חס וחלילה להיות שומע...

moran f

New member
תשמע...

זה שמדובר באדם שעובד בקופ"ח עוזר, אבל עדיין הייתי בודקת. הרפואה הטבעית כשלעצמה היא ענף לא מדעי ולא מוכח (מה שנלקח מהרפואה הטבעית והוכח הוא כיום חלק ממה שנקרא הרפואה הקונבנציונלית - דיגוקסין למשל (ועל דיגוקסין יש סיפור מעניין דווקא)). גם "חסותה" של קופ"ח היא לא ערובה למהימנות - התרופות עדיין לא מפוקחות ע"י משרד הבריאות מעבר לתוספי מזון (שלא צריכים להוכיח יעילות אלא רק חוסר רעילות, למיטב ידיעתי). ובהצלחה - יותר מהבנה צריך שכל ישר, יכולת לקריאה ביקורתית ומוכנות לקרוא וללמוד

אמיר335

New member
אחח מה אני אגיד לך- מורן

יום חמישי קבעתי תור לרפואה המשלימה. במוקד הטלפוני של קופ"ח כללית אמרו לי שהמרפאה הזו של הרפואה האלטרנטיבית שייכת להם וכן אם חס וחלילה קורה משהו אז יש אחריות של קופח. מעבר לזה אם זה יעזור נותר לי רק לקוות
פשוט לא נראה לי הגיוני לקחת "טבע קוטן" המכילה אנטיביוטיקה וסטרואיד על בסיס יום יומי כמו שאמר לי הרופא א.א.ג

אמיר335

New member
מרגיע אני לא יודע ../images/Emo13.gif

במרפאה של הרפואה הטבעית הפנו אותי לדיקור סיני. אין לי מה להפסיד נראה שזה עדיף על המשחה האנטיביוטית עם הסטרואידים. לפחות הרופא שם עשה רושם מאד מאד טוב. בניגוד לרופאים האחרים של קופח הוא ענה על כל השאלות שלי התייחס בנימוס ובאדיבות ממש נשארתי פעור פה מהיחס האדיב הזה. כבר שכחתי שרופאים מסוגלים להתייחס יפה.

דינר

New member
הצחקת אותי ממש חזק

בזכותך הכאב בגרון עבר לי....חחח...תודה...

למעלה