חפוז בצהרי היום

חולמת69

New member
חפוז בצהרי היום

הוא התקשר, שאל מה אני עושה אמרתי בתמימות "מנקה את הבית" ישר הוא קטע אותי ואמר "שימי מים לקפה אני מגיע" ידעתי שזה לא יהיה רק קפה ולשמחתי זה לא היה רק קפה. הרתחתי את המים, מיותר לציין שהייתי חמה כמו המים שרתחו הוא נכנס לבית בשנייה שסיימתי להכין את הקפה של שנינו הדביק אותי לקיר במטבח והתכופף מעט כדי שאני ארגיש מבעד למכנס שלו את מה שהולך אצלו, נישק אותי בתשוקה גדולה פתח את אבזם החזיים ובבת אחת פשט את חולצתי יחד עם החזייה ליטף וליקק את הפטמות הזקורות הוביל אותי לחדר השינה זרק אותי על המיטה הוריד את מה שנותר על גופי ונשכב עלי אחח הרגשתי את החום שיצא ממנו ואז, אז הוא עשה משהו מדהים לפני שהלביש על עצמו את הקונדום הכניס והוציא במהירות את הזין הענק שלו עשה כך כמה פעמים מה שגרם לי להיות חרמנית עוד יותר ואז הלביש על עצמו את הקונדום וזיין אותי כמו שאף פעם לא הרגשתי ששנינו גמרנו בתשוקה חרמנית נשכבתי עליו והשארתי את הזין שלו בתוכי רציתי להרגיש אותו עוד לפני שהוא חוזר לעבודה נשכבנו אחת על השני ופעימות הלב כאילו התחברו לפעימה אחת. הריח שלו עדין מתנוסס על אפי מה שלא נותן לי לשכוח אותו את ההוא שעשה בי חפוז בצהרי היום.

למעלה