אלוהים../images/Emo2.gif ההודעה התארכה...../images/Emo6.gif
לאחר שקראתי את ההודעה שלך אני מבין שאחרי כל קטע כתבת תגובה אז בגלל זה התגובה קצת מוזרה
אז נתחיל עם סיגל, מיכאל ודניאל
סיגל לא יכולה ללכת לטלפון ציבורי כי אז מריה תספר על כך למיכאל. אז היא תכננה הכל כך שמיכאל יעלה לחדרה ובזמן הזה היא תתגנב למשרד. רק שכנראה היא שכחה שאת הפתק שנתן לה דניאל היא השאירה על הרצפה
לסיגל אין לפאפון
כי היא לא עובדת אז כנראה שמיכאל לא חושב שצריך לקנות לה
סיגל ישר ניתקה כששמעה את מיכאל פשוט עברתי קטע וזה היה נראה כאילו היא חשבה רבות
אבל מה לעשות שהיא שמעה את צעדיו יותר מדי מאוחר ועד שהיא הספיקה לקלוט זאת ולהעביר ליד שלה מהמוח פקודה לנתק את הטלפון מיכאל כבר נכנס
לגבי השאלה אם מיכאל לא יכול להרים את הטלפון בחדר... הוא לא יכול לדעת שבדיוק עכשיו סיגל מדברת בטלפון, הוא הרי לא יודע מתי נכתב אותו הפתק
נמשיך עם יגאל ויהודית
איך יהודית פתאום קישרה בין שלמה חסר העין לזה שהוא רוצח של קרן? אולי פשוט היא הרוצחת של קרן וכדי שיגאל לא יחשוד בה אז היא רוצה "לעזור" לו כביכול
אפשרות שנייה זה שהיא מאוד חכמה ויש לה שכל
אבל כפי שאת רואה, יכול להיות שגם יגאל הוא הרוצח של קרן אחרי המשפט שנתן לנו
אז מי הרוצח
יהודית, יגאל, אפרת או שלמה שקשור לנסיון ההתנקשות ביגאל
נעבור כעת לאלי ואפרת
באמת אפרת צוחקת על אלי בזמן שהיא הייתה הזונה
[וכתוב שעכשיו היא כבר לא]. אבל מעניין שהיא לא רוצה לעזור לו, התפטרה, כנראה שהיא לא כל כך אהבה את העבודה שלה או שלא אהבה את הסרסור שלה מאיזושהיא סיבה
נמשיך עם אגם ומאיה
בהחלט טעיתי במשפט של קובי
זה היה מכוון לגבריאל
אני לא יודע כבר מה יש לי משני הגברים הללו שכל הזמן אני מתבלבל ביניהם
ונתקדם לעבר סוף התגובה עם ליאור ורוזנה
רוזנה יודעת שהיא הגיעה לתחרות שמתישהו הם יהיו חייבים לתקוע למישהו סכין בגב אבל היא מתעקשת שאם ליאור החליט להתאחד עם עוד דני זוגות הוא צריך להיות נאמן להם עד שיגיע מצב שרק שלושתם ישארו ולא לפני כן
זה מראה שרוזנה היא לא אחת בוגדנית וכדומה, ומכאן שכנראה היא לא יודעת שגיסה, שלמה, עוסק בדברים שחורים
ונסיים עם מאירועי הפרק הבא
האם יכול להיות שכאן יגמר הכל
שבפרק הבא מיכאל יגלה על הקשר הקטן שנוצר בין דניאל לסיגל, יפרש זאת לא נכון וירצח את סיגל, או את דניאל
יכול להיות שהוא יגלה שדניאל הוא דומינגו
לינה לא הבת של ויקטוריה
מי יודע...
באמת... מה קרה לאלכס
בפרק הבא נדע...
שמח שאהבת את הפרק, מקווה שהצלחתי לגרום לך להבין את כל התלונות שהיו לך לגבי דמותה של סיגל
ושבוע הבא יהיו כמה שינויים כי יום שישי ושבת אני לא יהיה בפורום וגם לא בבית אז החלטתי שאת שני פרקי השבוע הבא להעביר לימי הכיפור
כדי שאולי הם יעזרו לנו קצת להעביר יותר מהר את הצום
רק שאני חושב שהם יעזרו לנו מאוד כי הם לפרק הזה הגבת בצורה כזאת... להם את תגיבי פי שתיים
תודה על הקריאה והתגובה