חפצים של פנג שואי

• פותח הנושא ling1
  • פורסם בתאריך

ling1

New member
חפצים של פנג שואי

שאלה: אני נתקלתי בכל מיני כתבות בנושאי הצלחה ומזל, ורשום לקנות, כמו שכתבתי כבר בהודעה קודמת, מפלי מים , דגים מטבעות וכו'. השאלה שלי שבכל הכתבות הללו וגם אביבה אמרה לי שצריך לשנות את כל הבית,צריך לפנות דברים ישנים וכו', העניין הוא שאני גרה עם הוריי, ומיסטקה זה רחוק שנות אור ממנה שהוריי מאמינים ואין סיכוי בעולם שאני אוכל לשנות את הבית, העניין הוא אם אני אקנה את כל החפצים הללו , אילו שמביאים מזל, הם עדיין יתנו מזל גם אם הבית לא מסודר לפי האנרגיות הנחוצות ועמוס בדברים שצריך להעביר?

חפצים לא נותנים מזל ../images/Emo41.gif

חפצים הם אותות, סימנים, לתת מודע שלנו, שמזכירים לנו את הדברים שאנחנו רוצים להזמין לחיינו, רוצים שיהיו בחיינו. ככל שיש יותר סימנים כאלה, חפצים כאלה, כך יש עומס על המוח שלא יודע בסופו של דבר במה לבחור. לכן כדאי לסדר, למיין, ולזרוק! אם את גרה עם ההורים, אז עשי זאת בחדר שלך. החדר הוא הבית שלך לצורך העניין. ככל שהבית יותר עמוס, כך נחלש כוחם של החפצים... ודבר נוסף, החפצים לא יעשו כלום במקומך, הם יכולים לתמוך בך, לעזור, אבל, העבודה היא שלך! פאנג שואי לא מאמין בזכייה בלוטו, אזור הקריירה,שמכונה גם "המסע בחיים" מסומן גם כ...עבודה קשה... שבוע טוב

ling1

New member
שאלה אחרונה ...בנתיים../images/Emo140.gif

היום באמת זרקתי ומסרתי בגדים וכל מיני דברים ישנים ., עבדתי על סידור החדר משעה 13:00 עד 22:00 . עכשיו אני מוכנה לעשות טיהור. השאלה שלי, האם לזרוק גם תעודת סיום מבי"ס יסודי והתיכון (כי בעקרון יש לי תואר וזה ראוי לשמירה),העניין שזה מזכרת. כמו כן ספר זכרונות שכתבו לי שהייתי בבי"ס יסודי, תמונות ישנות ועבודות שעשיתי כסטודנטית שקיבלתי עליהם ציונים טובים. העניין שכל הדברים הללו היו קבורים בארון ועכשיו הם חוזרים לשם האם נכון לשמור אותם.

היי ling1 ../images/Emo140.gif

מזכרות הן חפצים שאמורים להזכיר לנו מאורעות מהעבר. המאורעות בעצם שמורים אצלנו, במוח, במאגר המידע הגדול שלנו שיש בראש. כך שלמעשה אין צורך בחפצים אלה... אבל, יש הרגשה שאם נזרוק אותן, את המזכרות, יעלמו גם הזכרונות. זה לא כך. בכלל, מזכרות שלא פותחים אותן, או מסתכלים בהן, אין להן שום משמעות. דבר נוסף, המזכרות האלה תופסות מקום בחייך, בביתך, בליבך, ולא מאפשרות לחוויות להגיע. שכשהכוס מלאה במים, אי אפשר להוסיף מיים טריים, חדשים. צריך לרוקן קצת...כדי שיהיה אפשר למלא. לדעתי לא כדאי לשמור את המזכרות האלה, ואם נורא קשה לזרוק אז לשמור את הכי מעט, אלה שהכי מזכירים זכרונות טובים, אני יודעת שכשאני אומרת דברים אלה בד"כ מתרעמים וכועסים אבל... יש אפשרות אחרת והיא אפשרות טובה לחיות. פאנג שואי אומר שכל מה שלא השתמשת בו במשך שנה שנתיים, כדאי שימצא דרכו החוצה מהבית ... עכשיו החליטי בעצמך, האם כדאי או לא! יום נעים

למעלה