חפר"י לסוף שבוע:}

sapir1000

New member
גמרתי:) כנסו!!!!!!!../images/Emo70.gif

אממ כדי שיהיה לכם יותר נוח להצביע שכל אחד ימלא: נטע: תמר: אליאן: שירלי: טליה: דנה: אמיגו: אורטל: תצביעו פליזזזזזזזז:}

../images/Emo95.gifאמא, אמא../images/Emo27.gifהשחקנים שנבחרו

איריס
גבריאלה ספניק
אורלי
חימנה
מלי
שרלין
אבי
ולנטינו
איתי
אנחל מאם חורגת
מני
ההוא מסון אמורס זהו

soy rebelde

New member
ספיר ../images/Emo26.gif

פרסמי בבקשה יותר פרטים על הדמויות.. גיל/מקצוע/מצב כלכלי וכו'..

sapir1000

New member
הינה

דנה אחות של טליה ושירלי והם עשירות. ההורים שלהם גרים בחו"ל. אליאן ונטע אחיות, והמצב הכלכלי להם בינוני...לגבי ההורים זה הפתעה! אורטל חברה טובה של נטע. אמיגו הוא הכלב של דנהף טליה ושירלי, דנה מתה עליו, טליה לא ממש חח. דנה, טליה ושירלי בנות דודות של אליאן ונטע. דנה בת 11 בערך שירלי בת 9 בערך טליה בת 12 או 10 בערך נטע בת 11 בערך אליאן בת 13 בערך אורטל בת 10 בערך אמיגו בת 3 בערך
חחחחח :}

../images/Emo95.gifאמא, אמא../images/Emo27.gifפרק 3../images/Emo95.gif

איריס משתחררת מבית החולים. היא ואבי מגיעים הביתה אבי:"מה זה?" הוא צועק איתי:"מה?" אבי:"מה זה???" מלי:"איתי?? מה קרה?" איריס:"את מוכנה להסביר לי למה יש כאן ריח של אלכוהול ואת שוכבת מתחת לאיתי?" מלי:"אלכוהול? או לא!" אבי:"או כן!" איתי:"אני ממש לא מבין מה קרה ואיך" אבי:"איתך אני עוד ידבר! זה לא יכול שיום אחד אני לא בבית וזה מה שקורה כשאני חוזר! איפה אורלי ומני?" אורלי ומני נכנסים בזמן שהם מתנשקים אבי:"אהמ.. אנחנו מפריעים?" אורלי מסתכלת עליהם במבט מופתע אבי:"טוב הבית שלי הפך סופית לבית זונות. אני לא מוכן לזה! שמעתם?" מני:"מה אתה עושה כאן?" אבי:"מה זה משנה בכלל?" מלי:"איריס איך את מרגישה?" איריס:"אל תשני נושא!" אבי:"שזאת תהיה הפעם אחרונה שדבר כזה קורה! מני, איתי תשלטו בעצמכם. מני אני עוד מבין.. אבל איתי?? אתה??" איתי משפיל את מבטו
בואנוס דיאס
בוקר טוב
השיעור הראשון בבית הספר. אורלי ומני מתכתבים
המכתב
מני:"אז לאן כל מה שקרה אתמול מתקדם?" אורלי:"לשום מקום" מני:"את רוצה להגיד לי שזה היה סתם?" אורלי:"מה חשבת?" מני:"שאת רוצה אותי" אורלי:"מה אני השרמוטה שלך?" מני:"לא אבל.." אורלי:"אבל כלום" אבי בא הביתה. השעה 10:00, איריס מתעוררת אבי:"איך את מרגישה?" איריס:"הרבה יותר טוב, תודה" אבי:"מעולה אז היום עושים יום כיף! יש לך חצי שעה להתארגן"
מני מאושר. הוא זכה בלוטו באלף שקל מני:"אלף שקל!!!!!!!!!" אורלי:"מה אתה הולך לעשות איתם?" מני:"לנסוע איתך לסופ"ש לאילת!" אורלי:"מישהו אמר לך שאני רוצה?" מני:"את רוצה?" אורלי:"כן!"
מני ואורלי אורזים מזוודות, משאירים מכתב ונוסעים בלי להגיד לאף אחד מני:"הגענווווווווווווווווווו"
אין לי אהבה קטנה... אוו אוו אוו...
מני ואורלי נכנסים לחדר שלהם אורלי:"מה מס' החדר שלך" מני:"אנחנו אותו חדר" אורלי:"אותו חדר?" מני:"כן.. למה?" אורלי:"ואותה מיטה?" מני:"כן.." אורלי:"טוווב" הם יורדים לבריכה ומשחקים במים אורלי:"ת'אמת.. כשראיתי אותך ביום הראשון.. אתה ממש לא מה שחשבתי" מני:"מה חשבת?" אורלי:"שאתה 'ערס' ו'משחק אותה': מני:"ואני..?" אורלי:"יותר ילד 'זורם'" מני:" גם את בכלל לא מה שחשבתי" אורלי:"ומה חשבת?" מני:"שאת 'פריקית'.. גברית כזאת.. ואת בעצם מתוקה" אורלי:"באמת
? תודה!" אבי ואיריס הולכים לעשות באנג'י 8 מ' איריס:"אתה לא מצפה ממני לעשות את זה נכון?" אבי:"זה או זה או צניחה חופשית" איריס:"אפשר לקפוץ ביחד?" אבי:"כן..אז נקפוץ ביחד?" איריס:"לא עזוב.. תקפוץ אתה ואני אחריך" אבי קופץ. איריס מפחדת אך קופצת מיד אחריו איריס:"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה" הם נכנסים לגלידריה אבי:"קחי" איריס:"תודה" אבי:"תגידי.. התאהבת פעם?" איריס:"ממש? אהבה אמיתית?" אבי:"כן" איריס:"אתה יודע.. אהבה ראשונה וכאלה" אבי:"אז זה אומר שלא תתביישי אם אני ינשק אותך" איריס בהלם. אבי מתקרב אליה איריס:"אבי תשלוט בעצמך!" אבי:"אני מצטערת"
מלי ואיתי מדברים על מה שקרה אמש איתי:"אני ממש מצטער. הגזמתי עם השתיה" מלי:"גם אני" איתי:"אז הכל בסדר בנינו?" מלי:"כרגיל" הם מחזיקים ידיים. מלי מבחינה במכתב של אורלי ומני איתי:"הם צמד משוגעים" מלי:"אורלי תמיד היית כזאת!" איתי:"גם מני.."
בפרק הבא
"תעזוב אותייייי" "לא שמעת אותה?"
"אני כן רוצה"
"שזאת תהיה הפעם האחרונה שאת סוטרת לי!" "מה קורה לך?את לא היית כזאת!"

