חפצים

אביבסיו

New member
תיראת

במדויק.. תחושת הבגידה היא הנוראית ביותר ובו בזמן הצורך למצוא מישהו לדבר איתו ובלי שום מטרה... שום כוונה... רק לדבר. למלא את החלל הזוועתי הזה!

c759200

New member
חפצים

אני מצאתי עצמי מחויב מציאות לפנות את הדירה תוך כדי השלושים זה קשה זה ארוך ומתיש אתה מוצא עצמך אורז זיכרונות מנסה להיתלות בכול דבר אך אז המציאות נוחתת עליך ואתה מבין שדברים רבים אינך יכול להמשיך ולהחזיק בהם תמיד הייתי ריאליסטי איש מעשים והנה אני מוצא עצמי אורז מדף בשעה מתייפח על חפצים מזיל דימעה על דברים שרק קנינו נכון זה קשה זה מתיש ומעייף אך אתה מוצא עצמך ממשיך ואומר לעצמך שאין ברירה בדירה החדשה אין מקום לדברים הללו וחפצים שעד לא מיזמן היו ללא מאפיין מיוחד פתאום הם החשובים מיכולם תמונה מיכתב והעיקר אתה רק רוצה לצאת מהדירה לא מסוגל לישון בה רק לצאת רוצה ליזכור אותה את היפה שלי החברה שלי ולא את מה שהייתה בימיה האחרונים

gorgiare

New member
גם אני

הייתי במצב הזה .
אני כבר כמעט שנתיים אחרי
ונאלצתי לפנות את הדירה אחרי 5 חודשים
זה לא כל כך מוקדם כמוך.וזה כאב כמו הגיהנום.
אבל דבר אחד אני רוצה להגיד לך
מפרספקטיבה של הזמן
השחרור המהיר מהחפצים הוא נכון. נכון. נכון.
כואב עד מוות כמעט אבל נכון.
תנשום איש יקר. תנשום....

שולחת לך כוחות לסיים את האריזה

אני יודעת כמה קשה לארוז חיים ולנוע הלאה
שמור לך בקופסה את מה שאתה רוצה לשמור
קח חבר או ידיד או חברה שיהיו איתך ויתנו לך כתף ברגעים קשים

c759200

New member
תשובה

החיפוש אחר מישהי חדשה זה לא כי אני מחפש קשר חדש אלא מישהוא חדש לדבר עימו הרבה חברים נעלמו כאשר היא חלתה המעט שנישאר הוא זוכר אותי לפני ואו אותה אז קשה לשבת כאשר רוצים להעלות זכרונות שגם כך הם קשים פשוט רוצה אפשרןת להרגיש נורמלי על כוס בירה שלא כול דבר שנאמר יחזור אליה מתגעגע אליה מאוד אבל רוצה מעט זמן לעצמי ללא צורך לתת דין וחשבון

אתה מוזמן לכתוב פה

בירה אני לא שותה אבל אביא לך

ואקשיב לך על מה שיש לך לספר על אהובתך
מבטיחה חיבוק חם ואוזן קשבת
ואתה מוזמן להמשיך לכתוב פה
יש פה חבורנה נחמדה שכואבת וגם הם במצב שלך
שהפרידה נכפתה עליהם מבלי שהם רצו להפרד מהאהוב/ה

אביבסיו

New member
גם אני

מצאתי את עצמי אחרי חודש וחצי בלבד אורזת את הבית שלנו... זה גומר, זה קשה! להסתכל על כל החיים ארוזים בתוך קרטונים ולקלוט שזהו החיים שהיו לנו לעולם לא יחזרו! לעולם לא ישובו! ולא בחרנו! כפו את זה עלינו! מקווה שתהייה חזק... אני כמעט שלושה חודשים מאז והרסיסים עדיין מפוזרים בכל מקום וקשה מאוד לאסוף בחזרה! מבינה לליבך.

למעלה