חצאית בצבא...

עידית 17

New member
חצאית בצבא...

בס"ד מצבי לא מרנין בהתחשב בעובדה שאני עדיין ערה ואני מתגייסת עוד יומיים בע"ה. ניחא על זה...יש לי שאלה בבקשה; בבקו"ם אבקש חצאיות שאלבש אותן במשך השירות שלי, אבל מה קורה בדיוק עם מדי ב'? לבקש חצאית...? כי הבנתי שאת הספורט (בשעה 5 בבוקר :| ) עושים עם מכנסי מד"ס שאני מביאה, כך ש...מה לבקש בבקו"ם? מה זה אפור אמריקאי? למי שיודע... (ולמה זה דווקא אמריקאי? האם הכחול-לבן שלנו זה כחול-לבן שהוא ישראלי מיוחד...?) האם במטווחים חובה חולצות ירוקות מתחת למדים? אפשר לבנות? תודה רבה ולילה טוווב

את יכולה לנסות לבקש

אבל עדיין לא המציאו חצאיות ממדי ב'... אז לא תקבלי
במטווחים את יכולה חולצה בצבע שיגדירו לך... אני לא יודעת איפה את הולכת לשרת, ויש מקומות שבהם מרשים גם לבן... לכן לא יכולה לענות לך על זה מראש... בעיקרון, ירוק בטוח אפשר, לכי על זה... אפור אמריקאי?
זה לא כחול נייבי?
קיצר זה סוג של אפור... לאן זה רלוונטי? פספסתי אותך..

לגבי החצאית..

זה בדוק אין חצאיות למדי ב חברה שלי ממש דתיה ולכן בטירונות כשכולן היו עם מכנסי ב היא נשארה עם חצאית א כמו גדולה והיא עשתה טירונות קרבית...איזו צדיקה אה?! חחח... נ.ב היא שאלה רב לגבי המכנסיים של המדי ב והוא לא התיר לה

אה, תודה רבה שאישרת את תשובתי.

בדוק את אומרת? יופי... עכשיו אני בטוחה שלא בלבלתי ת'שכל והתשובה שלי אכן נכונה. הייתה לי בפלוגה בחורה דתייה. דתייה מאוד. והיא עשתה את כל המסלול ומשרתת עד עכשיו (לוחמת, כן?) עם מדים של בנים, בלי חצאית. איזו צדיקה אה?! נ.ב גם היא שאלה רב, וגם הוא לא התיר לה, ובכל זאת היא הלכה עם מכנסיים.

עידית 17

New member
חברה צדיקה =]

בס"ד אממ..אני לא יודעת כמה זה יעיל להישאר עם חצאית של מדי א' כשצריך להיות על מדי ב' על אפם וחמתם של כולם... אני מניחה שמכנס מדי ב' לא יזיק לי במיוחד כי זה רק לטירונות... לא יצא לי לשאול רב בעניין, אבל אחשוב על זה... תודה!
ד"א, היא התגייסה דרך "אלומה"? יומטווב!

עידית 17

New member
עדיין לא המציאו? ../images/Emo4.gif

בס"ד טוב, לפחות עדיף לדעת את זה עכשיו, אז- תודה
ירוק...ירוק...איפה מוצאים ירוק? צה"ל ממש אוהב ירוק, עכשיו אצא למסע חיפושים אחר חולצה ירוקה.. קראתי באחד השרשורים פה פעם שבמטווחים אפשר ירוק או אפור אמריקאי...התלבושת של בי"ס כבר היתה יותר ברורה... תודה רבה ויומטוב

לכי על ירוק...

לא קשה למצוא חולצות כאלו... ירוק חאקי כמובן, לא ירוק דשא או משו כזה
ניתן למצוא בכל חנות של טי-שרטים וכאלו... גם בשוק, ואפילו בזול. גיוס נעים ובבקשה

למעלה