חפץ מעבר לגן

חפץ מעבר לגן

אני מעתיקה לכאן שאלה ששאלתי בפורום להיות הורים עמית בבית הולך לישון עם טיגר, הוא כל כך אוהב אותו וטיגר מרגיע אותו. במשפחתון הקודם הוא כמעט ולא הגיע עם טיגר ולא היה זקוק לו בשינה. הגננת החדשה אמרה שהיא מעדיפה להביא משהו שישאר בגן ולא כל פעם להביא מהבית ולקחת חזרה. מה דעתכם? אי יודעת שיש הרבה ילדים שחיתול בד מרגיע אותם אבל אחרי שהם מגיעים שמים את החפץ במגירה. ההתלבטות שלי היא האם ללכת ולקנות לו איזה "טיגר" קטן מאוד שישאר בגן. אולי זה סתם יבלבל אותו? ההרגשה שלי היא שהבובה הזו כן תרגיעה אותו (אני מתכוונת לזו שהוא ישן איתה עכשו) כאשר אני לא אהיה איתו בגן. כמו כן, עמית בבית נרדם עם בקבוק מים ואמרתי את זה לגננת, היא אמרה שהיא לא אוהבת לתת מים על המזרן. אני חייבת לציין שבמשפחתון עמית היה הולך לישון כמעט בלי בקבוק (נו, הרגלים שונים עם ההורים...אותנו הוא מתזז כמה פעמים לעוד קצת "מיים" - אתם חייבים לשמוע אותו אומר את המילה הזו - לאכול אותו. לפני שהוא נרדם). בקיצור, עוד לא התחלנו וכבר אנחנו בדילמות קשות מנשוא... אולי לקחת אותו היום להפנינג או משהו ולתת לו לבחור טיגר חדש שהואילך איתו לגן? ולהסביר לו שזה טיגר שיהיה איתו בגן? אולי חיה אחרת?

לאה_מ

New member
חשבתי שחפץ מעבר זה משהו שהילד

כבר התרגל אליו... לא דוקא צעצוע חדש. מצד שני, אני מסכימה שזה לא רעיון טוב לקחת מהבית לגן חפץ שמאד נחוץ בבית, כי יש סבירות גבוהה שהוא ישכח פה או שם. עדיף באמת להשאיר באופן קבוע בגן. מה יש לך להפסיד? תני לו לבחור בובה לישון איתה, ותראי אם הוא מתחבר לזה. אין לכם עוד בבית? חייבים לקנות? זה ממש לא חייב להיות דוקא טיגר.

האמת, שאני לא יודעת אם לקרוא לזה

חפץ מעבר. כי לא כל פעם שעמית לא איתנו הוא זקוק לזה. זה בעיקר לשינה בבית. בגלל שהוא אוהב את טיגר חשבתי לקנות את זה. הוא ישן עם עוד "חיות" במיטה, אבל גם גדולות מאוד. יש איזו בובה מאיקאה שאולי אני אנסה לשים לו בתיק. חשבתי אולי לשים את טיגר שיש לו בתיק ולומר לגננות שאם ממש קשה לו (והוא ישן שם רק החל מיום א') לתת לו אותו. לא חושבת שצריך להתעקש על דברים כאלו, בעיקר בהתחלה, לא? אם אני אראה שזה מה שמרגיע אותו זה מה שהוא יקבל.

לאה_מ

New member
נשמע טוב, רק שימי לב שאם הוא משתמש

בטיגר בגן, אתם לא שוכחים אותו שם ואז נתקלים בבעיה בבית...

בקבוק בשינה

לא חייבים למלא את כל הבקבוק אלא קצת בשביל שהילד יוכל לשתות או גם אפשר לתת בקבוק ריק רק בשביל ענין האחיזה והמציצה. שלך חנה גונן

עמית אכן שותה רק מעט מים לפני השינה

זה בפירוש ענין של מציצה. התחיל עם המנהג הזה כאשר נגמל בגיל שנה מיניקה.

טוב, הוחלט כן לקחת את טיגר שהוא

מכיר לגן. לפחות בשלב הראשון של ההתאקלמות, מחר אני אשים אותו בתיק ואם אני אלך ועמית יבכה ינסו לתת לו אותו. (זה לפחות מה שאני אדרוש מהגננת) כן לומר לגננת ולהסביר לה להיות גמישה בענין של המים לפני השינה. אני אבהיר לה את זה שוב ביום ראשון שהוא צריך כבר לישון שם. הוא בסך הכל שותה מעט מים שם מוצץ ונרדם. לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה. אני לא מוכנה שהוא יבכה או משהו. שוב, אם הוא לא יצטרך בוודאי שלא ינתנו לו סתם, אבל ליתר ביטחון....

לורליי43

New member
בהצלחה

ואולי תכינו לטיגר תיק משלו, כך יהיה יותר בולט אם הוא נשכח (אפילו אם פחות נוח).

למעלה