חפירות לפעם האחרונה x)
הקורס דיבוב נגמר..
DDDDD היה אתמול השיעור האחרון בו היינו במאים לעצמינו XD היה מגניב. מסובך אבל מגניב. דיבבנו לשיעור האחרון את ג'וני פר-לי או איך שלא אומרים את זה [ שוב XDD ] דיבבתי את אחיה הגדול !! חחח הזכרתי שכיף לדבב בנים [נערים ליתר דיוק] ואת המשוגעים או החנונים בהם בעיקר! יובל- מהחברים לשיעור - דיבב את ריי-ריי, אחיה הקטן. פשוט חמוד רצח!! יושב עליו בול!! D: ונשגב, שנמצא כאן בפורום, דיבב שתי מפלצות שמדברות זו עם זו- זה מצחיק כי זה מן 'לדבר עם עצמך' שכזה.. D; שניהם מאוד השתפרו במהלך השיעורים, היה לי ממש כיף עם שניהם. סוף שיעור--- דיברנו על האולפנים הנמצאים סביב האזור וגם שכעט אנחנו אדונים לעצמינו. -שיחות פרטיות . . . איך היה לנו? ואיך אנחנו נראה בתור מדבבים. טוב מכיוון שהיו הינן שיחות פרטיות , , , אין לי מושג על מה דיברה טליה עם נשגב ויובל.. ^^' "מיתר, המשחק מעולה" ייאאיייי ציטוט שלה XDDDDDD זה רומם אותי לשמים! העתיד מגיע. אני רוצה בזה כל כך שאני לא יכולה לחכות. אני רוצה להגיע כבר לאולפן ולהתחיל לדבב ו - - - " אבל יש עוד בעיה עם הדיקציה" oO אוו כןן,, בחזרה למציאות. . . יש לי בעיונת עם משפטים ארוכים.. אז היא דיברה על להגיע לתפקידים ראשיים ומשהו בזמן שהייתי שקועה בדקציה המטופשת! "תיעלמי, לכי, עופי, ממני. את הורסת לי את החלום!!!" "איך אוכל לשפר את זה?" "לקרוא בקול" -.- יש.... לקרוא ספרים . . . ועוד בקול רם . . . וליד מישהו. ואז היא הוסיפה משפט שלא ציפיתי לו, שרומם אותי שוב. משהו דומה ל- לתפקידים קטנים אשמח לקחת אותך. היא באמת אמרה את זה? או שניסוח המשפט בילבל אותי..? >< היא הוסיפה שאני מאוד חמודה, ושכנראה זו יכולה להיות מן תוספת שכזו להתקבל למשהו x3 היא העבירה לי את התעודה *אההווו O_O * ואני מ-ת-ה לפתוח אותה לראות מה יש בה שבסוף גיליתי שזו תעודה חמודה ודיבוב, שהקלטנו שיעור שעבר. (זה היה פליקס.. אוכל להעלות את זה ליוטיוב? ) תודה ותודה, נדבר- אם – אולי - אז.. ו... אתגעגע לזה כל כך !! אני כבר מתגעגעת T,T טוב אז.. אחפור לכם בפעם אחרת, כאשר!! יהיה לי אודישן לדמות. ~ מיתר 
הקורס דיבוב נגמר..