TuTyBoP15

New member
סוניה סוניטה../images/Emo70.gif

כרגיל פרק נורא נחמדדדדדד... נגמר לי מהר אבללל התרגלתי לפרקים ארוכים חחחח אין לי ממש מה לפרט על הפרק הזה האמת.. אבי נשמע נורא פרימיטיבי.. אז הם התנשקו אז מה
כולהה נשיקהה עעע מיושן.. איריס נראה לי עוד יותר..חחחח צניחה חופשית
עעעע הייתי מתהה חחחח המשפט "אבי תשלוט בעצמך" הצחיק אותיייי חחחחח לא תבינו... זה רק הכיתה שלי יכולה להבין חחח תשלטי בעצמךךך חחחח המערכת יחסים בין אורלי למני ממש מצחיקה אותיי חחח אהבתי מה שקורה ביניהםם פרק יפה

Pollitaaaaaaa

New member
מדהיםםםםםםםםםם!!!

אחלה טלנובלההה כל הכבוד סוניוש פרק נורא יפה! כןןן והיחסים בין אורלי למני מזכירים לי קצת את דייגו ורוברטה חחחח=) ממש אהבתייי את הקטע בכיתה חחחחחחח "מה אני השרמוטה שלך?" חחחחחח אבל אחריי זה היא הסכימה לנסוע איתווו ולישון איתו באותו חדררררררר חחחחחחחחחחחחח מחכה לפרק הבא

