חפוז במשרד.

הצבועה

New member
חפוז במשרד.

זה קרה לי בהפתעה הייתי המומה, עד אז שנאתי אותו, לא יכולתי להסתכל לו בעיניים, כל פגישה איתו במהלך יום העבודה היתה הורסת לי את מצב הרוח, השנאה והתעוב ההדדי היו בולטים לעין לכל הסובבים אותנו. לצד התיעוב, מצאתי את עצמי חושבת עליובהקשרים מיניים, ומדמיינת אותנו במהלך אקטים לוהטים ומתעוררת מן ההזיות בחרדה. עד היום שבו פיטרו אותי, אני זוכרת איך נכנסתי אליו למשרד להגיד לו בדיוק את כל מה שאני חושבת עליו, התחלתי לדבר והדמעות הקשו עליי לבטא את כל מה שחשבתי. הוא קם, מחה את דמעותיי בידו ונישק אותי. הרגשתי רעד בכל הגוף ותשוקה עזה מילאה אותי, הוא השכיב אותי על השולחן וחדר אליי. לאחר שסיימנו חבוקים, הוא קם, התלבש והפטיר כלפיי בקרירות ``בפעם הבאה, אני מקווה שתהיי יותר טובה`` ויצא מין המשרד. רק שתדע, גיא שגם אתה לא היית משהו. שלך, דפנה.

tairon

New member
מילה אחת::חלאה!!!

גועל נפש של בן אדם חסר רגישות חסר טאקט

עופרי-

New member
תגיד לי, זה כיתה ג`?

הוא חלאה, חסר רגש וטאקט?? הייתי מגדירה במילה אחת אחרת: הוא גבר. בנוסף הוא גם דפוק.

tairon

New member
עופרי עם כל הכבוד..

אין שום קשר לכיתה ג` אם כי הייתי שולח אותו חזרה לחינוך בהתנהגות לא כל הגברים הם כאלו ולא נעשה הכללה של הטיפוס לכולם לצערי יש עוד כאלו שחושבים אישה זה איזה כלי שרת... וזה כן עופרי דוחה..לפני הכל אישה היא בן אדם כמוני כמוך בדיוק

עופרי-

New member
אה באמת?

לא ידעתי שאני בן אדם. לא ידעתי שאני אישה. ובוודאי שלא ידעתי שאני כמוך. תודה שהזכרת לי.

איכסססססס מגעילללל

תתפלאו אבל למרות מה שעברתי אני עדיין חושבת שהדבר הנורא מכל זה , זה , בדיוק מגע גופני בעל כורחך (לא יכולה לקרוא לזה בשמו)? זה פשוט מזעזע. אותך, לא יכולה לשפוט....אין לי מילים. וסליחה, הוא ממש ****** זבל של בנאדם.

y@el

New member
גועל......

זה במילה אחת לתאר את הבוס הזה.. זו השפלה לא הייתי קוראת לזה חפוז בכלל ממש בן יונה

למעלה