ח-ז-ר-ת-י! התגעגעתי אליכםםםםםםםםםםםםםםםם!! מי שפה שיכנס לצ'אט!!!
נ נועם המתוקה New member 24/8/05 #20 ח-ז-ר-ת-י! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif התגעגעתי אליכםםםםםםםםםםםםםםםם!! מי שפה שיכנס לצ'אט!!!
ח-ז-ר-ת-י! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif התגעגעתי אליכםםםםםםםםםםםםםםםם!! מי שפה שיכנס לצ'אט!!!
S Sonia La Rebelde New member 24/8/05 #21 חזרת מסבא וסבתא?../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif כל כך מהר? ברוכה השבה נשמה!
נ נועם המתוקה New member 24/8/05 #22 כן,כי אח שלי צריך לעבוד על הבוקר! + אבל היה לי משעמם כי אני שונאת את הים! והלכנו לקניון...וזהו!
א אלמוג 30 היחיד New member 24/8/05 #24 אף אחד לא מפרסם../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif להבא לא לפתוח שרשור חפר"י אם לא מתכוונים לפרסם רק מי שעומד לפרסם באותו רגע פותח שרשור ומפרסם את הפרק, או שהוא יודע בוודאות שהוא מפרסם באותו יום
אף אחד לא מפרסם../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif להבא לא לפתוח שרשור חפר"י אם לא מתכוונים לפרסם רק מי שעומד לפרסם באותו רגע פותח שרשור ומפרסם את הפרק, או שהוא יודע בוודאות שהוא מפרסם באותו יום
א אלמוג 30 היחיד New member 24/8/05 #26 באמת../images/Emo3.gif מה קורה עם הנובלה שלך כבר שכחתי מה קרה בפרק האחרון שפירסמת