חסר IQ, ספר לי בבקשה,

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
חסר IQ, ספר לי בבקשה,

מה עשית עם המיליון דולר שקיבלת ממכון רנדי על כך שהוכחת שקיימים סיאנסים, גלגול נשמות ומוות קליני?

איפה מיליון דולר??

מי דפוק מספיק בשביל לתת מיליון דולר?? מכון רנדי הזה הוא בטח פרי הדימיון שלך כי אם הוא היה כל כך רוצה הוא היה עושה פירסומות או מדהו כזה ומודיע לכולם שהוא מחלק מליון דולר לכל מי שיתן לו הוכחה לקיום הסיאנס המכון רנדי שלך הוא דימויני רוחות רפאים צולמו במצלמות מזיזות דברים ואם תראהה את זה אתה תשתין במכנסים והם ישתינו ביחד איתך

Lu Tze

New member
זה אומר שאם יביאו לך לינק לאתר או

כתובת תשלח להם אי מייל או מכתב? אני אגיד לך מה, אם תשלח מכתב אני מוכן לממן את מחיר הבול בתנאי שאתה מפרסם את התשובה שלהם בפורום (בהנחה שהם יטרחו להגיב בכלל).

אני לא יגיד להם לעשות סיאנס כי זה

אסור. מי שרוצה שילך ויגיד להם ויעשה איתם (אסור להפריע את מנוחת המתים וחוץ מזה זה גם מסוכן ומפחיד)

סטלי

New member
אוי ואבוי

אמנון יצחק: "החילוניים יישרפו כמו יתושים"

neko

New member
IQ - יש איזה בחור חביב וסקפטי

שהודיע לפני די הרבה שנים שהוא נותן מיליון דולר למי שמצליח להוכיח קיום "עולם הבא", "סיאנס", "גלגול נשמות", "גילוי עתידות", ועוד כמה ירקות. ד"א, לא מדובר באיזו הצהרה טפשית - הוא הקים קרן, הפקיד בה את הכסף, רשם חברה (Randi institute), ומאז הוא והחברה מחכים להוכחה הניצחת שממאנת לבוא... נ.ב: אם שמעת על איזה בחור יהודי הידוע בשם "הארי הודיני", הוא חשף עשרות (אם לא מאות) עושי סיאנסים כרמאים.

Levos

New member
לגבי המכון, מאד שמחתי לשמוע

שהתבצע בו ניסוי על ידי רופא שטען כי מצא הוכחה לפעילות רפואית של תרופות הומאופטיות. כפי שאתם מנחשים הוא לא יצא עשיר יותר. לא נמצא שום הבדל בפעילות בין תרופה הומאופטית לבין מים.

למעלה