פרק נחמד../images/Emo13.gif

אין הרבה מה לרשום כי הכל נשאר כפי שהיה פרק קודם
בקשר למארועי הפרק הבא: המשפט הראשון קצת מוזר בעברית המשפט השני אני מאמין שהוא קשור למני ואורלי במיטה המשפט השלישי בטח קשור לאיריס מחכה לפרק הבא
ושמח שהפרק היה יותר קצר

soy rebelde

New member
פרק יפה ../images/Emo13.gif

אבי ואיריס כ"כ מתאימים! הם חושבים באותו ראש ושניהם מתפקדים כאחים הגדולים.. אורלי ומני משחקים אחד עם השני חח הם ישנים באותו חדר, אה? אבל איך הם לא אמרו למישהו שהם נוסעים? בטח איריס ואבי מאד יתעצבנו עליהם.. אבי לוקח אותה לבאנג'י ישר אחרי שהיא התאוששה מההתעלפות? הוא רוצה שהיא תתעלף שוב??
איריס הרבה יותר זהירה משאר האחיות שלה, אבל זה נראה לי לגיטימי בהחלט! איתי ומלי ממש חמודים
אפילו הם נבהלו מאורלי ומני שנסעו לאילת ככה פתאום חח

../images/Emo14.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 23../images/Emo14.gif

