חפץ קסם מפגר

חפץ קסם מפגר

חץ אסון ! ניראה כמו חץ רגיל אך מיתפצל למאה חצים . אני לא בטוח איך לחשב את הנזק שלו. אבל מישום מה ניראה לי שהגיוני שיהיה נשק כזה ( סוג של משהו שיחידת עלית קטנה מחזיקה בארסנל למיקרה שיתקלו בגדוד שלם בטעות )

עוד בנושא הזה

בעולם של מילחמת הכוכבים . איזה שידרוגים יכולים להיות לחרב אור ? גרזן אור למשל יהיה דבילי , אבל מה דעתכם על שוט או פרגול אור ? ? ?

Sabre Runner

New member
אני מכיר את זה כ-MIRV

נשמע הגיוני. חישוב נזק זה לא משהו שאני יכול לעזור בו. בקשר להמשכים טבעיים לחרב-האור... יש לי כמה רעיונות אבל הם ישארו סודות מקצועיים עד שאני אשתמש בהם.

פטישי אור כמו באנימניאקס?

רומחי אור? חרבות אור אדירות? אלות אור? אני סתם זורק כל מיני דברים, והאמת, דיון בנושא הזה מתאים יותר לפורום מלחמת הכוכבים (פורום מס' 477) למרות שלאחרונה הוא באמת קצת נטוש וזנוח...

מה הטעם הפטיש אור ?

הנזק של החרב הוא בכל אופן טוטלי אז מה יעזור פטיש משקל נוסף בנשק מהסוג הזה לא יוסיף נזק

DIDGIN

New member
ההתפצלות של החץ

היא בעלת השפעה איזורית ומתייחסים אליה כמו אל פיצוץ כיוון שאיזור ההשפעה מלא בחיצים וצריך לקפוץ הצידה ולא סתם להתחמק מהתקפה. הקרבנות שנמצאים ברדיוס זורקים גלגול הצלה או התחמקות או כל דבר שמתאר את זה בשיטה בה אתה משחק. אם הם לא עברו את מספר המטרה הם סופגים נזק מלא (הם נשארו בלב האיזור) אם הם הצליחו הם כנראה התחמקו מחלק מהנזק או מכולו בכך שקפצו הצידה. ייתכן שתרצה שככל שיעברו את מספר המטרה ביותר הם יספגו פחות נזק. שוב, זה כבר תלוי בשיטה בה אתה משחק.

למעלה