? למה זה קורנפלקס תוצרת חוץ???

לפעמים את מזכירה לי את עצמי

הסיפור שלך עם חב"ד... הרבה ממה שאני היום זה בזכותם.. פשוט נהנית לעשות ההיפך...

רוולי 21

New member
לא הבנתי כל כך ,

תוכלי להסביר מזותומרת "הסיפור שלך עם חב"ד... הרבה ממה שאני היום זה בזכותם.. פשוט נהנית לעשות ההיפך..."

במילים אחרות:

הם השניאו עלי את הדת, בצורה כזו שהבחילות נמשכו לי גם אחרי שנה בלעדיהם.

Mr Majar

New member
מבין אותם

אם אני הייתי חרדי, עם דעות כשלהם, הייתי מחליט את אותה ההחלטה בדיוק. הייתי יוצא החוצה ורואה איך הנשים מצאו דרך לעקוף את הדת ולהראות יפה במסגרת ההלכה. הייתי נכנס לפחד אלוהים שמה הן יגלו חס וחלילה שאפשר גם אחרת, שאפשר לצאת לעבוד!!! רחמן לצלן. מה נגיד, צריך לחסל את המחלה כשאפשר.

למעלה