סיגל מסתגרת בחדרה לבד לאחר שדניאל עזב את הבית ומיכאל נמצא במשרד. היא מוציאה מכיסה את הפתק שנתן לה דניאל. "מעניין מה כתוב פה" היא אומרת לעצמה ועומדת לפתוח את הפתק מקיפוליו. היא מתחילה לקרוא את תוכנו ופותחת את פיה.
אם תרצי לדבר מחר אני חוזר אל הפינה החמה שבליבך תני לי שקט נפשי וכוח להמשיך לחיות את חיי לצידך. יפה שלי, את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אשכח את חולשותיי יפה שלי הכינורות ייתנו לך הרגשה אחרת עוצם עיניי זאת אהבה עיוורת למענך אני אתן גם את חיי. תנסי להבין ובי להאמין אחרת לא הייתה לי מלבדך אתן לך שקט נפשי וכוח להמשיך רק תני לי לחיות לצידך.
פרק 23
"תתקשרי אלי" כתוב בפתק שנתן דניאל לסיגל. "הוא בטח רוצה לקבוע איתי פגישה" חושבת לעצמה סיגל. "אבל איך? איך אצליח להתקשר אליו אם מיכאל נמצא במשרד ויכול להאזין לשיחה?" היא ממשיכה לחשוב לעצמה. אגם מבקרת את מאיה בביתה. "שמעתי שקובי ואת נפרדתם" מספרת לה אגם. "כמובן שנפרדנו ואני גם לא מתכוונת לחזור אליו" מתרגזת מאיה. "למה?" שואלת אותה אגם. "כי אחרי מה שעשה לי קובי את חושבת שאחזור אליו?" שואלת אותה מאיה בכעס. "מה הוא עשה לך?" נדהמת אגם. ליאור ורוזנה מתיישבים בסלון ומשוחחים על התחרות. "כפי ששמת לב התאחדנו עם רמי וליאת ונטליה וירין, אך את בוודאי מבינה שכשתהיה לנו הזדמנות נפיל אותם בפח" מתכנן ליאור. "תמיד היית כזה ליאור" אומרת לו רוזנה בכעס. "ואתה רוצה לדעת מה אני חושבת על זה? לא, לא ולא!" היא צועקת עליו. מריה נכנסת למשרד ומודיעה למיכאל שסיגל ביקשה ממנו לעלות לחדרה. מריה יוצאת מהמשרד ומיכאל בעקבותיה. כשהשניים מתרחקים מהאזור סיגל נכנסת בזריזות למשרד. "הייתה חסרה לו עין?" נדהמת יהודית. "אם כך, מי שניסה לדרוס אותך היה גבר?" שואלת יהודית את יגאל בתדהמה. "אני לא בטוח שזה היה גבר כי המישהו הזה לבש מסכה שחורה אבל היה נדמה לי שהייתה חסרה לו עין" מספר לה יגאל. "ואתה חושד שזה הרוצח של קרן?" שואלת אותו יהודית. "מה אתה רוצה עכשיו?" שואלת אפרת את מישהו בפלאפון. "אני כבר לא הזונה שלך. אם אתה לא זוכר אחרי השיחה הקודמת שהייתה לנו הגעתי אליך למשרד והתפטרתי" אומרת לו אפרת. "איפה אתה נמצא? בכלא?" נדהמת אפרת. "אז תחכה שמישהו אחר יעזור לך כי לי כבר לא אכפת" היא אומרת ומנתקת. מיכאל נכנס לחדרה של סיגל ולא מבין איכן היא נמצאת. על הרצפה הוא מוצא פתק ומרים אותו. "תתקשרי אלי" כתוב בפתק אשר מיכאל קורא. "מה זה אמור להביע?" חושב לעצמו מיכאל. "שמעתי אותו מתוודה שכל מה שרצה ממני זה את הכסף" מספרת מאיה לאגם. "אני בטוחה שיש כאן טעות. אני בטוחה שקו..." אגם מנסה לשכנע אותה שכל זה טעות אך מאיה קוטעת אותה בדבריה: "כבר לא אכפת לי מדבר. כעת יש לי מישהו אחר לצידי. קובי, הבחור שפגשתי בבית החולים כשאת היית מאושפזת" מגלה לה מאיה. רוזנה וליאור מסתכסכים והיא מודיעה לו שהיא לא מוכנה לשחק משחק מלוכלך בתחרות. "אבל תביני. זה שהתאחדנו עם עוד שני זוגות לא אומר שכאשר נעיף את שאר הזוגות ונישאר שלושתנו אנחנו נמשיך להיות מאוחדים. אנחנו נהיה חייבים לתקוע להם סכין בגב" אומר לה ליאור. "אם כך, תשכח ממני כי אני לא מתכוונת לעזור לך" היא אומרת לו. "דניאל? מדברת סיגל" אומרת סיגל בלחש לדניאל בטלפון. "אני יודעת שאתה רוצה שניפגש אז איפה נוח לך?" היא שואלת אותו. "אני חושב שבמקום שנפגשנו בפעם הקודמת" אומר לה דניאל. סיגל מבחינה שמיכאל יורד במדרגות. "סיגל? את שם?" שואל אותה דניאל. מיכאל פותח את דלת המשרד ותופס על חם את סיגל מדברת בטלפון. לינה מגיעה לחדרו של כפיר ומשוחחת איתו על המפגש עם משה. "אתה חושב שלא שמתי לב על קשר העין בינך למשה ועל כך שהוא ניסה להתחיל איתי?" היא שואלת אותו. "זה לא מה שאת חושבת, בתי" אומר לה כפיר. "אז מה זה? מה זה?" שואלת אותו לינה בכעס. "אתה חושב שמי שניסה להתנקש בחייך הוא זה שרצח את קרן?" חוזרת יהודית על השאלה שלה ליגאל. "כמובן שלא!" אומר לה יגאל. "כמובן?" נדהמת יהודית. "למה אתה כל כך בטוח בזה?" היא שואלת אותו. יגאל מנסה לדבר, אך הגמגום מונע זאת בעדו. "תראו אותו" מדברת אפרת אל עצמה במראה. "חושב שבגלל שהיה הסרסור שלי יש לו זכות להתקשר אלי מהכלא ולבקש עזרה" אומרת לעצמה אפרת וצוחקת. "אכלת אותה אלי... בחיים לא חשבתי שתגיע לרמה כל כך נמוכה" היא ממשיכה לדבר מול המראה ולצחוק. סיגל מבחינה בכך שמיכאל תפס אותה מדברת בטלפון ומנתקת במהרה. "עם מי דיברת?" שואל אותה מיכאל במבט מאיים. "מה זה צריך להיות סיגל?" הוא צועק עליה. הוא מוציא מכיסו את הפתק שנתן לה דניאל ומצמיד אותו לפרצופה של סיגל. "אני דורש שתסבירי לי מה זה אמור להביע!" הוא צועק עליה. בפרק הבא ב"אהבה חרוטה בנשמה": מיכאל אל סיגל: "אם לא תספרי לי את אני אעשה חיוג חוזר ואגלה זאת בעצמי" כפיר אל ויקטוריה: "את בטוחה שאף פעם לא שיקרת לי?" אגם בבכי: "אבל איפה אלכס? איפה הוא?"

