חפוז אוטומטי

נינגה600

New member
חפוז אוטומטי

ירד גשם באותו לילה ונפרדתי מויקי לילה לפני זה! כך שלא היה משהוא מיוחד לעשות בטלויזיה כרגיל יש הפרעת שידור! אז לא נותר דבר אלא לשכור סרט בוידיאו טוב כבר חשבתי איזה סרט לקחת בדרך לוידיאומט ואז מולי היה הפסאז' עם הסרטים הכחולים חשבתי כבר איזה סרט לקחת מהמבחר הגדול והמגוון פתאום היא צצה משום מקום בשיא החוצפה מבקשת ממני לזוז כי אין לה זמן, -היא לבשה מעיל ארוך עם שסה דיי מכובד שבוודאות הוכיח שיש לה רגליים מדהימות. היא שמה לב למבטי ואמרה לי לסגור את פי כי אני מרטיב אותה טוב הלכתי אחורה ואז היא שאלה אותה איזה סרט מדליק אותי הכי הרבא בגלל השם בלבד ההחלטה הייתה קשה חשבתי חשבתי לפתע צץ מולי הסרט רחובות של סקס! לא היה כבר מילים בפי ואז הי שאלה 'זה מה שמדליק אותך?' היתביישתי לענות שלפתע היא תפסה לי בין רגלי ושאלה מה יותר מרגש אותי -זה שזה זריז ואנחנו לא מכירים או זה שכל אחד יכול לבוא עוד לפני שהספקתי לענות היא נתנה מבטים לשני צידי הדרך לבדוק ת'שטח שהיה נקי ואז בלי אזהרה מוקדמת! פתחה את מכנסי והחלה שאובת את מוט ההיגוי שלי שאני חסר מילים! לא מצליח לענות לה שמתי לב פתאום שאינה לובשת דבר מיתחת למעיל ורק חוטיני שדק יותר מחוט טלפון מפריד ממעילה לעשות בה את זממו כאשר חשתי שמוט ההיגוי שלי קשה מספיק ביקשתי ממנה שתחדול לפני שתירטב היא אמרה שאני צודק ונשאיר את זה לסוף היא החלה ליתרומם סקה רגליה ומשם לקחתי פיקוד על הענינים כל הבטתי לצדדים כי חשתי שמצצים לנו לפי הגניחות שלה היתבצע אונס ורק זה היה חסר לי שיהיה בעיתון! לפתע שינתה תנוחה ועמדה על 4 זרמתי איתה לדוגי עד שהרגשתי שאני עומד להיתפרץ היא משכה אותי לכיון פיה ושתתה את מיץ גן עדן שאני מייצר ביצור עצמי! פתאום ציפצף איזה אוטו מרחוק היא צקעה לו 'שניה אני באה' היא היסתכלה אלי ואמרה סליחה אבל בעלי מחכה לי הוא לא אוהב לבוא איתי לבחור סרט כי הוא אומר שלוקח לי שעות אחרי שהיא נעלמה שמתי לב שכרטיס האשרי שלי נעלם וגם הסרט שרציתי ...................המשך יבוא

למעלה