חע .
E Emo Kid New member 25/3/06 #6 |אבוקדו| אמ.. Emo Kid, איזה דיסק בא לך לשמוע? חחח.. כל דבר שהוא לא ג'יימס בלאנט שתקוע עכשיו בטלויזיה.. חחח.. סתם כפרה עליו. אבל הוא כבר מעצבן..
|אבוקדו| אמ.. Emo Kid, איזה דיסק בא לך לשמוע? חחח.. כל דבר שהוא לא ג'יימס בלאנט שתקוע עכשיו בטלויזיה.. חחח.. סתם כפרה עליו. אבל הוא כבר מעצבן..
E Emily the gamada New member 26/3/06 #7 חחחח Emily the gamada פתאום יש למי להצביע חחח אללה אני לראשות הממשלה!
M M i c h e l l e B New member 26/3/06 #8 ג'יימס בלאנט כוסון. M i c h e l l e B, והקליפים הכי שווים-כאן! הו, יהי, כולי מתמלאת באושר עילאי ורוחני, לעולם לא תוכלו לתאר כמה שאני נרגשת מעצם עובדה זו! [..WTF] הצביעו: אדג - 'אמילי דה גמדה'!1 28 במרץ, יום הבחירות. P:
ג'יימס בלאנט כוסון. M i c h e l l e B, והקליפים הכי שווים-כאן! הו, יהי, כולי מתמלאת באושר עילאי ורוחני, לעולם לא תוכלו לתאר כמה שאני נרגשת מעצם עובדה זו! [..WTF] הצביעו: אדג - 'אמילי דה גמדה'!1 28 במרץ, יום הבחירות. P:
M may90 New member 27/3/06 #9 אני מצביעה לאמילי דה גמדההההההה כי יערה זו לא מילה גסה! psssst.... you're yaara is showing :X