soy rebelde

New member
איזה פרק! ../images/Emo15.gif

טוב שדניאל כתב רק שני מילים ולא כתב מיהו וכה למיכאל יותר קשה לזהות מיהו האדם שרוצה לדבר עם סיגל.. סיגל תתעוררייייייייייייייי! בימינו יש פלאפון..את פוחת אותו לוחצת על כמה כפתורים, מקש send והופ את כבר יכולה לדבר עם אהובך! בלי שבעלך ישמע במשרד
אני מבינה את רוזנה, אבל היא לא מבינה שהם משתתפים בתחרות, ואם הם לא יפילו מישהו, מישהו אחר יפיל אותם?! היא ידעה מראש שזה מה שיקרה..אין אפשרות אחרת, אבל אם שלושתם יגיעו לגמר, אחד חייב לנצח! סיגל הצליחה לעבוד על מיכאל לזמן קצר, אבל מה היא משחקת איתו בחתול ועכבר?
|עכבר| חח אם אין לה פלאפון, שתרד למטה ותחייג מטלפון ציבורי, למה סתם להסתבך??
איך יהודית פתאום קישרה בין שלמה חסר העין לזה שהוא רוצח של קרן?
מחשבה יפה אבל עכשיו עוד יותר מסקרן אם זה באמת הוא, מה היו המניעים שלו.. מיכאל התחיל עם אפרת כשהיא הייתה זונה? אולי בגלל זה היחסים בינה לבין אבא שלה כ"כ גרועים? כי הוא לא קיבל אותה ככה? אולי קרן הכניסה אותה לעסק כדי שתביא כסף ובגלל זה אפרת רצחה אותה? או לא בכתה עליה כשהיא מתה?
מיכאל היה חייב למצוא את הפתק?
אולי זה פתק מהמעריצים של מריה?
למה ישר להתנפל על סיגל חח טוב אני יודעת שזה החדר שלה, אבל זה מציק שהוא מצא את הפתק.. עוד פעם יש לי טענה כלפי סיגל: בפתק כתובות 2 מילים, לא יכלת לזכור אותם ולהשמיד את הפתק?!?! את רוצה בכח שמיכאל יגלה שאת נפגשת עם דניאל?
"כעת יש לי מישהו אחר לצידי. קובי, הבחור שפגשתי בבית החולים כשאת היית מאושפזת" מגלה לה מאיה." קובי אמור להיות גבריאל, נכון?
מעניין שאגם גם לא שמה לב שהכוונות של קובי היו כסף..אולי קובי היה מאוהב אז וגם רצה את הכסף ולכן אף אחד לא הבחין בהתנהגות יוצאת דופן שלו.. נראה איך רוזנה תתמודד בסוף עם ליאור ואם היא תסכים שיתקעו סכין בגב לזוגות שהם בקשר איתם.. פעם שלישית
..סיגל סיגל.. מיכאל שואל אם את שם.. את לא יכולה לסגור את השפופרת??????
ואת עוד מדברת בתוך המשרד שלו
אז מה, הוא לא יכל להרים את הטלפון בחדר ולהקשיב לשיחה?? גם אני שואלת "מה זה"; מה סימן קשר העין בין משה לכפיר..
"אתה חושב שמי שניסה להתנקש בחייך הוא זה שרצח את קרן?" חוזרת יהודית על השאלה שלה ליגאל. "כמובן שלא!" אומר לה יגאל. "כמובן?" נדהמת יהודית. "למה אתה כל כך בטוח בזה?" היא שואלת אותו. יגאל מנסה לדבר, אך הגמגום מונע זאת בעדו." יגאל-אתה רוצה לספר לנו שאתה יודע מי רצח את קרן? איך אתה כ"כ בטוח? אולי זה אתה?!
גם ככה היחסים בינך לבין קרן לא היו משהו, אולי רצית פשוט לגמור עם זה?? "אכלת אותה אלי... בחיים לא חשבתי שתגיע לרמה כל כך נמוכה" היא ממשיכה לדבר מול המראה ולצחוק." האמת היא שגם את אפרת הגעת לרמה נמוכה..אם היית/או שאת עדיין זונה..!
וול סיגל טוב שנזכרת לנתק..חבל שמאוחר מדי
בקשר למה"ה: בטוח שדניאל יענה כי הרי התנתקה לו השיחה קודם על סיגל ולכן אני מצפה לצרות
בקשר למה"ה השני יש לי חשד שאולי לינה היא לא באמת הבת של ויקטוריה וזה הסוד שלה.. מה קרה לאלכס? אולי במשחק הוא נפצע/נעלם או משהו?
פרק טוב אלמוג!! כפי שראית, יש לי כמה תלונות לסיגל חח אבל נהניתי לקרוא
מתי הפרק הבא?

