חפיף אחי

fentoozler

New member
חפיף אחי

הייתה אתמול ההופעה הכי כיפית אי פעם הגוף עוד כואב תודה לכל מי שבא וכו' וכו' ההופעה הזאת הייתה הוכחה שלפעמים אפשר לבנות על פרסום מפה לאוזן

bad religion

New member
כל הכבוד לכל הלהקות החדשות!!!!

בזמן האחרון כל הופעה שאני הולך אליה אני שומע להקה חדשה שפשוט מזיינת את רוב הישנות. מונדו גקו-מדהים. שינקין פאנקס-פצצה. אכזבות'-לא חדשים, אבל מרצחים. לא זוכר מה עוד אבל תודה לכל הלהקות המעולות, כמובן גם לדי.פי.איי.

IGORRR

New member
היה מעולה!!!!!!!!

יש תמונות? הכי כיף בעולם היה, סחטיין לכולם אללה אחושלוקי

themisfits

New member
אתה גם הולך לרייבים?!?!?

מה הבעיה שלך כוסאוחתוק אינעלשרמוטי?! מהההההההה הבעיהההההה שלךךךךךךךך כוסאוחתוקקק אינעלשרמוטי?!

הלו

אם מדובר על chemical coctail אז זה היה ארוע כשר לחלוטין! טרו ודי.אי.ואי. כמו שצריך אם שלטים נכונים.

IDNTFS

New member
לא.

אף פעם לא הזמנתי פריט לבוש משום מקום, ובשום צורה. מה אני, נסיכה?

AntifaJerusalem

New member
אני לא אגיד את שמו, אבל...

היה דיבור בזמנו על איחוד של נכי נאצה. הבעיה היא שכולם יודעים מי זיין השכל מספר אחת בארץ (אפילו אני מס' 2). תודה על זה שאתם צנועים, אצלנו באותו זמן יש הופעות של להקות של סקינהדס לשעבר שהחליטו שג'יימס דין מגניב או אכלו טריפ באמצע גריז, יעני רוקאבילי יימח שמו. הפואנטה שלי, תישארו בפוזיטיב, אפילו אני יונק אנרגיות טובות.

קשה לי ליראות...

...איחוד של נכי נאצה, אף אחד מחברי הלהקה לשעבר לא רואה בזה ממש פואנטה אז אני לא בטוח מי המציא את זה. אולי להיפגש ולעשות משהו חדש ביחד היה יכול להיות מגניב אבל זה כבר אילוצים של זמן וגיאוגרפיה שמהווים מחסום. ואגב "חברי נכי נאצה לשעבר" (וחבר נוכחי של אכזבות'), החודש אמור לצאת הדיסק של Sleep Furious על וניל. זה אחד מהדברים הכי טובים שנעשו בארץ (בהרדקור ומעבר) אז תקנו מבן דור. לא יודע מה קורה אצלכם שם בדרום עם הרוקבילי, אבל כאן בשבת היה פסטיבל עם להקות עירוניות מהאייטיז שהתאחדו, שכלל את אחת מלהקות הפאנק השבדיות הטובות של אז (P-Nissarna). אבל באותו הכסף יכולתי לקנות תקליטים, וזה מה שעשיתי. זיין על איחודים.

AntifaJerusalem

New member
אני יודע בדיוק מי המציא.

אבל לא יפה להגיד בפומבי. מה שכן, אצל הראפרים ממעבר לתעלה (קופנהאגן) היה מוטורהד וגוגול בורדלו לפני יומיים או משהו (לא ביחד). ויש להם במהלך החודש את Laibach. מאה חמישים קרונות דניות. המממם. אגב, איזה שני פאנקס זקנים פתחו כאן חנות תקליטים ושיט, עוד לא הייתי אבל שמעתי שיש all skrewed up ו anti cimex - anarkist attak (!!!). אגב, חדשות טובות, skitystem כנראה סוף סוף מתפרקים, רציתי לבוא להופעה שלהם עם warcollapse בשביל לשדוד את הבני זונות, הם ניגנו כמה הופעות בפולין שבאף אחת מהן הם לא באמת ניגנו, רק קיבלו כסף וביקשו ספיד כי המתופף התעלף. זין על איחודים אחושרמוטה. למרות שבינואר Sham 69 אצלנו.

anarchopie

New member
באמת הגיע הזמן

סקיטסיססטם כבר לא נסבלים. שילמתי 70 שקל בשביל לראות את טומפה הפיקח עם חולצה של טראגדי עולה לנגן עם להקת מטאל ישראלית מעפנה שלוש שירים של אט דה גייטס, אחד מהם אפילו פעמיים. מה שכן אם אתה מפספס את שאם אני חותך לך את האשך השלישי (עוד משו שהגיע זמנו). אבל שמעתי שוורקולאפס עוד נותנים בראש אז תן סיכוי לסקנדינבים הבריאים, להם ולמילים הנורמליות שלהם. Tired of looking at you Bombing myself with hasch [Chorus:] Tranquilized Tired of this fucked up life Drinking myself to sleep Tired of fighting injustice Numbing myself with pill מה שכן, מחר ב-12 וחצי בפטיפון. ואולי החודש גם לאמיר קוסטוריצה

Darth BenxCrom

New member
אמיר קוסטוריצה?!?!?! איפה?! מתי??@!

אם אתה לא מיידע אותי , אפילו אישית - אל תסתכל לי בעיניים. ב ח י י ם !

למעלה