חפצי רשות..

shira245

New member
חפצי רשות..

כל משתתף יכול להביא חפץ רשות... יש איזה חוקים לגבי זה?גודל,יכולות וכ´ וכו´? מישהו יודע איזה חפצי רשות הביאו היה גיטרה ספר תנ"ך טלסקופ כדור עור דגל טקסס משחק ששבש צבעי אקריליק, מה עוד?. מה בןאדן יבש כמו צנון כמו פראנק יכול להביא?? מה לדעתכם היה חפץ הרשות הכי טוב??

canimal

New member
לא ראית?? פרנק הביא קרניים של

איילים תלה אותם על שלט סמבורו ולפני כל תחרות שיחק איתם כאילו הם שני איילים שנלחמים אחד עם השני. אני עדיין מנסה להתגבר על זה.. כל לילה כשאני מתעוררת בצווחות של צחוק מתגלגל..

Luthien

New member
פראנק לא הביא את הקרניים האלו?

או שזה היה טום? לא זוכרת.....חפץ הרשות הכי טוב הוא......אממממ.....אולי הטלסקופ? זה נורא מעניין על הקטע עם הכוכבים...

Boran

New member
טלסקופ?

לא זכור לי שום טלסקופ... הטלסקופ היחיד שהיה בסדרה זה הטלסקופ שליטל קים פרקה ממנו את העדשה, וזה לא היה חפץ מותרות של אפחד כי אני לא חושב שמותר להם להביא טלסקופ, וגם אם מותר למה שמישהו יביא מכל הדברים בעולם דוקא טלסקופ? הטלסקופ היה בערכת עזרה ראשונה
שלהם, כדי שהם יוכלו להסתכל אם באות חיות מרחוק... החפץ מותרות של טום מזניב ביותר אני חייב לציין... ראקון פינס כתור לאקי צ´ארם... חביב אכן... אני חושב שחפץ המותרות הכי טוב זה דגל, עדיף דגל כמו ארה"ב עם צבעים בולטים, וכמה שיותר גדול משתי סיבות עיקריות: בראש ובראשונה אפשר להשתמש בו כתור מחסה. ולא פחות חשוב: בתחרות המסורתית של יצירת אות המצוקה יכול מאוד מאוד לתרום דגל ענקי מלא בצבע אדום שמתנופף לו.
(מה לעשות זה הסמל הכי קרוב לדגל שהיה)

shira245

New member
יכול ליהיות..באמת לא הבנתי למה היא

ברמ.. הביאה טלסקופ!!!!!! אב סתם שאלה-משקפת לא הייתה עוזרת יותר טוב??? וואלה שכחתי את הקרניים..... אני מנסה לשכוח את הקטע הזה...זה הפחיד אותי??? אני אומרת לכם יש משהו דפוק בבןאדם הזה... ודגל זה באמת רעיון נחמד......ברמ..תארו לכם שאיתן היה מביא דגל של ישראל...הרייטניג היה צונח? אני אהבתי את הרעיון של השש בש

shira245

New member
מה איתו?

אין לי חס וחלילה שום דבר נגדו.. רק ישראל לא ידועה היום בפופולאריות שלה.....

wee man

New member
מי ומתי הביאו גיטרה??

בטח שיש חוקים לגבי זה. אסור להביא דברים שיעזרו להם לשרוד... כמו אולר, גפרורים/ מצית, ועוד ועוד... wee man

shira245

New member
נכון...

אבל אני כמעט בטוחה שקים הביאה טלסקופ כפריט רשות אם אני זוכרת טוב היא אמרה אני הבאתי טלסקופ כפריט רשות וסיילס חשב..

Boran

New member
הטלסקופ

קים אמרה בפרק הראשון, שהיא מצאה בערכת עזר ראשונה טלסקופ שנתנו להם כדי שהם יוכלו להסתכל אם באות חיות במשמרות שלהם, ואז היא פירקה אותו והוציאה את העדשה

למעלה