חפלה שכזו!

חפלה שכזו!

או טו טו אנצח את גילי בשנה נוספת, ואחגוג 39 אביבים נפלאיםםםםםםם. לרגל השמחה - מארגן מסיבה עם המון מוסיקה כיפית ומחול מזרחי בבית הקפה המסוגנן "סלונה" (בתל אביב), בתאריך 2/4 (יום א') החל מהשעה 21.15. (המיקום הוא ברחוב תרצה 17: ממש ליד צומת סלמה/שד' ירושלים - מצ"ב מפה). יהיו הופעות מיוחדות ויפות: * יעל לילה האדמתית והדרמטית * רזלה בחינניותה האופיינית * חיה שחם שחזרה אלינו משוויץ לאחר שלושה עשורים * לאה קיקיון בריקוד מפתיע והההההההההפתעה: *** גברת אחת נפלאה (שלא נזכיר את שמה כעת) תיכנס אחר כבוד ל"מועדון הפעם הראשונה " ותנצח על ליבותנו בריקודה היפהפה (!)... מי זו תהיה??? ממממ... השערות לא תיעננה... (-: יהיה כיף, יהיה שמח, ויהיה ריקוד רב. כולכם וכולכן מוזמנים! מכיוון שהמקום ייערך במיוחד, התבקשתי להעריך כמה יגיעו. משום כך, כל מי שיבוא - אנא שלחו לי מסר או הגיבו בשרשור זה - כדי שאוכל להעריך נכונה עבור צוות "סלונה". (אין הזמנת מינימום; יש חניה באזור).

קונקי1

New member
היי טלה שכמותך ../images/Emo20.gif

שתהיה לך שמחה גדולה יא חביבי
איזה כיף לומר 39 אביבים האביב - מן מילה כזו שעושה טוב בלב
(נו טוב כי גם אני נולדתי באביב) ובקשר ל"מועדון הפעם הראשונה", אני מאוד מקוה שזו בעלת הבטן היפיפיה הגיע הזמן שהיא תצא ותרקוד סולו ואם זו לא מי שאני מנחשת - אז בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובשמחה. חג שמח לך אלון!!

RotemOsnat

New member
אני באה !!!!!! רשמת כבר?!

ולמה אני לא מופיעה בתכנית האומנותית????? ככה יפה?

בע"ה גם אני אהיה בין החוגגים

את יום שמחתך, יום הולדתך, יא אלוני! שנזכה להרים אותך אל על 40 פעם, שנשתה, נרקוד ונשמח. אינשללה תמרה

למעלה