חפירה:)

חפירה:)

היי יש לי חבר קצת יותר מחצי שנה עכשיו הוא חוזר במקרה הטוב פעם בשבועיים. עכשיו נראה לי הכי לגיטמי בעולם שהוא ירצה לראות אותי איך שהוא חוזר הביתה ולהיות איתי אבל אנחנו ביחד שישי בערב ככה עד 1-2 בצהריים של שבת וזהו הוא חוזר גמור ואני יודעת שההורים שלו גם רוצים לראות אותו ולהיות איתו, כי הם קשורים אליו במיוחד. ויש לו מלא דברים להספיקק לפני שהוא חוזר לבסיס ובאמת שאני משתדלת להבין את זה. אאבל עוד מעט הוא יוצא לרגילה כי הוא מסיים מסלול ופתאום הוא אומר לי שהוא מתכנן לנסוע לאילת או לטוס עם חברים... לקחתי את זה ברוגע ולא אימרתי כלום אבל אני מצטערת על זה שלחא אמרתי כלום.גם ככה בשבוע אנחנו לא יכולים לדבר בפלאפון אפילו וזה מה זה מעצבןן, כאילו מה אתה לא רוצה לבלות תרגילה שלך איתי??! הקטע הוא שאני יודעת שהוא אוהב אותי ומתגעגע אליי וכשהלכתי לבקר אותו בבסיס כשהוא סגר 28 חברים שלו כל הזמן אמרו שהוא מדבר עליי וכמה שהוא מתגעגע והכלל..אבל לא יודעת זה מרגיז אותי לא הייתן נעלבות??

:)

קודם כל, אני חושבת שהתגובה שלך הייתה נכונה. להתפרץ עליו ולכעוס עליו לא היה עוזר בכלל. תסבירי לו שאת חברה שלו ואת אוהבת אותו ואת מאוד רוצה לבלות איתו את הרגילה שלו, ושלא יהיה לכם זמן אחר לבלות ושאת מבינה שהוא רוצה להיות עם חברים, אבל הוא חייב לפנות גם זמן לשניכם. בנים לפעמים לא חושבים על דברים כאלה, יש מצב שזה אפילו לא רעיון שלו והוא סתם שמע על זה והתלהב והחליט גם לנסוע עם החברים כי זה נשמע לו כייף. דברי איתו:)

ענת7775

New member
אני קצת מצדדת בו..

אני הכי מבינה אותך בעולם הייתה לי את אותה הבעיה עם חבר שלי (לא הרגילה אומנם אבל שאר הדברים). ובאמת דיברנו על זה והוא גרם לי להבין שכמה שהוא אוהב אותי וחושב עליי הוא גם צריך לבנות לעצמו את החיים הפרטיים שלו. תראי חבר שלי באותו יום הסביר לי כל מה שעובר עליו בצבא ורק אחרי שנהלנו שיחה פנים מול פנים הבנתי עד כמה הוא רוצה להיות עם המשפחה והחברים שלו ולא רק איתי. אני בטוחה שהוא אוהב אותי חושב עליי ומתגעגע אליי כשהוא בצבא אבל כשהוא חוזר הבית הוא רוצה קצת זמן לעצמו . תחשבי על זה, כמה הוא באמת מספיק ב-48 שעות שהוא בבית? הוא צריך לדחוף את כל החיים הפרטיים שלו ליומיים.. זה משימה כמעט בלתי אפשרית. אני למשל אמרתי לחבר שלי אחרי השיחה הזאת שאני מבינה אותו ושהוא יכול לקחת לעצמו את כל הזמן שבעולם אבל שרק לא ישכח אותי (בכל זאת אני מחכה לו איזה 21 ימים בבית לא??). ורק שתדעי שאחרי השיחה ההיא הוא מקדיש לי אפילו הרבה יותר זמן כשהוא בבית. אבל כמובן כמו ששאר הבנות ייעצו לך פה תקשורת זה הכי חשוב בקשר ושפוט תדברי איתו.

לגיטימי שירצה לבלות עם חבריו ברגילה ולא איתך

כאשר הוא מגיע הביתה הוא לרוב איתך. אז ברגילה מתאים לו לצאת לבלות קצת עם חברים וזה מקובל לגמריי. את יכולה לנסות לשכנע אותו לבלות חצי ממנה איתך או כל שכנוע אחר,אבל הוא לא חייב לך כלום וזה די מוצדק לפי דעתי הבחירה שלו,אז אין צורך שגם תכעסי עליו. ולגבי הבילוי איתך בסופי שבוע,גם מוצדק שחצי הוא איתך וחלק עם המשפחה. ולגבי שיחות הטלפון.מדוע אתם לא יכולים לדבר ?בגלל חשבון טלפון או בגלל חוסר בזמן?

כה גם לחבר שלי אסור פלאפון

עוד מעט הוא מסיים סוףסוף אז לפחות פלאפון יהיה מותר.. על השאר אני אגיב בסופש כי מחר יש לי לילה ואני גמוווורה:) תודה על התגובות אבל!

גלושה17

New member
את פשוט צריכה לדבר איתו ,

את צריכה להגיד לו כל מה שאת חושבת כל מה שיש לך על הלב . תשבו תדברו כמו בוגרים וזהו .

second place

New member
שישלב

אני חושבת שאנחו כבר כאלה נשמות מדהימות שאנחנו מוכנות לצאת עם חייל (ובעיקר אלה שיש להן חייל קרבי) שלא מתקשר, לא נמצא פה בשבילנו, כשקורה לנו משהו אנחנו סובלות בשקט ואם אנחנו מתות לראות אותו אנחנו יכולות לשבת ולחכות בסבלנות לראות אותו גם חודש. זאת הקרבה ענקית במערכת יחסים ומגיע לנו כזה צל"ש ענקי על זה. ולכן מותר לך לבוא עם דרישות מסוימות. את מקבלת את זה שהוא בצבא ולא יכול להתקשר והליות חבר נורמלי ותומך שתמיד פה בשבילך, אבל את לא צריכה לקבל את זה שכשיש לו זמן הוא לא מבלה אותו איתך. אם הוא מת גם להיות עם חברים- אז פנאן שיזמין אותך וישתף אותך בתוכניות שלו. אין סיבה שתצטרכי לדעת שהוא פה ברגילה ואת לא יכולה לראות אותו. אני הייתי נלחמת על זה, באמת שזה המעט שהוא חייב לך ולקשר שלכם. אני מבחינתי לא הייתי מצליחה לשרוד את ה11 חודש האלה שהוא כבר בצבא אילולא הייתי יודעת שאני תמיד מקום ראשון אצלו. זאת ידיעה קיומית מבחינתי למערכת יחסים שלנו- אחרת מאיפה הכוח לחכות לו כשהוא סוגר 28?

galush123

New member
איתך לגמרי!!!

ואצלנו זה גם ככה, תמיד כשהוא פה-אני איתו יוצאת איתו ועם החברים שלו כמובן שיש לו מידי פעם זמן לבד ם החברים ולבד והמשפחה אבל אני תמיד במקום הראשון, וככה לפי דעתי זה צריך להיות

למעלה