אלוהים../images/Emo2.gif ההודעה התארכה...../images/Emo6.gif

לאחר שקראתי את ההודעה שלך אני מבין שאחרי כל קטע כתבת תגובה אז בגלל זה התגובה קצת מוזרה
אז נתחיל עם סיגל, מיכאל ודניאל
סיגל לא יכולה ללכת לטלפון ציבורי כי אז מריה תספר על כך למיכאל. אז היא תכננה הכל כך שמיכאל יעלה לחדרה ובזמן הזה היא תתגנב למשרד. רק שכנראה היא שכחה שאת הפתק שנתן לה דניאל היא השאירה על הרצפה
לסיגל אין לפאפון
כי היא לא עובדת אז כנראה שמיכאל לא חושב שצריך לקנות לה
סיגל ישר ניתקה כששמעה את מיכאל פשוט עברתי קטע וזה היה נראה כאילו היא חשבה רבות
אבל מה לעשות שהיא שמעה את צעדיו יותר מדי מאוחר ועד שהיא הספיקה לקלוט זאת ולהעביר ליד שלה מהמוח פקודה לנתק את הטלפון מיכאל כבר נכנס
לגבי השאלה אם מיכאל לא יכול להרים את הטלפון בחדר... הוא לא יכול לדעת שבדיוק עכשיו סיגל מדברת בטלפון, הוא הרי לא יודע מתי נכתב אותו הפתק
נמשיך עם יגאל ויהודית
איך יהודית פתאום קישרה בין שלמה חסר העין לזה שהוא רוצח של קרן? אולי פשוט היא הרוצחת של קרן וכדי שיגאל לא יחשוד בה אז היא רוצה "לעזור" לו כביכול
אפשרות שנייה זה שהיא מאוד חכמה ויש לה שכל
אבל כפי שאת רואה, יכול להיות שגם יגאל הוא הרוצח של קרן אחרי המשפט שנתן לנו
אז מי הרוצח
יהודית, יגאל, אפרת או שלמה שקשור לנסיון ההתנקשות ביגאל
נעבור כעת לאלי ואפרת
באמת אפרת צוחקת על אלי בזמן שהיא הייתה הזונה
[וכתוב שעכשיו היא כבר לא]. אבל מעניין שהיא לא רוצה לעזור לו, התפטרה, כנראה שהיא לא כל כך אהבה את העבודה שלה או שלא אהבה את הסרסור שלה מאיזושהיא סיבה
נמשיך עם אגם ומאיה
בהחלט טעיתי במשפט של קובי
זה היה מכוון לגבריאל
אני לא יודע כבר מה יש לי משני הגברים הללו שכל הזמן אני מתבלבל ביניהם
ונתקדם לעבר סוף התגובה עם ליאור ורוזנה
רוזנה יודעת שהיא הגיעה לתחרות שמתישהו הם יהיו חייבים לתקוע למישהו סכין בגב אבל היא מתעקשת שאם ליאור החליט להתאחד עם עוד דני זוגות הוא צריך להיות נאמן להם עד שיגיע מצב שרק שלושתם ישארו ולא לפני כן
זה מראה שרוזנה היא לא אחת בוגדנית וכדומה, ומכאן שכנראה היא לא יודעת שגיסה, שלמה, עוסק בדברים שחורים
ונסיים עם מאירועי הפרק הבא
האם יכול להיות שכאן יגמר הכל
שבפרק הבא מיכאל יגלה על הקשר הקטן שנוצר בין דניאל לסיגל, יפרש זאת לא נכון וירצח את סיגל, או את דניאל
יכול להיות שהוא יגלה שדניאל הוא דומינגו
לינה לא הבת של ויקטוריה
מי יודע...
באמת... מה קרה לאלכס
בפרק הבא נדע...
שמח שאהבת את הפרק, מקווה שהצלחתי לגרום לך להבין את כל התלונות שהיו לך לגבי דמותה של סיגל
ושבוע הבא יהיו כמה שינויים כי יום שישי ושבת אני לא יהיה בפורום וגם לא בבית אז החלטתי שאת שני פרקי השבוע הבא להעביר לימי הכיפור
כדי שאולי הם יעזרו לנו קצת להעביר יותר מהר את הצום
רק שאני חושב שהם יעזרו לנו מאוד כי הם לפרק הזה הגבת בצורה כזאת... להם את תגיבי פי שתיים
תודה על הקריאה והתגובה

