חפצי קסם שווים באמת !

לב בוער

New member
חפצי קסם שווים באמת !

אני רוצה לפתוח שרשור שיוקדש לחפצים שווים באמת - זאתאומרת - חפצים שלא מוספים מיספרים +3 לפה +5 לשם . . חפצים שמשנים את המערכה בצורה לא עוצמתית מידאי . אלה רק פותחים עוד אפשריות ( בעיקר לא דברים שנועדו לקרבות ! )

לב בוער

New member
דוגמה :

טבעת באסה : טבעת ששוללת מה לובש אותה צרכים בסיסים כמו אכילה שתיה שינה ( אולי אפילו נשימה )

l o r e

New member
טבעת של רעיונות נפלאים

הטבעת גורמת לקורבן לחוש התלהבות רבה בשעה שעולה במוחו רעיון. ההתלהבות הזו הופכת אותו לבלתי נסבל, וגורמת לסביבה לרצות להרוג אותו או לפחות להשתיק אותו. האפקטים המשחקיים (למו"ד) הם -4 לבדיקות דיפלומטיה ו-Bluff. בנוסף המשתמש נוטה להאמין לכל מי שמגלה תמיכה ברעיון שלא, ומציע עזרה, דבר הנותן לו -4 לבדיקות Sense Motive. ע"י נאום ארוך ומייגע במיוחד בקשר לרעיונותיו, הטבעת מאפשרת למשתמש להטיל שינה על יריביו 3 פעמים ביום. ע"י נאום חוצב להבות ומעליב אינטליגנציה, המשתמש יכול לגרום לקורבנותיו זעם בלתי נשלט שבעקבותיו הם יסתערו עליו (בסגנון ה-Taunt הקנדרי) פעמיים ביום. הטבעת מקוללת ויש לשחק אותה ככזו. הקורבן לא יתחיל לנאום לאורקים באמצע הקרב על רעיונותיו הדגולים, אבל בהחלט ישמח לספר זאת לשוכר החביב שהציע להם נסיעה חינם בעגלתו.

Illithid

New member
אני מקווה שאתה יודע שזה כבר קיים...

במדריך לשה"ם יש כבר חפץ כזה.

DDN

New member
מראות מעבר!

(ראיתי שוב את הממלכה העשירית היום, אני בשוונג)

גווניבר

New member
בעולם של Birthright

לכל חפץ קסום יש עוד תכונה: חרב +2 שנשברת בקלות. מגן+3 שנותן מינוסים להליכה חרישית. ככה אין חפצי קסם זהים.

ננסק

New member
מזכיר לי את הגישה של Earthdawn

בשחר האדמה, כל חפץ קסום הוא מיוחד - אין "קו יצור" לחפצים קסומים, כך שלעולם אי אפשר למצוא שתי חרבות 1+ דומות אחת לשניה. במסגרת שיטת הקסם של העולם, שנותנת דגש על שמות ועל השפעתם של מעשים בעולם הפיזי על עולם הקסם, כל חפץ מקבל מספר תכונות אותן ניתן "לפתוח" בעזרת השקעת מאמצים (ונקודות ניסיון) בתוכו. התכונות קשורות קשר ישיר למעלליו של החפץ בעבר, כך ש-"הגרזן של גרום" יהיה מצויין בהריגת זוועות (Horrors, אחד האויבים המרכזיים במשחק), בגלל שגרום עצמו נהרג על ידי זוועות.

snow globe

מי ששיחק במערכה לשחקן יחיד של NWN יזהה את זה. גלוב שלג (איך מתרגמים???) שמכיל בתוכו עולם קטן ופשוט , וכאשר הופכים את הכדור התנאים בתוך העולם הזה משתנים. (טיול ראשון בתוך העולם יגלה אוירה קיצית ושלום אוטופי בין העמים החיים בעולם הגלוב , טיול נוסף בכדור אחרי שמישהו הפך אותו יגלה אוירה חורפית ומלחמה קשה ועקובה מדם. ומה קורה אם החבורה בתוך הגלוב ומישהו טורח להפוך אותו ? כיף כיף

Nihau

New member
לקח לי המון זמן לעלות על זה במשחק!

כיף גדול. ועקרון יפה לכל שה"מ.

באמת ? אני מצאתי את זה די צועק..

אם אני לא טועה התיאורים של הגלוב אחרי שהופכים אותו משתנים וזה מה שצעק לי. זה בהחלט אחד הרעיונות היותר מעניינים שנתקלתי בהם.

ננסק

New member
הסתכלת בתעשייה הגובלינית?

יש לנו שם לא מעט כאלה, אנחנו אוהבים אותם. תציץ גם בתוך ההרפתקה "ננסים בתסבוכת", בשביל המשבר החיתוכי העקום והקפיץ החד-משווני.

goro123

New member
כדורי אקסטזי

כל פעם שאתה לוקח כדור אז אתה רואה ,שומע ומריח מה שמתרחש באחד מהמימדים הקיימים.(אתה חושב שאתה באמת שם) אבל כל מי שמסביבך חושב שאתה משתגע ומנסה להתרחק ממך כמה שיותר
בנוסף כל פעם שאתה מנסה לדבר ולהגיד משהו חשוב בזמן שאתה נתון להשפעת הכדור יש סיכוי גדול מאוד שסתם תפלוט שטויות לא מועילות... יום אחרי שלקחת את הכדור אתה סובל מעייפות ו-1 לSTR,CON

ננסק

New member
למה אתה צוחק?

הם חפצי קסם, והם מיוחדים ואינם קרביים. זאת היתה השאלה כאן מראש. נושא השימושיות אינו קשור - ואגב, הם דווקא שימושיים בטירוף אל מול יצירי-כפיים ומלכודות.

goro123

New member
נכון...

סתם תאמת לא חשבתי להפוך אותם לשימושים כלכך ... פשוט עלה לי רעיון וזרמתי עם זה...

למעלה