חפרתי או לא?סליחה חחח

shirlove

New member
חפרתי או לא?סליחה חחח

יש כזה דבר חברים-אחרי שתי פגישות ושבוע של קשר טלפוני בין לבין הפגישה השניה? כי בפגישה השניה-הוא חזר על עצמו ואמר-שרוצה אותי בצורה רצינית-חברים-שאני לא אכיר אחרים וכן הפוך שהוא לא יצא עם אחרות. שהוא רוצה אותי וכו'. איכשהו מפה לשם הפגישה הסתיימה בנשיקה לוהטת ובסיכום של :"חברים",שכמובן מצידי לא נראה הגיוני כי זה אמור לבוא לבד,באופן טבעי...אבל ניחא נלך בראש שלו-במילא אני רוצה איתו קשר. למחרת התקשר,לא הספקתי לענות,החזרתי לו צלצול אחרי חצי שעה או שעה...לא זוכרת-הוא לא הספיק לענות,בלילה אז בסוף שלחתי לו סתם עודה קטנה:"לילה טוב",וזהו,הקיצר עבר הלילה-והנה אנחנו היום ביום חדש...בטח היום הוא יתקשר-קבענו מראש עוד שסיימנו את הפגישה להפגש היום. העניין הוא ש... אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב, ואני לא רוצה, לא רוצה להקשר לבנאדם או משהו-אני רוצה לקחת את זה באיזי ובקצב איטי,אבל זה חזק ממני... הקטע של לחשוב מתי הוא יתקשר, שוב הרצון הזה לשמוע מהבנאדם, כבר חודשיים שלוש שלא הרגשתי את זה,והיה טוב בלי זה... אז מה עושים? אני רוצה,ולא רוצה,אני מפחדת להקשר...

elena20

New member
אז תחליטי מה את רוצה, אף אחד לא יכול

להחליט בשבילך.

NICKEL BACK

New member
מה נסגר איתך?

תחליטי מהר.. גם אני מפחד שוב להתאהב, אבל לפעמים אין לזה שליטה.. זה לא קל אבל זה דרוש הרבה אומץ... וכנראה שלך אין

shirlove

New member
מי אמר שאין אומץ?

אני יודעת שאסור להמנע מזה...כי זה טבעי וזה דבר יפה...אני גם יודעת שנפגעים לפעמים, כנראה עדיף להתאהב ולהפגע במידה וצריך מלא להתאהב בכלל אה

אז די ענית לעצמך לא?

לדעתי תנסי. אחרת כל הזמן תחשבי מה יכל להיות, ותתחרטי שלא ניסית. תמיד עדיף לתת צ'אנס ולא לחשוב מה אם..

אני יודעת שהולכים להתפוצץ עלי פה, אבל...

כן תשימי לב, כן תיזהרי, לא סומכת כבר על אף אחד. בת 23, בן 27, קשר של שנה, נסיעה לתאילנד ומרמריס ביחד ובשורה תחתונה קיבלתי את הכל בפיצוץ בפרצוף ואכזבה גדולה, כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד... תבדקי את השטח לפני אבל גם זה לא יוכל להבטיח לך שתהיי מוגנת מפגיעה את פשוט צריכה להבין שאם את רוצה מישהו ואת רוצה את צריכה לקחת בחשבון שיש סיכוי שתפגעי!!!

מסכימה ../images/Emo45.gif

כן צריך לסמוך(זה מינימום בקשר, אמון, תיקשורת וכו'..) אבל עם זאת תמיד להיות עם יד על הדופק, תכלס'.. לעולם אין לדעת.. ואולי מוטב כך..

Miss Thang

New member
אמון זה לא מינימום בקשר.

זה משהו שצריך להרוויח, זה לא מגיע בילט-אין ברגע במכירים ונהיים יחד.

זה לא סותר את דבריי..

מינימום, אני מתכוונת שזה בסיס הכרחי לקשר, לא דיברתי על המהירות שבה האמון מושג.. ברור שזה עניין של זמן, ומגלים אם אפשר לסמוך בהרבה סיטואציות, למרות ששוב, אני מציינת,לדעתי כמו בובה 1984 לעולם אין לדעת והיו דברים מעולם..

צומיש

New member
אני אגיב...

בתקווה שלא תעלבי...2 דברים אי אפשר לרצות קשר בלי ל"להסכים" להיפגע זה הסיכון שאפשר להתאהב ומצד שני אפשר להיפגע.. אי אפשר לאכול את העגה ולהשאיר שלמה. דבר שני אני חושבת שעלייך לנסות לראות לאן דברים יתפתחו.. ופחות לשאול ולנבור, תנסי לזרום עם החששוות זה לא בריא על כל דבר לבוא ולהתייעץ תסמכי קצת על עצמך הכי גרוע תלמדי... זה לא מכוונה לפגוע אני חושבת שפשוט על כל כל דבר זה לא נכון.. כי את צריכה לסמוך על עצמך.. ולהבין שאת מכירה הכי טוב את עצמך הסיטואציה וכד' ואחרי הכל תעשי מה שאת רוצה בסוף... מקוה שלא פגעתי...

shirlove

New member
זה בסדר

לא נפגעתי. ואת צודקת. באמת אני מכירה הכי טוב את עצמי,וההודעה הזו יותר מאשר בקטע של לבקש עצה היה בקטע של לפרוק מהמחשבות שלי ואולי גם מהלב. בכל אופן,תודה רבה על התגובה,הדבר האחרון זה שהיא פגעה, להת'

אל תמהרי לגעת ולהתנשק

השקיעי קודם ובעקר בשיחות, בענין ובנתינה רגשית מאהבה. את המגע צרו בהדרגה מאהבה. ככל שיהיה נחמד אליך, כנראה רוצה קשר קרוב. אם תמהרי לגעת בלי קשר רגשי קרוב מספיק, יוכל לנצלך.

למעלה