soy rebelde

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

הפעם קראתי את הכל ואח"כ הגבתי לכל פיסקה, יצא ארוך מדי אה? חח
בקשר לטלפון בחדר התכוונתי שכמו שמיכאל יכול להרים את הטלפון במשרד, הוא יכול להרים אותו בחדר שלה ואז אין הבדל בין זה לבין המשרד חח נכון! גם יהודית יכולה להיות הרוצחת!
כביכול היא יכולה להטיל את האשמה על שלמה וככה לצאת נקייה מהסיפור.. [אני מבקשת סליחה מהדמויות חפות מפשע שהאשמתי סתם לאורך הנובלה חח
]אולי אלי עשה לאפרת מה שהוא עשה לאגם?
מיכאל הכיר את אפרת דרך אלי? חח לא נורא שהתבלבלת עם קובי וגבריאל, העיקר שהבנתי
אם רוזנה תגלה מה שלמה עושה באמת יהיה שמייח חח הבנתי את הכוונה עם הנאמנות, ואני מקווה שהם לא יפגעו באלכס
אין מצב שהכל ייגמר, כי רק עכשיו המתח התחיל, נכון?
עוד פרקים מותחים זה טוב
אבל נראה לי שאני אגיב כבר אחרי כיפור.. שידרגתי לך את הלוגו
איך יצא?

הייתי רוצה, אם לא אכפת לך, שבפעם

הבאה אחרי כל קטע שאת קוראת להגיב
אהבתי את הסגנון הזה ואני חושב שהוא בהחלט הכי מיוחד
מיכאל יכל גם להרים את הטלפון בחדר כמובן, אבל הוא העדיף כנראה "לשמור" על סיגל, שלא תברח לו
[אני מבקשת סליחה מהדמויות חפות מפשע שהאשמתי סתם לאורך הנובלה חח ]
עוד כמה פרקים את תגלי מי הרוצח או הרוצחת של קרן ואז את תצחקי על מה שאמרת
נכון, לא יגמר עכשיו כי המתח עוד לא התחיל
הוא יתחיל בעוד 2 פרקים, לפחות אני מחשיב את זה למתח
ד"א
נראה לי שהתבלבלתי עם חג אחר
ביום כיפור מותר להיות במחשב?
כי אם אסור אז אני לא מפרסם
יצא מגניב הלוגו החדש
מעכשיו אני אשים אותו בכל פרק
רבה
בסיום פרק 25 אני יערוך ספיישל כאן בפורום בתקווה שהוא יצליח לשכנע עוד כמה חברי פורום לקרוא [לכתוב סיום החצי הראשון של הסדרה]
אז כנראה שהפרקים הבאים יפורסמו במהלך חופשת סוכות
אני יפרסם במהלך החופשה 4 פרקים נראה לי

soy rebelde

New member
אחלה! ../images/Emo45.gif

אני אשתדל להגיב ככה תמיד
חח זה נשמע ממש מעניין מה שאמרת על המשפט שלי עם החפים מפשע.. יאללה שרב פקד אהרון יעבוד יותר מהר
חח יום כיפור זה היום שצמים והרבה לא משתמשים במחשב [גם אני]
אני שמחה שהלוגו מצא כן בעייניך
ואני מקווה שעוד אנשים יצטרפו ויקראו את הנובלה המוצלחת שלך!
תפרסם רק בסוכות?
זה אומר שבוע וקצת בלי פרק
אבל איך שנח לך

רב פקד לא יכול לעבוד יותר מהר

כי אין לו על מה לעבוד, הרי אין פה שום הוכחה שיכולה להוביל אותו לרוצח האמיתי
השאלה היא איך יגלו על הרוצח
אני יודע שיום כיפור צמים חח אבל אני תמיד זוכר את עצמי במחשב ביום הזה
לא נורא, בכל מקרה אני לא אפרסם פרק
יום שישי ושבת אני לא בבית וישן אצל סבא וסבתא
במהלך השבוע יש לי לימודים קשים והתכונניות למבחנים כי עוד שנתיים בכיתה י' אני כבר מתחיל אוניברסיטה
ועכשיו אני לומד חומר של כיתה י' בכיתה ח', אנחנו פשוט רצים בחומר ולכן זה יותר קשה
אז בסוכות יפורסם הפרק הבא ויפורסמו במהלך ה-10 של ימי החופשה 4 פרקים כך שתוכלי להנות הרבה
אני בטוח שאת תצליחי לחכות בסבלנות

למעלה