חפירות לפעם האחרונה x)

1MEiitar5

New member
חפירות לפעם האחרונה x)

הקורס דיבוב נגמר.. :DDDDDD היה אתמול השיעור האחרון בו היינו במאים לעצמינו XD היה מגניב. מסובך אבל מגניב. דיבבנו לשיעור האחרון את ג'וני פר-לי או איך שלא אומרים את זה [ שוב XDD ] דיבבתי את אחיה הגדול !! חחח הזכרתי שכיף לדבב בנים [נערים ליתר דיוק] ואת המשוגעים או החנונים בהם בעיקר! יובל- מהחברים לשיעור - דיבב את ריי-ריי, אחיה הקטן. פשוט חמוד רצח!! יושב עליו בול!! D: ונשגב, שנמצא כאן בפורום, דיבב שתי מפלצות שמדברות זו עם זו- זה מצחיק כי זה מן 'לדבר עם עצמך' שכזה.. D; שניהם מאוד השתפרו במהלך השיעורים, היה לי ממש כיף עם שניהם. סוף שיעור--- דיברנו על האולפנים הנמצאים סביב האזור וגם שכעט אנחנו אדונים לעצמינו. -שיחות פרטיות . . . איך היה לנו? ואיך אנחנו נראה בתור מדבבים. טוב מכיוון שהיו הינן שיחות פרטיות , , , אין לי מושג על מה דיברה טליה עם נשגב ויובל.. ^^' "מיתר, המשחק מעולה" ייאאיייי ציטוט שלה XDDDDDD זה רומם אותי לשמים! העתיד מגיע. אני רוצה בזה כל כך שאני לא יכולה לחכות. אני רוצה להגיע כבר לאולפן ולהתחיל לדבב ו - - - " אבל יש עוד בעיה עם הדיקציה" oO אוו כןן,, בחזרה למציאות. . . יש לי בעיונת עם משפטים ארוכים.. אז היא דיברה על להגיע לתפקידים ראשיים ומשהו בזמן שהייתי שקועה בדקציה המטופשת! "תיעלמי, לכי, עופי, ממני. את הורסת לי את החלום!!!" "איך אוכל לשפר את זה?" "לקרוא בקול" -.- יש.... לקרוא ספרים . . . ועוד בקול רם . . . וליד מישהו. ואז היא הוסיפה משפט שלא ציפיתי לו, שרומם אותי שוב. משהו דומה ל- לתפקידים קטנים אשמח לקחת אותך. היא באמת אמרה את זה? או שניסוח המשפט בילבל אותי..? >< היא הוסיפה שאני מאוד חמודה, ושכנראה זו יכולה להיות מן תוספת שכזו להתקבל למשהו x3 היא העבירה לי את התעודה *אההווו O_O * ואני מ-ת-ה לפתוח אותה לראות מה יש בה שבסוף גיליתי שזו תעודה חמודה ודיבוב, שהקלטנו שיעור שעבר. (זה היה פליקס.. אוכל להעלות את זה ליוטיוב? ) תודה ותודה, נדבר- אם – אולי - אז.. ו... אתגעגע לזה כל כך !! אני כבר מתגעגעת T,T טוב אז.. אחפור לכם בפעם אחרת, כאשר!! יהיה לי אודישן לדמות. ~ מיתר ;)

razop90

New member
נחמד! ../images/Emo3.gif

בהצלחה בהמשך! וכולם מעלים את סיום הקורס ליוטיוב :]

barak97

New member
מגניב ביותר! ../images/Emo40.gif

המון בהצלחה לכולכם
נשמע מהנה לגמרי בעניין הדיקציה - זה הרבה מאוד על פתיחה מוגזמת של הפה בA ו-E, וסגירה מוגזמת שלו בO וOO, וככה בעצם מבדילים בניהם. במשפטים ארוכים/מהירים צריך מאוד להקפיד על זה, וגם על האנרגיה, וכמובן על חלוקת אוויר נכונה - איפה יש עצירות שאפשר לקחת אוויר בהן. אם את צריכה עזרה בהעלאה של הסרטון - מוזמנת לדבר איתי, אשמח לעזור לך בזה
(בעיקר כי זה ממש ממש פשוט!)

1MEiitar5

New member
תודה D:

אני בדיוק מעלה את הוידאו, רז כבר עזר לי, אבל תודה ^-^ יש סיכוי שאלך לפיתוח קול, אמרו לי שזה יכול לעזור בעניין הדיקציה.. וגם סתם לפתח את השירה 3:

spongebobgeva1

New member
ר-רגע ולי לא תתגעגעי?? הממ?? המממ??

אני דיבבתי בשיעור האחרון כמו שתכנתי בשיעורים הקודמים.. בגלל שהייתי צרוד שליש מהקורס הייתה לי בעייה בהתקדמות.. ומה לעזאזל הם הולכים לעשות עם הדיבוב האחרון?! למחוק!?!?!

1MEiitar5

New member
אההה אופסי מצטערת .

זה שם שאף פעם לא שמעתי אז,, קליטה קשה XD ברור שאתגעגע! היית מעולה בדיבוב. לא שמעו צרידות. הדיבוב האחרון- כן, כמובן שמוחקים.. במילא אין להם צורך בו..

amityosovich

New member
וואו! כבר נגמר?

כמה מפגשים היו לכם? הזמן טס... בכל אופן, שמח מאוד לשמוע שנהנית ושהשתפרת, ושטליה אמרה לך את מה שאמרה. כדי לעבוד על הדיקציה כמו שברק אמר, יש קלינאית תקשורת אני למדתי פיתוח קול ועבדנו שם קצת על דיקציה, אבל בגלל שאין לי כזאת בעיה חמורה לא עבדנו על זה יותר מידי...יכול להיות שאיתך יעבדו יותר ויכול להיות שלא... בכל אופן שיהיה המון בהצלחה! מחכה כבר לפגוש אותך באולפן או לשמוע אותך בטלויזיה!!

1MEiitar5

New member
כןן... עבר מהר מאוד. היו לנו 8 מפגשים

תודה רבה אני גם מקווה להפגש באולפן D: מאוד מאוד מקווה. לקלינאי תקשורת אבא שלי אמר שאני לא זקוקה, מפני שאני יודעת לדבר [את האותיות וכל זה ><], הבעיה שלי היא שאני לא מתרגלת.. ולא מדברת הרבה ביום יום, אז עם הזמן צורת הדיבור וחיבור בין ההבהרות אצלי - השתבשו :x טליה פשוט המליצה לי לתרגל קריאה בקול ושיקשיבו לי..

barak97

New member
יכול להיות שקלינאי תקשורת יעזור דווקא ../images/Emo40.gif

כלומר, ייתן תרגילים מסוימים שאם תתאמני עליהם הרבה זה ישתפר אני משער XD

למעלה