חפירת תזמון בטא

ginger lemon

New member
חפירת תזמון בטא

אם ההחזרה היתה ב22.5 כשהעוברים היו בני יומיים, אפשר לעשות מחר בטא? כשאומרים 12 יום מההחזרה, סופרים את יום ההחזרה עצמו? (ההחזרה היתה בבוקר). אני אומרת שאפשר, אבל בעלי טוען שאמרו לנו 3.6 שזה רביעי ולא יום שלישי.

היום הבדיקה הביתית שלילית.. אני רוצה לוודא בבדיקת דם. אני יודעת שזה מפגר לעשות בדיקה ביתית יום לפני הבדיקת דם.. איכשהו אני מרגישה שזה מאפשר לי לא להתפרק ביום של הבטא ולחלק את העומס הריגשי על פני יומיים.. גם אמרתי לבעלי שאני אומרת לאחות להתקשר אליו הפעם. לא יכולה לשמוע את המילים "מצטערת, הפעם זה לא הצליח" ולא רוצה להיות זו שמבשרת לו את הבשורות הרעות שוב..

לא סופרים את יום ההחזרה עצמו

זה יום 0
בנוסף, כשהחזרתי עוברים בני יומיים נאמר לי לחכות 13 ימים ולא 12. 12 סופרים בד"כ בעוברים בני שלושה ימים
&nbsp
אני ממליצה לך להמתין עוד כמה ימים ואז לעשות בדיקת דם- בתקווה שהביתית יצאה שלילית פשוט כי בדקת מוקדם מידי (באמת בדקת מוקדם מידי, זה אפילו לא איחור והבדיקות הביתיות ממילא מתקשות לזהות הריון צעיר- גם אלה שמבטיחות תוצאות עוד לפני האיחור. גם צריך לבצע אותן עם שתן מרוכז מאוד, הראשון של אותו יום- אחרת הן יתקשו עוד יותר לזהות)
&nbsp
אגב, אני דווקא לא חושבת שזה מפגר לעשות בדיקה ביתית יום לפני בדיקת הדם. אני אפילו עושה לפעמים בבוקר של בדיקת הדם. זה עוזר להתכונן מראש (כשעשיתי בדיקת דם בלי לבדוק בבית קודם היה לי הרבה יותר קשה לשמוע את הבשורה הרעה מהאחיות) ומקסימום- בדיקת הדם תפתיע אותך לטובה (הלוואי)

למעלה