חעחעחע חצלול at last
שלום D: אחרי החופש הגדול הפסקתי לחצלל בגלל הלימודים ועכשיו שוב חזרתי בזכות חופש סוכות D: איזה כיף לי הייה לי חצלול : אני נמצא ליד תחנת דלק בשכונה שלי ואני רואה מד של חיים (כמו במשחקי מחשב P
בכל מקרה אני רואה שיורדים לי חיים במד של החיים ואני מתחיל לרוץ כמו משוגע כדי לראות מאיפה יורים עליי ופתאום ראיתי איזה משהו מוזר שמכונית עפה באוויר מעלי ואמרתי לעצמי "OMFG זה לא יכול להיות O:" ואז קלטתי שזה חלום והתחלתי להתעלל בחברים שלי בעטתי במישהו והוא עף איזה 10 מטר באוויר ניסיתי גם לעדוף אבל לא ממש הצלחתי P: בכל מקרה אני מרוצה שלפחות הצלחתי להמשיך לחצלל, קרה לי גם חלום מוזר באותו לילה (זה מצחיק P
העירו אותי מוקדם בבוקר ואני אמרתי שיתנו לי עוד קצתץ לישון אז נתנו לי P: עכשיו ישר התחלתי לחלום וראיתי את עצמי משחק אם אחותי חי צומח דומם והיא שואלת אותי חיות באות צ' אז אני אמרתי לה בחלום צב וחשבתי שהיא לא שמעה ואז צעקתי צב במיטה וההורים שלי הסתכלו עליי כאילו אני משוגע חיחיחי ^_^
שלום D: אחרי החופש הגדול הפסקתי לחצלל בגלל הלימודים ועכשיו שוב חזרתי בזכות חופש סוכות D: איזה כיף לי הייה לי חצלול : אני נמצא ליד תחנת דלק בשכונה שלי ואני רואה מד של חיים (כמו במשחקי מחשב P