חצאים של שלמות.

StupidGuru

New member
חצאים של שלמות.

שלום, אני בן 29, כשהייתי ילד תמיד רציתי להיות ילדה. בשנים האחרונות הדברים השתנו והיום הפנטזיה הזו שמורה למחוזות היאוש ולא לחיי היום-יום. ברגעים של בדידות, יש לי רצון עז להעלות את הרוח הזו באוב, אבל אין לי עם מי. וההתעסקות בנושא הזה הופכת אותי לנוירוטי ובסופו של דבר מדכאת אותי. עם השנים הנושא צף ושוקע כמו כל דבר אחר בחיים, אבל האם זה אי פעם עובר? האם אי פעם אהיה שלם?

רסקול

New member
יש לי תשובה שלופה מהמותן

כזו שאופיינית למדורי ייעוץ בעיתונים. כאשר תקבל את הילדה הזו, תבין שהיא גם אתה תהפוך לשלם. האם הילדה גדלה יחד אתך? מהן הפנטזיות שאתה מייצר עבורה?

StupidGuru

New member
הילדה המיואשת

הילדה גדלה, והתייאשה, היא לא רואה את עצמה במראה. הפנטזיה שלה היא אותה פנטזיה, להיות אישה. ואני הפנמתי את הצורך, והוא הפך לצורך רוחני, רגשי. ואין מי שיספק את הצורך, כי מי מנחש שהשמן רעב? כשאני שמח, אני גם שמחה. וכשאני עצוב אני עצובה. ורק המראה משקפת את השקר, שהפך לאמת.

StupidGuru

New member
המחסום

מה שעוצר אותי זה העובדה שאני חצוי. אני גם רוצה להיות גבר. הייתי רוצה להיות גבר שנראה כמו אשה. משאלת ילדות. פנטזיה. ניצן שיבש בטרם עת, מפחד ובדידות. ולכן, אני חצוי. חצאים של שלמות.

white star

New member
../images/Emo54.gif מה עם שילוב של השניים?

נניח ביום להתלבש כמו גבר ובלילה להתלבש כמו אישה? או לדוגמא בפורים הקרוב אתה יכול ליום אחד שלם להגשים את משאלת הילדות שלך...

marik

New member
יש משהו שנקרא טראנסגנדר

יש פורום מיוחד לנושא. אתה מוזמן להיכנס אליו ולהעדכן ולדבר על הכל. שם ידעו איך לעזור לך ואיך לגשת לנושא הרגיש הזה. לפורום קוראים "פורום טראנסגנדרס וחברים". אתה מוזמן להיכנס לשם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=496 בגודל צריך לבדוק אם אתה אוהב שמדברים אליך בלשון זכר או נקבה, וכו'... בפורים הקרוב אני מציע שתתחפש לדראג. יעני אישה מוקצנת וכאלה. אולי תצא למקום שלא ממש מכירים אותך, או עם אנשים שאתה מרגיש לידם הכי הכי נוח ופשוט תתפרע. בהצלחה.

למעלה